Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Νοε 2018

Το ενημερωτικό μας blog, εξασφάλισε ολόκληρη την ομιλία του υπ Δημάρχου Σαλαμίνας Δημήτρη Ελευσινιώτη ώστε να μπορέσει ο καθένας να σχηματίσει την δική του άποψη τι είπε και τα δεν είπε


Καλησπέρα σας,
Αγαπητές συνδημότισσες,
Αγαπητοί συνδημότες,
Σας ευχαριστούμε, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του νέου Συνδυασμού «Δυνατός Δήμος». Ευχαριστούμε που μας τιμάτε, με την παρουσία σας, στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.
Οι επερχόμενες εκλογές, τον Μάιο 2019, αναμφισβήτητα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το νησί μας. Βρισκόμαστε, πλέον, σε κομβικό σημείο σε όλους τους βασικούς τομείς που συνδέονται με τη καθημερινότητα μας, με την ζωή μας.
Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει, το ξέρουμε, και το ζούμε καθημερινά γιατί, όλοι μας, γινόμαστε αποδέκτες πληθώρας πληροφοριών και μηνυμάτων. Γνωρίζουμε καλά πως σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι αυτή την περίοδο, τάζουν σχεδόν τα πάντα, υπόσχονται ασύστολα. Δυστυχώς στις υποσχέσεις τους δεν ξεχνούν να αναφερθούν και σε ανύπαρκτα θέματα.

Ο Συνδυασμός μας, όμως, διαφέρει γιατί  από εμάς δεν θα λάβετε ψεύτικες υποσχέσεις.
Δεν θα σας δώσουμε φρούδες ελπίδες παρουσιάζοντας ότι όλα θα αλλάξουν με ένα ‘μαγικό’ ραβδάκι.
Δηλώνουμε, όμως, ότι είμαστε ήδη έτοιμοι με στρατηγική, πρόγραμμα και σχέδιο.

Φίλες και φίλοι,
Με το αποψινό μας κάλεσμα φιλοδοξούμε να θέσουμε τις βάσεις και να θεμελιώσουμε μιαν ειλικρινή και σαφή διαπροσωπική σχέση. Μία σχέση μεταξύ μας, μία σχέση αληθινή, όπως ταιριάζει στους κατοίκους αυτού του νησιού.
Γιατί για τον Συνδυασμό μας, εσείς είστε η δύναμη, η ελπίδα.
Εσείς κρατάτε στο χέρι σας το αύριο, την απόφαση για την βελτίωση, την εξέλιξη και το μέλλον του τόπου μας.  
Θέλουμε να είμαστε μαζί, από την αρχή και σ’ όλη τη διάρκεια αυτού του δύσκολου και, συγχρόνως, συναρπαστικού «ταξιδιού».
Συνηθίζουμε να λέμε πως ο Δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης στον τόπο του. Για εμάς όμως, πρώτος πολίτης είναι ο δημότης, πρώτος πολίτης είσαι εσύ Σαλαμίνιε.
Είμαστε σίγουροι ότι μαζί σαν μία ομάδα, θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας, θα βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας.
Γιατί πιστεύουμε ότι  γνωρίζετε ότι θα συνεχίσουμε και αύριο και στο μέλλον, να συνομιλούμε μαζί σας και να σας ακούμε.
γιατί για εμάς Πρώτος είναι ο Πολίτης και ο Πολίτης είστε εσείς.
Δεν πρέπει να πειραματισθείτε ξανά για μία ακόμα τετραετία, γιατί έχετε την λύση.
Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε ‘κεφάλαιο’ στον Δήμο μας.
Ξέρω ότι όλοι έχετε σκεφθεί και προβληματισθεί για τη δημόσια εικόνα του νησιού μας, την δική μας  εικόνα, εν τέλει;
Περιστατικά χρηματισμού και διαφθοράς έρχονται στο φως της δημοσιότητας και διασύρουν την αξιοπρέπεια και την υπόληψή όλων μας.
 Παρενθετικά αναφέρω ότι δε θα αναλάβω ρόλο δικαστή. Η εξέταση των κατηγοριών και η ετυμηγορία είναι αρμοδιότητα του εισαγγελέα.
Δυστυχώς, όμως, πριν καν ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, η Σαλαμίνα μας, πλήττεται ανεπανόρθωτα, γεγονός που το λιγότερο λυπεί, το περισσότερο θυμώνει όλους μας.
Γιατί όλοι μας ασχοληθήκαμε με το θέμα, λίγοι όμως ασχολήθηκαν με τον διασυρμό του νησιού μας στα κανάλια της τηλεόρασης.
Και δεν είναι, βέβαια, μόνο αυτό. Να σας υπενθυμίσω ότι έχουμε και μία πανελλήνια πρωτιά: του πρώτου Ελληνικού Δήμου που κήρυξε πτώχευση.
Τι να πώ!!! Σκέτη απογοήτευση…

Φίλες και Φίλοι,
Θέλετε να συνεχίσουμε να βουλιάζουμε στα βαλτόνερα του χθες και του σήμερα; Θέλετε να συνεχίσουμε να βουλιάζουμε σε ίδια βαλτόνερα και αύριο???
Θα επιτρέψετε να μην υλοποιείται στον τόπο μας ούτε το αυτονόητο;
Θα επιτρέψετε να βλέπουμε τον τόπο μας να έχει μεταβληθεί σ’ έναν απέραντο σκουπιδότοπο;…
Θα επιτρέψετε να μην υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση στα θέματα σας;…
Είναι στο χέρι μας να βάλουμε τέλος στην απαξίωση, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και τον οικονομικό μαρασμό του νησιού μας.
Ο Αβραάμ Λίνκολν είχε πεί: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα σκοτώνεις τον εχθρό σου, με την ψήφο σου μπορείς να «σκοτώσεις» το αύριο των παιδιών σου». Εμείς δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να σκοτωθεί το αύριο των παιδιών μας.
Φίλες και φίλοι,
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε άλλο χρόνο σε λάθος επιλογές και πειραματισμούς.
Ο χρόνος τελείωσε.
Είμαστε ήδη πολύ πίσω.
Εμείς δεν περιμένουμε το αποτέλεσμα των εκλογών για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε.
Έχουμε θέσει τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματός μας.
Πρωταρχικό μας μέλημα το περιβάλλον, το περιβάλλον τόσο στη φυσική του υπόσταση όσο και στην κοινωνική.
Η προστασία του περιβάλλοντος, μας αφορά όλους, αφορά την ποιότητα της ζωής μας και την υγεία μας.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε την μετατροπή του τόπου μας σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο το καλοκαίρι που πέρασε, τόσο στο κέντρο όσο και σε όλη την περιφέρεια του νησιού μας.
Η Δημοτική μας Παράταξή δεν υπόσχεται, απλώς, την λύση αλλά έχει ήδη εκπονήσει σχέδιο υλοποίησης συγκομιδής, ανακύκλωσης κλπ για την άμεση επίλυση του προβλήματος, για ολόκληρο τον τόπο.
Γιατί δικαίωμα στην καθαριότητα έχουμε όλοι όπου κι αν κατοικούμε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, αυτό αποτελεί δέσμευση. Είναι δέσμευση για την παράταξη μας.
Η ίδια δέσμευση ισχύει και για τους πυρήνες ζωής και ανάσας του νησιού μας.
Η διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων, η αξιοποίηση των πάρκων καθώς και των πνευμόνων πρασίνου της Σαλαμίνας έχει πρωτεύουσα σημασία για όλους μας. Είναι στο χέρι μας να γίνει το νησί μας αυτό που του αξίζει.
Η ασφάλεια των δημοτών είναι,  επίσης,  για εμάς υψίστης σημασίας, ένα θέμα απλό αλλά ταυτόχρονα θέμα που απαιτεί εμπειρία και γνώσεις.
Η πρόληψη και η λήψη μέτρων είναι εκείνα που θα εγγυηθούν την αποφυγή καταστροφών παρομοίων με εκείνα που ζήσαμε τον προηγούμενο χειμώνα στην Μάνδρα και πριν από λίγους μήνες στο Μάτι.
Σας διαβεβαιώνω ότι έχω τεράστια εμπειρία στα θέματα πολιτικής προστασίας από τις θέσεις που έχω υπηρετήσει.
 Βασική προϋπόθεση στο θέμα μας είναι και η βελτίωση των υποδομών όπως: η τοποθέτηση νέων αγωγών όμβριων υδάτων και κυρίως ο ετήσιος καθαρισμός των ήδη υπαρχόντων.

Προτεραιότητα θεωρούμε ότι αποτελεί και ο Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός, που πρέπει να ολοκληρωθεί και να επικαιροποιηθεί. Έτσι θα αναβαθμιστούν όλες οι οικιστικές ενότητες του νησιού μας, κάτι που θα συμβάλει και στην τοπική τουριστική και οικονομική ανάπτυξη και όχι μόνο.

 Φίλες και φίλοι,
Γνωρίζουμε όλοι μας ότι τα προβλήματα είναι χρόνια και πολλά. Έχουμε όμως και τις γνώσεις και τις προτάσεις και τις λύσεις.
  Ο συνδυασμός μας, ήδη ασχολείται και με όλα τα  θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την ποιότητα της  ζωής  μας, την παιδεία, την υγεία, τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την αναψυχή.
  Μερικά θέματα, ενδεικτικά, που ήδη έχουμε δρομολογήσει λύσεις, και δεν είναι, φυσικά, μόνο αυτά, είναι:
Έχουμε τον τρόπο να αναβαθμίσουμε τις υποδομές της κοινωνικής πρόνοιας δηλαδή τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων Τμημάτων (π.χ. κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό φροντιστήριο κ.λπ..) και τη δημιουργία νέων μορφών υπηρεσιών.
Έχουμε τη λύση να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής και της κοινωνικής παρουσίας των συνανθρώπων μας με ειδικές ανάγκες. Γιατί το δικαίωμα στην ζωή είναι αξίωμα που δεν έχει και ούτε επιδέχεται εξαιρέσεις.
        Στο σημείο αυτό, δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφερθώ και στην Τρίτη Ηλικία. Υποκλίνομαι μπροστά στις γνώσεις, την πείρα και την σοφία τους, υποσχόμενος ότι θα το ανταποδώσουμε έμπρακτα.
Το τεράστιο συγκοινωνιακό πρόβλημα μας απασχολεί σχεδόν καθημερινά. Η συνδρομή και η επιμονή στην λύση των προβλημάτων των αστικών συγκοινωνιών, προς όφελος τόσο των δημοτών όσο και των ιδιοκτητών, είναι κύριο μέλημα μας.
Έχουμε τη λύση στο θέμα των αδέσποτων και στη προστασία των ζώων και θα το λύσουμε  άπαξ δια παντός. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αδέσποτα και να μιλούμε για ανάπτυξη.
Η καθημερινή σχέση Δημότη-Δήμου χρήζει πολλών βελτιώσεων. Το γνωρίζουμε όλοι μας. Είμαστε, και εδώ, έτοιμοι με λύσεις.
Ένα άλλο μεγάλο τεράστιο κεφάλαιο (ίσως το μεγαλύτερο) που έχουμε  λύσεις, είναι η ανάδειξη της ιστορίας και των αρχαιολογικών χώρων.
Πιστεύουμε ότι είναι από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα του νησιού μας.
Έχουμε εμπειρία και πολλές ιδέες και θα επενδύσουμε σε αυτές. Η μεγάλη ευκαιρία, για την διεθνή προβολή, την τουριστική και την οικονομική ανάπτυξη είναι μπροστά μας, με τον εορτασμό των 2500 χρόνων του ιστορικού γεγονότος, της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.
Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Επιβάλλεται να συμπορευτούμε όλοι μαζί σε αύτη την ευκαιρία.

Βέβαια, από όλα αυτά που προανέφερα, τίποτα δεν γίνεται αυτόματα, χωρίς προσπάθεια, συγκεκριμένες στοχεύσεις, αναζητήσεις χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.
 Γιατί το καλό νοικοκυριό σημαίνει ‘χρηστή διαχείριση’, σύννομη και με προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες του νησιού μας.
Αυτό θα είναι και μια από τις σημαντικές διαφορές μας, γιατί και το γνωρίζουμε πολύ καλά, και έχουμε την θέληση και την εμπειρία, αλλά και μπορούμε.

Φίλες και φίλοι,
Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, έχουμε πολλά ακόμα να πούμε, για έργα υποδομών, για το οδικό δίκτυο, για χώρους στάθμευσης, για πεζοδρομήσεις, για την ύπαρξη κολυμβητηρίου που χρόνια τώρα το ακούμε, για την αλιεία, για ποδηλατοδρόμους, και για πολλά άλλα που θα αλλάξουν την ποιότητα της ζωή μας.
Για όλα όμως αυτά καθώς και για όλα τα προηγούμενα που αναφέρθηκα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε ‘αναλυτικά και σε βάθος’ σε επόμενες συγκεντρώσεις μας, στο γραφείο καθημερινά και από το πρόγραμμά μας που θα έχετε στα χέρια σας.

Θέλω να σας τονίσω και να σας διαβεβαιώσω ότι όποτε θελήσετε ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. Θα είμαστε εδώ για να ενημερωθείτε για δικές μας σκέψεις και σχέδια, που ουσιαστικά είναι και οι δικές σας σκέψεις και τα σχέδια σας όλα αυτά τα χρόνια.
Όλοι τα ίδια θέλουμε. (!!!!).
Ελάτε να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες.
Ελάτε να δουλέψουμε με ήθος και σεβασμό στις παραδόσεις και στις αξίες μας.
Ελάτε να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες μας και την αποδεδειγμένα καλή γνώμη σύστασης, δομής και λειτουργίας του δημόσιου τομέα.
Γιατί σας διαβεβαιώνω ότι από πλευράς μου αυτό το γνωρίζω πολύ καλά.

Περιττό να αναφέρω ότι η ανομία, οι πελατειακές σχέσεις που αναστέλλουν την ανάπτυξη του τόπου και άλλα παρόμοια … δεν ανήκουν στην φιλοσοφία της παράταξής μας. Δεν ανήκουν ούτε καν στο λεξιλόγιο μας.
Είναι πέραν και μακράν από όλους εμάς.

Οι δεσμεύσεις μας σήμερα, απέναντι σας, είναι δεσμεύσεις απέναντι στη Σαλαμίνα μας,
απέναντι στο μέλλον μας,
απέναντι στα παιδιά μας.

Λίγα λόγια, πολλά έργα !
Έργα δυνατά με όραμα και χρονική διάρκεια,
Έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας,
Έργα που θα αναπτύξουν και θα ομορφύνουν το νησί μας,
Έργα ικανά να γίνουν η «κληρονομιά» για τα παιδιά μας !

Έχουμε δικαίωμα να είμαστε περήφανοι και να καμαρώνουμε για την Σαλαμίνα μας.

Όχι άλλο πιά  μιζέρια,
όχι άλλο πιά αλληλοκατηγορίες.
 Επιτέλους ας αλλάξουν σελίδα…
Γιατί εμείς, μαζί σας, θα αλλάξουμε «κεφάλαιο» με καινούργιες σελίδες,  για μία αναγεννημένη Σαλαμίνα.
Γιατί εμείς ονειρευόμαστε μια Σαλαμίνα διαφορετική,
μία Σαλαμίνα καθαρή, σύγχρονη, ανταγωνιστική,
μία Σαλαμίνα αντάξια μας.

Ελάτε να ενώσουμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις μας και την αγάπη μας για τo νησί μας, για να κάνουμε  πιο «Δυνατό Δήμο» την Σαλαμίνα μας.

Φίλες και φίλοι,
Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω, ότι εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα. Μεγάλωσα με ήθος και τιμιότητα.
Η ολοκλήρωση της ηθικής μου υπόστασης ήρθε με το επάγγελμα μου, όπου έμαθα να υπηρετώ την πατρίδα μας χωρίς να υπολογίζω το κόστος της οικογενειακής και προσωπικής μου ζωής.
Και τώρα, με την ίδια αγάπη, με το ίδιο σθένος και με το χαμόγελο που πάντα με διακρίνει θα υπηρετήσω σαν απλός στρατιώτης τον πολίτη, τον Σαλαμίνιο πολίτη, όλους εσάς.

Σας ευχαριστώ πολύ,
σας ευχαριστώ όλες και όλους, ελάτε να πάμε μπροστά το νησί μας.
Η αποψινή βραδιά και η αγάπη σας μου δίνουν ατελείωτη δύναμη να συνεχίσουμε τον Δυνατό Δήμο.
Σας ευχαριστώ  για την παρουσία σας.
Ραντεβού στις πλατείες, στους δρόμους, στις συγκεντρώσεις μας, στο εκλογικό μας κέντρο…
Καληνύχτα σας…          

75 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/18 19:35

    Εχω παρα πολλες αποριες.
    Πρωτον...διαβαζω τρομερες αερολογιες...θα θα θα θα ( μαλλον του εμεινε κουσουρι απο τον μεντορα του, Ευαγγελο Βενιζελο)
    Δευτερον... καμια προταση...μα καμια
    Τριτον... εγω εχω εμπειρια, εγω ξερω , εγω κλανω...πολυ ατομιστης. Ναυαρχε, εχεις ομαδα ή το πας μονος σου;
    Εχω παραπολλα να γραψω ...αλλα θα πω πως μην ψαχνεις γιατι δεν ηρθε να σε ακουσει κανεις. Δεν ηρθε γιατι εισαι η μεγαλυτερη απογοητευση...τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/18 20:00

      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!..ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΛΙ...............ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΛΕΟΝ........ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ................

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/11/18 20:16

      Αφιερωμένο στον φίλο 8/11/18 19:35
      Τώρα εσύ μ' αυτές τις εκφράσεις είσαι σοβαρός άνθρωπος και κάνεις πολιτική;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/11/18 20:23

      Ανώνυμε και κακόπιστε 8/11/18 20:00
      Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει όλοι εμείς οι "ξένοι" είμαστε πλέον Σαλαμίνιοι, καλώς κακώς.
      Εμείς από δω και πέρα θα βγάζουμε Δήμαρχο όσο κι αν δεν το γουστάρεις και χωρίς και την δική μας ψήφο δήμαρχος δεν βγαίνει τον κώλο κάτω να βαράς.
      Εσύ μπορείς να πας στον Πειραιά αν η Σαλαμίνα σε χαλάει εμείς εδώ θα διαφεντεύουμε και κανόνισε τα χάπια σου.
      Α με την ευκαιρία μάζεψε την κόρη σου την γυναίκα σου να μην μας κάνουν παρέα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/11/18 21:58

      20:16 εγω ειμαι ασοβαρος, αλλς εχω γβωμη. Μαλλον σε στεναχωρησα, αλλα λεω αληθειες. Πολιτικη κανει ο Ελευσινιωτης ο οποιος ειπε πως δεν κανει ρουσφετια!!!Καταλαβες τωρα ποιος ειναι ο σοβαρος;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/11/18 22:05

      Φίλε μου 21:58, κακώς σου απάντησα γιατί βλέπω δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τα γραφόμενα καλο βράδυ λοιπόν

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/11/18 22:15


      ΑΓΑΠΗΤΕ 8/11/18 20:23
      ‘’Α με την ευκαιρία μάζεψε την κόρη σου την γυναίκα σου να μην μας κάνουν παρέα’’
      ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΕΣ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος8/11/18 22:53

      22:05 Ξεχασα, εσυ ειπες οτι οσοι ψηφισουν Ελευσινιωτη ειναι σοβαροι. Εγω δεν θα τον ψηφισω...αρα ειμαι ασοβαρος. Παντως οτο αφεντικο σου δεν το εχει. Οσο κακο και να ειναι αυτο που σου λεω ειναι αληθεια. Και το εδειξε η μικρη προσελευση. Ξυπνα και δες την αληθεια.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος9/11/18 08:03

      η μικρη προσελευση ηταν μετρημενα 650 ατομα.μπορει πραγματικα να θεωρειται μικρη αυτη η προσελευση αλλα τοσα ατομα ηταν

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος9/11/18 08:33

      Σύμφωνα με το λεξικό της Ελληνικής γλώσσας,το θα,χρησιμοποιείται για το σχηματισμό των ρηματικών τύπων που περιγράφουν μια πράξη η οποία πρόκειται να γίνει στο μέλλον.
      Αύριο δηλαδή που ΘΑ ΕΙΝΑΙ Δήμαρχος ο κύριος Ελευσινιώτης ΘΑ υλοποιήσει τα λεγόμενά του.
      Η Ρούλα,ο Τζαβαρής και ο Μακρής δεν μπορούν να το αναφέρουν διότι τους δόθηκε η ευκαιρία.
      Περιμένουμε με ανυπομονησία τους δικούς τους λόγους.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος9/11/18 09:06

      Ρε Παρη ολη η Σαλαμινα απο την Δευτερα καταλαβε οτι ο ναυαρχος δεν τσουλαει. Τα 200 ατομα (μετρημενα) ηταν πολυ λιγα . Ασε τις ανοησιες περι 650 ατομων. Ποιον πας να γελασεις; Μηπως τον ιδιο τον ναυαρχο για νς συνεχισεις να υπαρχεις; Ντροπη . Βρες καμια δουλεια και παψε να ζεις σε βαρος αλλων

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος9/11/18 17:38

      Προς τον αλήτη ξένο 20:23 ότι και να κάνεις θα είσαι ξένος και δήμαρχος χωρίς ΕΜΑΣ τους ντόπιους δεν βγαίνει ............και δεν πρόκειται να ξαναβγάλετε..........τον κώλο σου να χτυπάς εσύ!Τώρα για γυναίκες άσε καλύτερα γιατί μεγαλύτερες εταίρες από τις Πειραιώτισσες δεν υπάρχουν.........ξέρεις έχουν παράδοση Τρούμπα Κοκκινιά κ.τ.λ Οσο για τις γνήσιες κουλουριώτισσες (γιατί με εσάς υπάρχουν και ιμιτασιόν πλέον...χαχα)ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλουν να σας βλέπουν ειδικά εσάς τους πειραιώτες.......μαζέψτε λοιπόν εσείς τις γυναίκες σας και τις κόρες σας γιατί μας θέλουν για γαμπρούς.............ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ...............

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος9/11/18 17:42

      ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 22:15 ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ? ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ (ΟΙ ΠΑΣΤΡΙΚΙΕΣ ΟΙ ΣΜΥΡΙΝΙΕΣ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ? ΧΑΧΑ ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ........ΧΑΧΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΧΑΧΑ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΗΜΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΙΛΑΝΕ..........ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος9/11/18 18:43

      Προς τον 9/11/18 17:38
      Ρε είσαι τόσο μ@λάκ@ς ή είσαι προβοκάτορας με τέτοια σχόλια;
      Προσωπικά δεν σε κόβω για προβοκάτορα αλλά είσαι πολύ πετυχημένος μ@λάκ@ς
      Να δω ρε νούμερο ποιος "ξένος" θα σας δώσει την ψήφο του ρε τούβλο αναπαλαιωμένο

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος10/11/18 00:24

      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΡΘΡΟΕΠΟΙΚΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ! ΠΑΛΙΟΜ@Λ@Κ@ ! ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ........................ΤΣΙΜΕΝΤΟΗΛΙΘΙΕ.................

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/18 20:42

    ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ;
    ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;;
    ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΗΜΑΡΤΟΝ...
    ΡΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ
    ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 08:52

      αληθεια κανει μεταθεσεις ?και εκανε και στα παιδια σου?επισης κανεις μας δεν ξεχναει εκτος απο σενα πως εξαιτιας του Μητσου εμεινες και εσυ λιγο παραπανω στο ναυτικο και σε ανακαλυψανε τα γνωστα λαμογια για υποψηφιο.οι ψηφοι που πηρες ως γνωστον ειναι απο τα ρουσφετια που εκανες εσυ απο το ναυτικο και η γυναικα σου απο την υπηρεσια της.στον εαυτο σου λες την αληθεια,τουλαχιστον?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 09:02

      Παρη για ποιον μιλας ετσι;Αν καταλαβα καλα μιλας ετσι για τον Σ.... Αν ναι εισαι καραγκιοζης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/11/18 23:37

      Για αυτον που καταλαβες μιλαω. Για το μουγκοθοδωρα των δημοτικων συμβουλιων. Για αυτον που ο τζαβαρουλης ειχε κοψει μισθο στο γιοκα του για δηθεν επικοινωνιακες παπαρολογιες. Τα ξεχασατε;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/11/18 09:07

      ΑΣΤΡΟΛΟΓΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ;;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/18 21:13

    ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ.ΑΡΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/18 21:27

    μιας και τιμησες την πατριδα οπως λες, για πες μας πως την τιμησες οταν ψηφιζες περικοπες συνταξεων μισθων και μνημονια οταν ησουν υφυπουργος...οι μασκες επεσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/18 09:10

      ΓΙΑΤΙ ΡΕ, ΕΣΥ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/11/18 11:37

      ΟΧΙ Ο ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/18 21:27

    Ακατάσχετη παπαρολογία χωρίς έλεος.

    έχουμε ΗΔΗ εκπονήσει σχέδιο υλοποίησης συγκομιδής, ανακύκλωσης κλπ για την άμεση επίλυση του προβλήματος, για ολόκληρο τον τόπο.

    Ρε Μήτσε δε μιλάς σε νεοσύλεκτους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 08:55

      εχει χρονια να μιλησει σε νεοσυλλεκτους.Σου θυμιζω μια που ήσουν και ενας απο αυτους οτι για πολλά χρονια της καριερας του ο κυριος ελευσινιωτης συνδιαλεγοταν με υψηλοβαθμους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 09:00

      Ειδες γιατι τον αντιπαθει το νησι; γιατι ειναι υπεροπτης και νομιζει οτι ειναι καποιος. Αν εχει ανθρωπους σαν εσενα , ουτε 5% δεν θαπαρει. Τι λες ρε Παρη, εκπροσωπε τυπου...δεν μιλαγε με νεοσυλλεκτους...μονο με υψηλοβαθμους; εισαι για φτυσιμο. Μην ξεχασεις ομως να πας σε νεοσυλλεκτους να ζητησεις ψηφο. Μην σου πω τι θα σου δωσουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/11/18 12:43

      τελικα υπεροψια ειναι η ανεξελεγκτη ζηλεια.ξεπεραστε επιτελους τις επιτυχιες του γιατι θα ερθουν και αλλες .θα γινει και δημαρχος.ευτυχως για το νησι.Ας σταματησουμε να ειμαστε ολοι κομπλεξικοι.μας ειναι πιο ευκολο να ψηφιζουμε τα λαμογια,ενω ο τον ελευσινιωτη παρολο που ειναι και επιφανης και τιμιος τον απαξιωνουμε.αρα μας αξιζουν ολοι οι κλεφτες

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/18 22:31

    θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας,
    θα βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας.
    θα συνεχίσουμε και αύριο και στο μέλλον, να συνομιλούμε μαζί σας.
    θα βάλουμε τέλος στην απαξίωση, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και τον οικονομικό μαρασμό του νησιού μας.
    θα αλλάξουμε «κεφάλαιο» με καινούργιες σελίδες,
    δεν θα επιτρέψουμε να σκοτωθεί το αύριο των παιδιών μας.
    δεν θα χάσουμε άλλο χρόνο σε λάθος επιλογές και πειραματισμούς.
    Θα,θα,θα,θάθατα.....

    Ο συνδυασμός μας, ΗΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν την καθημερινότητα, την ποιότητα της ζωής μας, την παιδεία, την υγεία, τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την αναψυχή.
    Μερικά θέματα που ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ και δεν είναι, φυσικά, μόνο αυτά, είναι:
    να αναβαθμίσουμε τις υποδομές της κοινωνικής πρόνοιας δηλαδή τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων Τμημάτων (π.χ. κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό φροντιστήριο κ.λπ..) και τη δημιουργία νέων μορφών υπηρεσιών.

    Τι έχετε δρομολογήσει ρε Μήταο, με τι εχετε ασχοληθεί;
    Σοβαρέψου Μήτσο, δε βγάζεις ημερήσιες διαταγές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 08:18

      δεν επαψε να ασχολειται με τα προβληματα του νησιου ουτε μια μερα της ζωης του.δεν χρειζοταν να διαφημισει τις πραξεις του γιατι δεν ειναι επαγγελματιας πολιτικος.ειδε ομως και αποειδε μετην ξεφτιλα και την κατρακυλα της κουλουρης και ειπε να σηκωσει τα μανικια και να πεσει με τα μουτρα στη δουλεια οπως κανει εδω και 40 χρονια για να βαλει ενα χερακι τιμιο και ενα μυαλο, ως γνωστον, θαυμαστο

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/18 00:00

    Πείτε μου εάν αυτός δεν είναι ξύλινος λόγος τότε Τί είναι.

    Επίσης θέλω να ρωτήσω:

    Τις λύσεις που λέει ότι έχει ποιες είναι;
    Και η ρουλα έτσι έλεγε ότι έχει λύσεις.

    Όλα για αυτά που λέει ότι ο συνδυασμός του επεξεργαζετε έπρεπε να είναι 30 άτομα καταρτησμενα με εμπειρία από ΔΟΥΛΕΙΑ. Επαναλαμβάνω με εμπειρία από ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Απο ότι γνωρίζω δεν είναι πάνω από 15 άτομα χωρίς εμπειρία από ΔΟΥΛΕΙΆ.

    Οπότε κύριε Δημήτρη Ελευσινιωτη πολύ φοβάμαι ή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είστε άλλος ένας πολιτικός χωρίς αυτό το κάτι που θα κάνει τη διαφορά.

    Και ένα τελευταίο: η ομάδα κάνει τη διαφορά όχι το ΕΓΏ σας. Όταν θα έχετε ομάδα τα ξαναλέμε αλλά έχετε αργήσει πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 08:11

      δεν εχεις αδικο οτι ολοι τα ιδια λενε.ομως ξεραμε οτι ολοι αυτοι ειναι λαμογια απο πριν,φαινεται απο τη φατσα τους.ενω για τη φατσα του ελευσινιωτη δεν μπορω να πω.ο αλλος ειναι δικηγορος,επαγγελματιας ψευτης δηλαδη.οποτε ειναι μονοδρομος για αυτο και θα βγει ο Μήτσος και το ξερετε ολοι μας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 15:09

      ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ

      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΡΙΤΟΣΕΙ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/18 07:31

    Μπουρδολογίας το ανάγνωσμα.....Μήτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 08:27

      φιλε μου και φιλε του Μητσου,δεν δηλωνει ουτε ρητορας,ουτε φιλοσοφος,ουτε πολιτικος.Δηλώνει αυτο που είναι ενας επιτυχιμενος στρατιωτικος με ηθος,θεληση και γνωριμιες που μπορει να βοηθησει την κατεστραμενη κουλουρη

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/11/18 07:32

    Ψηφιζω ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ
    ΠΟΥ ΕΙΝΣΙ ΚΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ, ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΛΥ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΧΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΦΑΕ ΞΕΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΣΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ.
    ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΣΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 13:08

      Παρατηρώ με προσοχή τα σχόλια που γράφονται εις βάρος του κυρίου Τσαβαρή και νομίζω οι αντίπαλοί του χωρίς να το θέλουν τον κάνουν πολύ μάγκα γιατί ο φόβος του για την προσωπικότητά του ξεχειλίζει.
      Οι σημερινοί διοικούντες βλέπουν ως επικρατέστερο αντίπαλό τους τον Τσαβαρή,γιά τους άλλους υποψηφίους δημάρχους επικρατέστερος αντίπαλός τους πάλι ο Τσαβαρής.
      Τελικά πρέπει να έχουν δίκιο όλοι.
      Προηγείται με διαφορά ο Τσαβαρής και οι άλλοι τρέχουνε να τον προλάβουνε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 18:43

      εσεις οι κουλουριωτες ψηφίζετε κουλουριωτη,ετσι λεγατε κ για την κουλουριωτισσα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/11/18 09:03

    για τον 9/11/18 00:00
    ξερεις τι σημαινει ομαδα στην ψυχολογια-κοινωνιολογια?
    ξερεις τι σημαινει ηγετικη φυσιογνωμια στην πολιτικη-κοινωνιολογια-ψυχολογια?
    δημιουργεις ηλιθιες-φθηνεςκαι αστοχες εντυπώσεις λόγω απύθμενης άγνοιας.
    είχα χρονια να δω μια τέτοια παιδαριωδη ναλυση του εγωιστη απο τοτε που πηγαινα δημοτικο.
    σε παραπεμπω για να συνεννοηθουμε στην ομαδα της ρουλας στο εγω του τσαβαρη και στην εθνικη του 2004 οπου γνωριζουμε και την ομαδα και τον ηγετικο προπονητη.καταλαβες?????ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/11/18 10:11

    στον 08:18
    για πες μου ρε βλάμη πότε ασχολήθηκε ο μήτσος με τη Κούλουρη,
    πότε πήγε σε δημοτικό συμβούλιο,
    πότε πήρε θέση για ένα θέμα
    πότε ανήκε σε σύλογο, ή έκανε μία δράση
    πότε έγραψε ένα άρθρο ή σχόλιο για τη σαλαμίνα.
    αν ξέρεις κάτι διαφώτισέ μας, δεν τον ήξερα ούτε στη φάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 23:31

      Για πες μας εσυ κυρια της εξυπηρετησης των φορολογουμενων, ο αντρας σου ποτε εκανε κατι απο οσα κατηγορεις τον ευεργετη του;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 23:52

      Εχουνε μπεσα μωρε αυτοι; εδω προεκλογικα διεβαλλαν τον ιδιο τους τους τον κουμπαρο. Ολα για τις ψηφους κ τις μιζες.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/11/18 10:14

    Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΛΛΑΒΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΨΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΣ: ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 17:30

      αγραμματος,ο επιτιμος αγεν που εχει ζησει 10 χρονια στο εξωτερικο ,που εχει εξτρα σπουδες στο εξωτερικο in english και που στην εποχ'η του ηταν ο μονος κουλουριωτης που περασε στη ΣΝΔ.με αυτη την αδικαιολογητη εμπαθεια δεν του βρισκετε μονο ψηφοφορους αλλα οπαδους.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος9/11/18 11:12

    όλα του κυρίου συνταξιούχου του πολεμικου ναυτικού Δημήτρη είναι ενάντια.
    Κόσμο δεν έχει,
    εμπειρία με τα κοινα σε δραστηριότητες σε συλλόγους και σε εθελοντισμό δεν έχει.
    Το κλήμα δεν αλλαζει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/11/18 11:43

    ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ:
    ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΨΟΦΙΑ ΖΩΑ κ.λ.π. για ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ... ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ... ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 12:17

      Το σκουπιδαριό είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλη τη σαλαμίνα, αν ο τζαβαρής μπορεί να επηρεάζει 'όλη τη σαλαμίνα, τρέξτε να κρυφτείτε από τώρα. Και βγάλτε ανακοίνωση που να λέει τα σκουπίδια σπίτια σας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 13:12

      ΡΕ ΣΚΙΑΘΙΤΗ 11:43,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑΚΟ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΝΩΟΝ ΝΩΕΙΤΟ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος9/11/18 13:09

    Παρατηρώ με προσοχή τα σχόλια που γράφονται εις βάρος του κυρίου Τσαβαρή και νομίζω οι αντίπαλοί του χωρίς να το θέλουν τον κάνουν πολύ μάγκα γιατί ο φόβος του για την προσωπικότητά του ξεχειλίζει.
    Οι σημερινοί διοικούντες βλέπουν ως επικρατέστερο αντίπαλό τους τον Τσαβαρή,γιά τους άλλους υποψηφίους δημάρχους επικρατέστερος αντίπαλός τους πάλι ο Τσαβαρής.
    Τελικά πρέπει να έχουν δίκιο όλοι.
    Προηγείται με διαφορά ο Τσαβαρής και οι άλλοι τρέχουνε να τον προλάβουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 14:03

      αληθεια τα πιστευετε αυτα που γραφεται?δεν αντιλαμβανεστε οτι ολο το νησι θα τιμησει μετην ψηφο του τον ελευσινιωτη και μονο με την πρωτη.Τον ελευσινιωτη που μας τιμησε τοσες και τοσες φορες και που δεν ειναι ουτε κλεφτης ουτε ψευτης ουτε φανφαρας.ποσο βλακες μας περνατε πια τους κουλουριωτες?υπαρχει αυτη η χειροπιαστη ελπιδα και θα γυρισουμε να ψηφισουμε ολη αυτη την αλητεια¨?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 14:34

      ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΟΡΤΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/11/18 15:00

      14:03
      Και γιατί καλεί ο κ.Ελευσινιωτης στο γάμο του παιδιού του τη Ναννου και όλη τη συμμορία της στο γάμο του παιδιού του?Θα σου πω εγώ Είτε γιατί είναι βλαξ,είτε γιατί είναι λαγός,είτε γιατί είναι ίδιος με αυτούς,είτε γιατί λόγω έπαρσης ήθελε να έχει καλεσμένη τη δημαρχο.Αληθεια πόσο βλάκες περνάτε τους κουλουριωτες??

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/11/18 16:04

      Αγαπητέ 15:00 η κοινωνία εκτός από τους νόμους του κράτους διέπεται και από εθιμοτυπικούς κανόνες.Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο savouar vivr και στο fairplay.Μη συγκρίνεται τις πράξεις και τις συμπεριφορές του κυρίου Ελευσινιώτη με τους άλλους υποψηφίους.Είναι σε όλα του διαφορετικός και κύριος γι'αυτό και θα τον ψηφίσουμε.Όσον αφορά την ανοησία περί προβολής του με καλεσμένη τη δήμαρχο, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι στους καλεσμένους του ήταν επιφανείς πολίτες,πολιτικοί από διαφορετικές παρατάξεις,άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών τόσο της χώρας μας όσο και του εξωτερικού.Άρα ακόμα μια φορά προβλήθηκε η δήμαρχος μέσω του κυρίου Ελευσινιώτη.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/11/18 17:09

      ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ...ΜΑΡΙΔΑΚΗ; (ΠΑΤΕΡΑ Η ΓΙΟ). ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΄΄ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ΄΄ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/11/18 13:32

    ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΕ 13:09 ΓΚΕ ΓΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/11/18 14:15

    Συνεχίστε αγαπητέ 14:03, να τον συκοφαντείτε με ανώνυμα σχόλια,συνεχίστε να χυδαιολογείτε χωρίς επώνυμα να παρουσιάζετε αποδείξεις και θα τον ξανακάνετε δήμαρχο μετά βεβαιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/11/18 14:44

    Μικρέ μικρότατε Γιαννάκη τι βλέπω από τις φωτογραφίες της συγκέντρωσης του ναυάρχου ? Σου φεύγουν όλοι ένας – ένας. Όλη η παλιοπαρέα της διοργάνωσης των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ μετακόμισε στον κ. Ελευσινιώτη ? ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/11/18 15:01

    Τι λες βρε άσχετε! Θα συμφωνήσω, ότι όλη η παλιοπαρέα των Σαλαμινίων μετακόμισε στο ναύαρχο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λυπάσαι.
    Το Γιαννάκη μην τον κλαις, απαλλάχθηκε από αυτούς και ησύχασε. Για πες μου τι προσέφεραν αυτοί στους πολίτες της Σαλαμίνας; Διοργάνωσαν ανεπιτυχώς τις λεγόμενες χουντογιορτές, και τραπέζωναν στα καλύτερα ξενοδοχεία και άλλους χώρους εστίασης όλο το σκυλολόι που μάζεψαν εδώ, (όπως στο ΜΕΛΙΝΑ, το Λιόγερμα, το SAVOI κ.α) ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ. Το έργο που άφησαν ; Έναν χρεοκοπημένο Δήμο. Θα μου πεις. Ας πρόσεχε! Τώρα όμως, άλλος πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά. Ναυαρχούκο. πρόσεχε !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/18 15:07

      Ε βέβαια,τώρα έχει τη λεσβία,τον ταρίφα και τον Μπιθυζη!!!
      Τσαβαρή η υποψηφιότητα του κυρίου Ελευσινιωτη ήταν η ταφοπλακα των ονείρων σου για το Δήμο!!!
      Υ.Γ. Ποιος είναι ο επομενος μετά τον Χειμωνα??!!Λίγο υπομονή και θα μάθετε!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/18 16:26

      Αυτο σημενει καραφλα οτι ξερεις απο χερι τι προκειται να γινει και αν μη τι αλλο μας τον πασαρεις σαν λαγο

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος10/11/18 11:06

    ΥΠΟΜΟΝΗ.Ο ΜΑΙΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΑΛΗΤΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ,ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ.ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/18 11:11

      Πάρε τα χάπια σου Πάρη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/18 17:45

      ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΜΩΣ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ. ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος10/11/18 12:41

    1106 ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/18 12:45

      Αν ηξερα ποιος είσε 11.06 θα σε εκανα αγνόριστο Φτουσου μπαστερδε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/11/18 19:57

      γιατι ρε ,αδικο έχει ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος10/11/18 13:39

    Καάλαβες τωρα γιατί τα σχόλια είναι και πρέπει να μείνουνε ανώνυμα;
    Διαφορετικ΄'α θα σφαζομασταν στο Βουρκάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/11/18 19:21

    Φαινετε ο 11.06 ξερει το ονομα του.γιαυτο και δεν αντεδρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/11/18 19:23

    μου υποσχεστε οτι θα με δειρετε υποστηρίζοντας ποιον????καταλαβαινετε το κακό που του κανατε,παλειοτραμπουκοι,επικινδυνοι και στο τελος τελος απλα ηλιθιοι.τωρα οσον αφορα οτι τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι θα μπορουσα να εξαιρεσω το πιτσιρικι αλλα ειναι επαγγελματιας ψευτης δυστυχως.οι υπολοιποι ο καλυτερος ειναι για τη φυλακη,ο χειροτερος για ψυχιατρειο και καποιοι για το σπιτακι τους,αυτο το μακρια απο την κουλουρη.Αν ξανααπειλησετε,οχι οτι σας φοβαμαι αλλα για να διασκεδασω θα το προχωρησω γιατι μπορω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/18 02:38

      Ρε κακομοίρη τι να προχωρήσεις???Μιλά αν έχεις άντερα!!!Αλλά η μανούλα σου όταν σε γέννησε νόμιζε πως έκανε άντρα αλλά έπεσε έξω .Αληθεια βρήκες τελικά ποιος από όλους είναι ο πατέρας σου?!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/18 11:06

      το να προχωρησω,πανηλιθιε,εννοω την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.
      δεν λεγονται αντερα,εντερα λεγονται.
      ο πατερας μου ειναι αυτος που μπαινοβγαινε στο σπιτι σου και η μανα σου, σου ελεγε οτι ηταν ο γιατρος

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος11/11/18 00:33

    Διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια τα βρήκα ενδιαφέροντα, έστω κι αν είναι παρατραβηγμένα.΄Εχω δυό - τρεις ερωτήσεις, κι αν θέλεις μου απαντάς 1ο: ποιός είναι για τη φυλακή; Ποιός για το ψυχιατρείο; Γιατί σε ...χαλάει το επάγγελμα του νεαρού; Βέβαια, τις απειλές που δέχτηκες δεν πρέπει να τις παίρνεις σοβαρά, πλάκα θα έκανε ο συνομιλητής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/18 11:12

      και αν ακομα δεν εισαι απο την κουλουρη,μας βγαλανε στα καναλια.τι δεν καταλαβαινεις.βεβαια με κανεις να ομολογησω οτι για το ψυχιατρειο ειμαστε ολοι εμεις που ψηφιζαμε αυτο το αληταριο τοσα χρονια και τους καναμε αξιοτιμους πολιτες και επιφανεις συμπολιτες.οσον αφορα το γιωργακη ειμαι ξεκαθαρος.με χαλαει το ιδιο του το επαγγελμα.αφου σωνει και καλα μωρο πραγμα θελει να ασχοληθει με αυτον τον τοσο πολυπαθη δημο ας γινει δικηγορος τους.θα τους χρειαστουν πολλοι απο αυτο το επαγγελματικο συναφι

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος11/11/18 10:44

    ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΑΚΗ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ.
    ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ΕΔΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΟΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ.
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΜΟ.
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΟΚΙΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
    ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΕΙ, ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ:
    ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΡΗΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΘΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΗΞΗΜΑΤΙΑΣ ΚΣΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΦΙΛΟΣ.
    ΦΙΛΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΣΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ.
    ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΣΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/11/18 14:16

    μαρέσεις πολύ ρε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.