Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Νοε 2018

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας διαμαρτύρεται έντονα και αντιτίθεται στις μειώσεις και περικοπές δρομολογίων που πραγματοποίησε το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας διαμαρτύρεται έντονα και αντιτίθεται στις μειώσεις και περικοπές δρομολογίων που πραγματοποίησε το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας και ζητά να διατηρηθεί το καθεστώς δρομολογίων του έτους 2016, το οποίο υποχρεώθηκε το ΚΤΕΛ να εφαρμόσει αυτή την στιγμή μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφέρειας.
Πέρα από τα ανωτέρω, ζητούμε την ανταπόκριση δρομολογίων με την περιοχή Κανάκια, όπου αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα δρομολόγιο, τουλάχιστον με την καθιέρωση ενός πρωινού και ενός απογευματινού, όπως, επίσης,  και την επέκταση δύο δρομολογίων για το Κέντρο του Νησιού μετά τις εννέα το βράδυ όπου λόγω της λειτουργίας του ΕΠΑΛ και των φροντιστηρίων υπάρχει ανάγκη μεταφοράς των σπουδαστών και όχι μόνο.

Πιστεύουμε ότι οι θέσεις μας συμπίπτουν με τις απόψεις της πλειοψηφίας του επιβατικού κοινού της Σαλαμίνας το οποίο «απαιτεί» το αυτονόητο.
Πληρώνοντας ένα, κατ’ ομολογία, εξαιρετικά ακριβό εισιτήριο για τις εποχές που διανύουμε αλλά και για τις διαδρομές, κυρίως στο Κέντρο του νησιού, που είναι εξαιρετικά σύντομες, να υπάρχει τουλάχιστον η ανάλογη εξυπηρέτηση από την πλευρά του ΚΤΕΛ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.