Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Νοε 2018

H Γ. Συνέλευση της δημοτικής κίνησης "Βήμα στους Πολίτες" εξέλεξε τον επικεφαλής της, Θρασύβουλο Μπάγιο καθηγητή Φυσικής Αγωγής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της δημοτικής κίνησης "Βήμα στους Πολίτες", με αντικείμενο την υπογραφή από παλαιά και νέα μέλη της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης, καθώς και την εκλογή επικεφαλής της κίνησης.
Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, επικεφαλής του Βήματος στους Πολίτες εξελέγη παμψηφεί ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Θρασύβουλος Μπάγιος.
Σύντομα το Βήμα στους Πολίτες θα αποκτήσει γραφείο, στο οποίο θα μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις θέσεις μας ή και να ενταχθούν στην ομάδα μας.

Το συντονιστικό γραφείο
Θρασύβουλος Μπάγιος, Μελίνα Δυναμίδη, Τάσος Κουπετώρης, Παναγιώτης Βελτανισιάν, Τασούλα Δαβίου, Βαγγέλης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Βιλλιώτης
Για το βιογραφικό σημείωμα του Θρασύβουλου Μπάγιου πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.