Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Νοε 2018

Ένας θεσμός που δεν πουλήθηκε ποτέ!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 37η απονομή τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων 2018 που διοργανώνει η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης από το 1981!
‘’Σήμερα τελειώνουμε τα παπαγαλάκια και αυτούς που έλεγαν ότι τα βραβεία θα δοθούν σε συγκεκριμένο έργο, γελάστηκαν γιατί εμείς δεν πουλάμε κανένα βραβείο, δεν πληρωνόμαστε για να βάλουμε το δελτίο τύπου που μας σέρνουν στα δικά μας έντυπα και site….

Σήμερα ρίχνουμε αυλαία σε όλα αυτά και ας αγωνιστούμε ενωμένοι για να γίνει το θέατρο στην χώρα μας ανεξάρτητο από «πλυντήρια και σκόνες» με παροδικούς θεατρικούς επιχειρηματίες.. Για τους λόγους αυτούς ευχαριστώ όσους μας στηρίζουν και αυτούς που δεν μας στηρίζουν γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι αυτοί’’
Αυτά δήλωσε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής τον κορφιάτικων βραβείων!
«Πλέον μιλάμε για θεσμό» δήλωναν όλοι οι βραβευμένοι που παραβρεθήκαν και γέμισαν το θέατρο Μπρόντγουαιη στην Άγιου Μελέτιου.
Η φετινή απονομή ξεκίνησε με χορευτικά από κινηματογραφικά μιούζικαλ σε χορογραφίες του χορογράφου Ανάσταση Δεληγιάννη και χόρευαν μαθητές από την σχολή που διδάσκει.
Καταχειροκροτήθηκε το Ινδικό χορευτικό από την 1η Ακαδημία Χορού Bollywood στην Ελλάδα που είχαν και ελληνικά χιουμοριστικά στιγμιότυπα και έκλεψε της εντυπώσεις κατά γενική ομολογία
Άλλα και το αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα έκανε το θέατρο να τραγουδά της μεγάλες του επιτυχίες μαζί με τους τραγουδιστές Λένα Αλκαίου, Μαυρίκιο Μαυρικίου, Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη και Ελένη Καρακάση, οι οποίοι μετέτρεψαν το θέατρο σε αρένα για συναυλία με αφιέρωμα στον τεράστιο Μίμη Πλέσσα!
Με το τιμητικό βραβείο ‘’Ελένη Παπαδάκη’’ τιμήθηκε η ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου, (το βραβείο έδωσε ο Άγγελος Αντωνόπουλος), η Τάνια Τρύπη πήρε το ειδικό έπαθλο ‘’Ζωή Λάσκαρη’’ από τα χεριά του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η Μπέσσυ Μάλφα το Ειδικό Έπαθλο «Άννα Καλουτά» που το παρέλαβε από την ηθοποιό Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου,  το έπαθλο «Κέρκυρα- San Giacomo» δόθηκε στον καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ, Γιάννη Αναστασάκη, (το απένειμε ο Νίκος Δαφνής), η Μάγδα Κατσιπάνου με το βραβείο «Κατίνα Παξινού» που παράλαβε από την Άλικη Ζαχαρόπουλου, η Ιωάννα Γκαβάκου με το έπαθλο «Μαρία Αλκαίου» που παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο την Βουλής κ. Μάριο Γεωργιάδη, ενώ το Ειδικό έπαθλο «Σοφία Βέμπο» απενεμήθηκε από τον Επίτιμο Αρχηγό Γ.Ε.Ν. και π. Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη στην τραγουδίστρια και ηθοποιό Τάνια Τσανακλίδου. Το έπαθλο «Μίμης Πλέσσας» απονεμήθηκε στον Νότη Μαυρουδη από τον ίδιο τον σύνθετη που χάρισε με τα χρυσά του δάχτυλα στο πιάνο τραγούδια από τα δικά του μιούζικαλ.
Τιμήθηκαν επίσης οι ηθοποιοί Γιάννης Βούρος, Χριστόδουλος Στυλιανού, Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Ναταλία Δραγούμη, η Αθήνα Τσιλύρα, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Χριστίνα Κουλουμπή, η Σοφία Αδαμίδου, η Ζέτα Δούκα, ο Χάρης Σώζος ,ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος.
Δύο βραβεία απέσπασαν οι Θεατρικές Σκηνές, ο Κάρολος Παυλάκης, το Κ.Θ.Β.Ε, η Άρτεμις Ματαφιά, ο Στέλιος, Τζολόπουλος, η Λυδία Σγουράκη, η Άννα Μπουρμά - Τραγουδίστρια-Σύνθετης και η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Άννα Ανδριανού, η Λίζυ Ξανθοπούλου και ο Τάσος Σωτηράκης, η Gibbins Wendy, ο Μανόλης Παντελιδάκης, για τους Αχαρνής, οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Βάλαρης, ο Κώστας Τσιάνος και η Φρόσω Λύτρα.
Την απονομή παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η Βίκυ Κουλιανου σε κείμενα, Τζωρτζίνας Τζήλιου και το δεύτερο μέρος η Κυριακή Τέλλου που κατέπληξαν τους παραβρισκόμενους ενώ πήρε μέρος στην παρουσίαση και ο Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης.
Παραβρεθήκαν εκατοντάδες καλλιτέχνες του θεάτρου μεταξύ αυτών και οι Σπαντίδας Σπύρος, Κώστας Παπαπετρου,Τζωην Μιχαηλιδη, Μαντέλη Κατερίνα, Χρήστος Φωτίδης, Γιώτα Κοτσέτα, Πελαγία Αγγελίδου, Νανά Νικολάου, Κωστέα Χριστίνα, Σουγάρης Χρήστος, Καραδήμα Λίλυ Aρσινόη, Τσαμπίκα Φεσάκη, Γιακουμόγλου Μάρκος, Αποστόλου Ευγενία, Σιάρκου Θεοδώρα, Λυντζέρης Γιώργος,  Καρατζιάς Δημήτρης, Άντζη Νομικού, Δαούτη Κωνσταντίνα, Σταυρίδου Ιουλία, Παπαλεξανδροπούλου Σεμίνα, Φουσέκης Αλέξης, Πάρις Κατσίβελος, Μπιρμπίλης Σάκης, Σταματάκης Αιμιλιανός, Ολυμπίου Άντεια, Περού Γιώργος, Νιβολιανίτης Μιχάλης και Αλέξανδρος Χρηστάρας, Αντωνιάδης Μάνος, Γιάννης Μόρτζος, Μαρία Αντουλινάκη, Βίβιαν Ιωάννου, Κίτσου Μαρία, Τζωρτζίνα Τζήλιου, Νινεττα και Ντεζη Λεμπέση, Θωμάς Πανδής.
Ο Δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, κ. Ιωσήφ Βουράκης, η Λουκίλα Καρρέρ, ο Λιακόπουλος Χρήστος, ο Έφορος Εκδηλώσεων του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά Μενέλαος Πεφάνης, ο π. Περιφεριαρχης Σπυρος Σπυριδων, ο Μανώλης Ιωνάς, ο Σπυρος Μπιμπίλας πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημητρης Μαυρος, η Κουρεντή Μυριέλλα, ο Λιάτσος Έκτορας, η Πρωτόπαππα Μαρία, η Βάσια Παναγοπούλου, η Τετα Καμπουρελη, η Μαιρη Βιδαλη, ο Ανδροκλης Δελιολανης, η Παπανικολάου Έλενα, η Τινα Σακελαριου, η Ζιώγα Ελένη, ο Στέφανος Κακαβούλης, ο Περικλής Μοσχολιδάκης, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιαννης Αιβάζης, η Βασιλική Διαλυνά, η Φωτεινή,Ντεμίρη, η Αννα Φονσου, ο Κωνσταντίνος Νιάρχος, η Αθηνά και Τάσος Τρανουλής, ο Θοδωρης Τρανουλης, Νίκος Στρατηγός, ο Βασιλης Πλατάκης, ο Πάνος Λειβαδάς, ο Μανωλης Γεροπετρίτης, ο Βασίλης Τραιφόρος, ο Δημήτρης Ιβανώφ, η Αλίκη Δάναλη, η Πωλύνα Γκιωνάκη, η  Λουκία Πιστιόλα, η Μαίρη Ραζή, ο Αντώνης Αντωνίου, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Σπύρος Πουλής, ο Μιχάλης Καλαμπόκης, ο Πέτρος Αποστολόπουλος, αρκετοί Πρόεδροι Ομοσπονδιών, Συλλογών, δημοσιογράφοι, εκπρόσωπος της κας Γεννηματά από το ΚΙΝΑΛ, και πολλοί άλλοι.
Δεκάδες μηνύματα έστειλαν που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον θεσμό και στους υποψηφίους, η Υπουργός Πολιτισμού, Τουρισμού, Βουλευτές, ο Στρατηγός και Πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της Ε.Ε. Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Κοσμάς Χριστήδης και παρά πολλοί Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα.
Ο θεσμός των Κορφιάτικων Βραβείων εδραιώθηκε στη συνείδηση του καλλιτεχνικού κόσμου, διότι διατηρεί την αμεροληψία και προάγει την αξιοκρατία και την επιβράβευση του καλού ποιοτικού θεάτρου και όχι τις δημόσιες σχέσεις και την ανάδειξη χορηγούμενων και υποστηριζόμενων παραστάσεων.
Αποτελεί θεσμό στήριξης και υποστήριξης του καλού Ελληνικού Θεάτρου, των Ελλήνων Ηθοποιών, σκηνοθετών και όλων των συντελεστών που μοχθούν σε περίοδο κρίσης να κρατήσουν ψηλά τον Ελληνικό πολιτισμό.
Για το Γραφείου Τύπου
ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ

82 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/18 13:38

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ (ευτυχώς...). Μπορούσατε - και το περίμεναν απ΄ότι ξέρω- να βραβευθούν οι κ.κ. Χρήστος (η έστω ο Κυριάκος) Μαμιδάκης, καθώς και ο κ. Μηνάς Πανύψηλος. Γιατί αυτές οι παραλείψεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/11/18 14:45

    Το βίντεο της τουαλετας

    streamable.com/v8e54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/11/18 18:01

    Τζαβαρη!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλη νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 23:31

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/18 13:44

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/11/18 18:07

    Κατάντημα για τον κ. Δ.Ελευσινιώτη η παρουσία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση.(Θαυμάστε πόζα στη σχετική φωτογραφία)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/11/18 19:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 16:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/18 23:43

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/11/18 21:50

    ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ; k.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΄΄ΕΚΔΗΛΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η ενημερωτική σελίδα μας αφορά ευρύτερο κοινό κι όχι μόνον στοχευμένο, να είσαι βέβαιος πως υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την τέχνη στην ευρύτερη έννοια της.

      Τώρα όσον αφορά τον ιδρυτή και πρόεδρο των "ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ" φίλε μου εγώ δεν έχω να πω πολλά, μόνον ας βγει όποιος θέλει εδώ ή έξω απο 'δω να κάνει κάποιες αντίστοιχες εκδηλώσεις και να μαζέψει τόσο πολύ επώνυμο κόσμο και μετά να τα βάλουμε κάτω να τα συζητήσουμε μέχρι τότε, χαίρει του σεβασμού μου η προσπάθεια του.

      Δεν ξέρω ποιά είναι τα δικά σου κριτήρια αυτά όμως είναι τα δικά μου, ο Δημητρός είναι άξιος τουλάχιστον στον τομέα του, άλλωστε δεν είμαστε εδώ να κριτικάρουμε χαρακτήρες και δράσεις αλλά να τις προβάλλουμε πολλές δε φορές ακόμα κι όταν διαφωνούμε μαζί τους.

      Να χεις μια υπέροχη Κυριακή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/18 14:41

      Ευχαριστώ πολύ για την ευγενέστατη απάντηση. Προσωπικά συνεχίζω να διαφωνώ με τη συγκεκριμένη εκδήλωση,ενώ κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει και με εσάς, που φαίνεται και από τις τελευταίες λέξεις της απάντησής σας...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/18 16:54

      Επειδή παρέδωσε βραβείο ο αυριανός σου Δήμαρχος ηλίθιε!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/11/18 18:42


      ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
      ��
      Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙ
      Tags: μαλατσία, τράβα, κρητικός, λέει, μπορώ, κρητικια , i πατήσαμε κόρη μου , krytikia , κρητικιά

      Αποστολέας: Ανώνυμος

      Κατεβαίνει ένας Κρητικός στον Πειραιά, παίρνει ένα ταξί και λέει του ταξιτζή να τον πάει στην Ομόνοια. Μόλις μπαίνουν στην Πειραιώς, βγάζει ένα κουμπούρι ο Κρητικός και λέει του ταξιτζή: - "Τράβα μια μαλατσία." "Μα τι λες άνθρωπε μου είσαι σοβαρός;" "Είπα τράβα μια μαλατσία." Τι να κάνει κι ο ταξιτζής τραβάει μια μαλακία. Στα 1000 μέτρα του λέει πάλι ο Κρητικός: "Τράβα μια μαλατσία." "Μα τι λες τώρα πάλι; Δεν μπορώ." "Είπα τράβα μιά μαλατσία γιατί θα σου παίξω μια." Τι να κάνει κι ο ταξιτζής τραβάει κι άλλη μια μαλακία. Στα 1000 μέτρα του λέει πάλι ο Κρητικός: - "Τράβα μια μαλατσία." - "Πάλι; Δεν μπορώ άλλη ρε μεγάλε δεν μπορώ." - "Είπα τράβα μιά μαλατσία." Ζορίζεται ο ταξιτζής, πιέζεται τραβάει άλλη μια με πολύ ζόρι. Φτάνουν στην Ομόνοια οπότε λέει ο Κρητικός: - "Πάμε πίσω στον Πειραιά." Λίγο πριν τον Πειραιά λέει ο Κρητικός: - Τράβα μια μαλατσία." - "Μα τι λες ανθρωπέ μου, δεν μπορώ άλλο, σκότωσε με άμα θέλεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ." "Καλά αφού δεν μπορείς άλλο μπορείς να πάρεις την κόρη μου και να την πας στην Θεσσαλονίκη."

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/11/18 23:41

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/11/18 06:29

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ 19:35,
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ
    ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΡΑΦΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 09:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/18 09:56

      Ο μεγαλητερος κοπριτης λασπολογος και αρπαχτρας δεν υπαρχει τι εχει τερματισει τωρα τον εχει πιασει πανικος γιατι ξερει οτι εχασε το παιχνιδι γιαυτο τα γραφει αυτα αμα ρωτησετε εναν ψυχιατρο θα σας διαβεβεωσει την παθηση που τον διεπη

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/11/18 08:57

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 16:22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/18 23:30

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/11/18 12:06

    αυτο που σου αξιζει ειναι να καθαριζεις τις τριχες τησ γατας και να σφουγγαριζεις τον δρομο αυτο σου αξιζειπαλιοπατσαβουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/11/18 13:27

    Πολιτικά λίγος για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.καληνυχτα Τζαβαρή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 23:29

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/11/18 16:25

    Ένας που έχει φάει πρόσφατα από την Ελληνική Δικαιοσύνη 4 χρόνια φυλάκιση και 1χρόνο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων θέλει να κατέβει για Δήμαρχος. Ποιό είναι αυτό το φρούτο ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 23:30

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/18 19:00

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος4/11/18 17:01

    ΤΑΣΑΒΡΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
    ΨΗΦΟ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 23:28

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/18 19:01

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος4/11/18 18:57

    Μαυρο στους μαυρολαδιαρηδες θα αφησετε ιστορια στην σαλαμινα η συμορια του βενζινα θα γινετε πρωτη σελιδα στα κομικς του λουκυ λουκ η οικογενεια της μιζας σαν τους αδελφους νταλτον μονον που εσας θα σας λενε παρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/18 19:16

      Κάτσε και Θα δεις Ποιος θα είναι Πρώτη Σελίδα.Αν και εδώ και καιρό έχει μοστράρει ο δικός σου. Να'ναι καλά η Λαγκάρντ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/18 19:48

      γιαννάκι μήπως ξέρεις μετά τον Παπαντωνίου ποιός έχει σειρά στη λίστα Λαγκάρντ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/11/18 23:28

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/18 17:46

      19:16για να ξερεις εγω ψυφησα την δικια σου μεγαλα αλλα μετα απο ολα αυτα ππυ ειδα στην τατιανα και στα βιντεακια ππυ ανεβαζουν αηδηασα τοσο πολυ που λεω οτι τζαμπα πηγε η ψυφος μου δεν αξιζε που την εβαλα μην εκπλησεσαι που σας τα χωνο τ,αξιζετε γιατι εσεις τα προκαλεσατε και εχεις την μουρη και μιλας; αντι να ζητησετε συγνωμη που σας δειξαμε εμπιστοσυνη; αντε ρε κανε μας την χαρη !!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/11/18 19:50

      Καραφλα θες μια συμβουλη; φιλικα στο λεω καλυτερα να ψυφησεις και συ τον τζαβαρη μπορει να σε βολεψει και σενα καπου

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος4/11/18 21:38

    Γειά σου διαχείρηση
    πολλές διαγραφές,σαν πεφταστέρια.
    Τί έπαθες;;;σου βρίζουν τον κλέφτη που θέλεις να ξανακλέψει,ή μας κάνεις τώρα τον ηθικό,σα δεν ντρέπεσαι.
    Μπορεί όμως και να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις.
    Το μυαλό στην θέση του,ή πάει στο παζάρι των αποδοχών;;;
    Πάρε φάρμακα,βάλε στολή και δώσε παρουσία στο άλλο αρπαχτικό.Για καλό στο γράφω.
    Λουντμίλα...
    ΥΓ.
    Σε βλέπω σαν τον Γιώργο Κουμαριανό,τέτοια κατάντια,ώ εσύ Μεγάλε Δάσκαλε,της ηθικής υπόστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/11/18 23:16

    ΜΗΝΑΚΟ ΚΛΕΦΤΗ
    ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΡΑΦΛΑ
    ΟΙ ΔΙΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/18 00:57

      Ένας που έχει φάει πρόσφατα από την Ελληνική Δικαιοσύνη 4 χρόνια φυλάκιση και 1 χρόνο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων θέλει να κατέβει για Δήμαρχος. Ποιό είναι αυτό το φρούτο ρε παιδιά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/18 01:06

      Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/18 06:24

      Καλημέρα παιδί.
      Δεν είσαι "εφιάλτης" Είσαι παιδί μου το φώς της ζωής.
      Καλά μου έκανες.Τί σχέση έχω εγώ μαζί μέ τον "βούρκο";;;
      Είμαι πολύ καλά,ΖΩ,και σ ευχαριστώ,με γλύτωσες,βρήκα πάλι το νόημα τής ύπαρξης...!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/18 06:37

      ΥΓ.
      Να σου δίνει ο Θεός υγεία.Αλλά θέλω λίγη ακόμη βοήθεια.
      Γιατί πάει μόνο του το χέρι στην ανάρμοστη γραφή.Ναί και πάλι ναί,Δαλάι Λάμα.
      Να προσέχεις παιδί μου μου και μου,ό διάβολος τρώει τα σωθικά σου,γίνεσαι αυτό που λένε κατ εικόνα και ομοίωση.
      Άιντε γίνε καλά,νά πάει και πρίμα ή παράγκα που δουλεύεις.
      Μπράβο Διαχείρηση,όσο αξίζεις εσύ δεν αξίζουν μαζί ό ουρανός κι όλη ή Γή...!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/11/18 15:17

      Η, κατά τους Λαμαϊστές, Αυτού Αγιότητα, ο Τεντζίν Γκιάτσο είναι ο 14ος Δαλάι Λάμα. Η ολοκληρωμένη θρησκευτική του ονομασία είναι Τζαμπέλ Νγκαγουάνγκ Λομπσάνγκ Γεσέ Τενζίν Γκιάτσο. Αποτελεί τον μακροβιότερο στη συγκεκριμένη θέση. Οι Δαλάι Λάμα είναι οι μοναχοί επικεφαλής της σχολής Γκελούγκ, της νεότερης από τις σχολές του Θιβετιανού Βουδισμού.[10] Κέρδισε το Bραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 1989, και είναι επίσης γνωστός για τη διά βίου υπεράσπιση του για τους Θιβετιανούς μέσα και έξω από το Θιβέτ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/11/18 18:39

      Τις μιζες ππυ φαγατε κοπρανα να τις βγαλετε αλητες με αιμα

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος4/11/18 23:27

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/18 06:01

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/18 08:26

      Καλημερα ραφλα καλες μιζες ναχουμε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/18 19:06

      Ρε ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος5/11/18 06:43

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ νανάκια
    ΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ:
    ΤΖΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/18 19:07

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/18 20:36

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/11/18 06:56

    Όχι,δεν χαρίζουμε δεν
    μόνο τους πουλάμε
    Τιμή 1000 ευρώπουλα ό ένας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/18 20:38

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος5/11/18 09:59

    Τα 5 χρονάκια μακάκα μου δεν είναι ανώνυμα, είναι επώνυμα με υπογραφή δικαστών. Άντε ξύπνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/18 20:37

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος5/11/18 10:12

    Ρε βρωμιάρη, τα 5 χρόνια για να υπάρξουν ως ποινή πρέπει να τελεσιδικήσει μια υπόθεση το ξέρεις απλά κάνεις πολύ πετυχημένα τον μαλάκα για τους γνωστούς λόγους, όμως δεν σου βγήκε κι έχεις φάει τα πόδια σου, συνέχισε ετσι με αμείωτους ρυθμούς τον αντιτσάβες αγώνα σου, τον ενδυναμώνεις μα είσαι τόσο πεοτυμπανιστής που ούτε αυτό δεν αντιλαμβάνεσαι, αποτέλεσμα εμπάθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/18 10:48

      Ο Τσαβαρής παρά τις χοντρομαλακίες που λέγατε για οικονομικά εγκλήματα, δεν αποδείχτηκε τίποτα, εσείς πιαστήκατε με τις γίδες στη πλάτη, φέρατε οικονομικούς εισαγγελείς, φέρατε και επιθεωρητές, μία κουράδα κάνατε. Είσαστε αλήτες και λαμόγια του κερατά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/18 11:47

      Τωρα θα ποιασουν και αυτους γιατι οποιος σκαβει τον λακο του αλλου πεφτει ο ιδιος μεσα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/18 20:37

      ΤΣΑΒΑΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/11/18 15:19

      ΑΓΑΠΗΤΕ 10:48,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ........
      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΑΙΣ...
      ΓΙΑΥΤΟ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ "ΔΟΛΩΜΑΤΑ"...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο .....ΠΕΤΡΟΛ ΓΚΙΑΟΥΡ.....
      ΑΛΛΑ ΜΠΑ........
      ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜ ΦΟΥΚΑΡ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/11/18 19:54

      200000ζητα ο μπενζιν γκιαουρ αμα του τα δωσει τερμα ολα σβηστηκαν

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος5/11/18 15:37

    Ψίτ,Φίλε
    Θα πάς σήμερα με όλα τα σύνεργα στο Αρχηγείο.
    Να πας κι αυριο εκεί που σου είπανε
    Εχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας,όλα τ άλλαξαν.
    Η αυτή καλέ διώχνει άτομα.
    Ό μαύρος χαμός κι ακόμα πιο πολύ...
    ΥΓ.
    Να σου πω Φίλε,όταν γράφω κάτι σε παρακαλώ,μην μου βάζεις
    "κρουνούς με υγρά,ή με σκουφάκια,ούτε μηχανές
    Μήν με ρίχνεις στο Βούρκο από πρόθεση
    Ευχαριστώ πάρα πολύ,για την ευγενική σου χορηγεία.
    Ά ναί
    να φοράς πάντα,το βαφτιστικό σου σταυρουλάκι,διώχνει το κακό και τις πονηρείες.
    Τώρα σύ Αγίασες.
    Καλησπέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/11/18 16:17

    Είπα
    ΚΆΛΗΣΠΕΡΑ ΣΟΥ!
    ΥΓ.
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΑΞΙΕΣ.
    "ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΩ ΤΟ ΟΡΙΟ.
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ " ΑΛΛΟΙ"
    Να σου πώ,σου λέω
    Γιατί ό Λαός λέει,ότι ό χοντρός άνθρωπος,την έχει μικρή;;;
    Έ;;;για την Λογική λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/11/18 16:36

    Κράτα "μούρη" κράτα
    σε "πιάνω ώς άνώνυμο"
    Επώνυμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/11/18 18:04

    Ανώνυμος29/10/18 07:03
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΝΑΤΟ- ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΩ!!! ΑΣΤΟ Ή ΠΕΣΤΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ == ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΩ== ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΕΛΑΝΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ , ΑΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Ο ΣΤΟΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/11/18 18:22

    ΝΑΙ ΦΤΑΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/11/18 06:58

    Καλημέρα και σ εσένα Κύριε Γιάννη
    Σε παρακαλώ,εσύ πού μπαίνεις"βγαίνεις γελαστός στο δικαστήριο,δέ ρωτάς τούς νομικούς σου,πόσο τρώει κάποιος"α,για φόνο εκ προμελέτης,αλλά με πολλά ελαφρυντικά;;;
    Άίντε και να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/18 07:03

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙΣ "ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ". ΚΑΙ ΤΩΡΑ Σ΄ΕΦΕΡΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΟΟΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥ . Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ, ΘΥΜΗΣΟΥΤΟ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/18 14:22

      6/11/18 07:03
      ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ.
      ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΛΟΓΩ ΠΥΡΕΤΟΥ.ΕΓΩ ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
      ΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ "ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ" ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΛΕΙΠΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
      ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.
      ΔΕΝ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ"
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΒΡΟΥΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ'ΟΥΝ
      ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ.
      Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ.
      ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ
      ΦΤΑΙΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ.
      ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
      ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΞΥΔΙΑ.
      ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ-ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ-
      ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ Μ'ΕΦΕΡΕΣ;;;
      ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΟΛΟΥΡΕΣ
      ΤΩΡΑ ΕΧΩ 38.7
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΣΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥΡΛΙΑ.
      ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ.
      ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ
      ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΓΩ.
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/11/18 15:15

      Όταν σ αξιώση ό Θεός,και γράψεις σ εμένα πάλι,παρακαλώ όχι με "χρισμούς"
      Νά γιατί φταίς
      (έτσι έγινε το μπέρδεμα που λές,και ξεφτιλα έγινα εγώ στην διαχείρηση)
      Βάζουν οί ανθρώποι πχ.αυτοκίνητα,πατάω εγώ από συνήθεια κρουνούς...
      Διαχείρηση
      Παρακαλώ πολύ,πρόσθεσε όποτες μπορείς,αμέσως δηλαδή,και "σφαίρες" τι μα....ες είπε αυτόοοοοος,τί;;;
      Μωρή ρουφιάνα,κλέφτρα,και ψεύτρα Ρούλααααααα,τράβα στο συνεργείο του Ναυστάθμου σού βρήκε δουλειάααααάαααα
      Αυτός θ ανοίξη και την Ψυτάλεια,πάλι θα μας βλέπεις κακούργα,όταν έρθει η ώρα η καλή...
      Μιά ματιά έρριξα "δίπλα" τι ήταν αυτόοοοοοοοο,Εσύ Ντρίντα
      ούτε μισό νοίκι δεν θα πάρης...
      Πάλι εσύ φταίς!!!

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος6/11/18 07:41

    Ανώνυμος6/11/18 07:32
    ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
    ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΑ νανάκια;;;;;
    ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ....ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.....
    ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/11/18 08:32

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ? Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ, ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ. ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΡΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/18 15:11

      ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ 08:32,ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ....
      ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ , ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΤΑΝ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙΚΑ!!!!!!!

      ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/18 16:27

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος6/11/18 10:58

    ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΩΤΗ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ (ΛΑΛΑΚΗΣ). Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΧ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΡΙΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/18 18:25

      γενικό κουμάντο; αν δεν είσαι βλάκας είσαι ο Μακρής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/11/18 16:28

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος6/11/18 15:13

    Διάβασα με έκπληξη μια εμπαθή αναφορά σαν σχόλιο για την εκδήλωση του κ. Μουζακίτη, και άπορο αν ο συγκεκριμένος σχολιαστής βγάζει χολή γιατί δεν καλέστηκε και γιατί καλέστηκε ο κ. Ελευσινιώτης! Θλίβομαι όταν διαβάζω τέτοια σχόλια που λόγο ανωνυμίας δεν μπορούμε να απαντήσουμε στο συγκεκριμένο άτομο και να δούμε αν είναι Φασίστας, Κερατέας και γνωστός λασπολόγος. Θα μπορούσα να Πο ένα σωρό και ας είμαι γυναίκα. ΝΑΙ είμαι υπέρ της συγκεκριμένης εκδήλωσης που βραβεύει τον Πολιτισμό και της τέχνες. Εσείς κύριε δεν είδα να φωνάζετε για τους τάφους τον Σαλαμινομαχων, δεν είδα να φωνάζετε για τα σκουπίδια ίσως γιατί ήσασταν ανάμεσα τους, δεν είδα να φωνάζετε για το νησί μας που τραβά την κατηφόρα, σας βλάπτει μια εκδήλωση 37 ετών που είναι θεσμός. Ξέρετε κάνετε ένα λάθος με της κίνηση σας αυτές ξυπνάτε ένα θεριό που ξέρουμε όσοι μένουμε στο νησί πος βοήθησε και βγήκαν κάποιοι δήμαρχοι, ξυπνήστε τον για να έρθει και να βγάλει δήμαρχο.. Αυτό θέλετε οπαδοί του φίλου μου του Γιάννη που τον ψήφισα κάποτε χάρη στον αγώνα που είχε κάνη υπέρ του ο Μουζακίτη το ίδιο και με την Ρούλα την ψήφισα γιατί μου το είπε ο Μουζακίτης οπός και εκατοντάδες που τον αγαπούν στο νησί μας. οπός θα κάνουμε και τώρα κύριε σχολιαστή! και γραφώ ως ανώνυμη μέχρι οι δήλοι να βγουν με το όνομα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/18 16:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος12/11/18 16:24

    Κσεκινω
    Βαγκελακης αγπιου
    Σπυριδούλα Στροφα
    Λουλίτσ κλανου
    Καραφλοπεδο
    Μιναρας
    Μακραρχιδης
    Τραυλοσκιλος
    Ελευσινιος
    Όλη αυτή απεναντη σε Τσαβαρή καί παναγοπουλο .
    Το νουνου σας πρόσεχε καραφλοπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/11/18 16:27

    Κσεκινω
    Βαγκελακης αγπιου
    Σπυριδούλα Στροφα
    Λουλίτσ κλανου
    Καραφλοπεδο
    Μιναρας
    Μακραρχιδης
    Τραυλοσκιλος
    Ελευσινιος
    Όλη αυτή απεναντη σε Τσαβαρή καί παναγοπουλο .
    Το νουνου σας πρόσεχε καραφλοπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.