Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Νοε 2018

ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 75 ΑΤΟΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                      Σαλαμίνα 22 .11.2018
ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 75 ΑΤΟΜΑ  ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ!!!
ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΎΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
Απόφαση  αδιανόητη και πρωτοφανής σήμερα από το μονομελές πλημμελειοδικείο Πειραιά για 15 Μηχανικούς και 55 πολίτες γιατί οι δεύτεροι συνδέθηκαν με την ΔΕΗ μετά από τακτοποίηση του αυθαιρέτου το οποίο ευρίσκετο εντός οικιστικής πύκνωσης. Μετά από δύο μήνες και 7 συνεδριάσεις όπου 20 συνήγοροι υπεράσπισης με κάθε τρόπο προσπάθησαν να πείσουν το δικαστήριο για τα αυτονόητα , δεν κατέστη δυνατόν.
Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι και αυτές κρίνονται.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αποφάσεις Πρωτοδικείων όπου αναστέλλουν την λήψη απόφασης για κατεδάφιση ενός σπιτιού μέχρι να αναρτηθούν και κυρωθούν οι δασικοί χάρτες. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο αναστέλλει την λήψη απόφασης για τον ίδιο λόγο. Δεν είναι δυνατόν να  βρίσκονται όλα τα σπίτια σε οικιστικές πυκνώσεις και να μην λαμβάνεται καθόλου αυτό υπ όψιν. Δεν είναι δυνατόν να δικάζονται πολίτες και να καταδικάζονται ότι βρίσκονται σε δασική έκταση χωρίς οι δασικοί χάρτες να έχουν αναρτηθεί.!!! Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται η ηλεκτροδότηση ενός σπιτιού διαρκές έγκλημα και να μην παραγράφεται στην πενταετία!!!
Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο για την Σαλαμίνα αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού μπορεί να ταλαιπωρήσει χιλιάδες ανθρώπους που συνδέθηκαν με την ΔΕΗ ανεξαρτήτου χρονολογίας, αφού δεν υπάρχει παραγραφή λόγω πενταετίας και θεωρείται το  ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Διαρκείας!!!!!
Αυτή τη στιγμή χωρίς καθυστέρηση καλείται το κράτος να προχωρήσει στην ερμηνεία της οικιστικής πύκνωσης, χωρίς καθυστέρηση και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών. Επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να κατατεθεί τροπολογία και να μπορούν τα ακίνητα τα οποία βρίσκονται εντός οικιστικής πύκνωσης να συνδεθούν με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.
Kαλούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φέμελο μετά την σημερινή καταδικαστική απόφαση να δώσει άμεση λύση , διότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς δίωξης με απρόβλεπτες συνέπειες.
Καλούμε τους Βουλευτές της Β Πειραιά να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών.
ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ»
Τηλ. 6973959584
Μάνος Δερτούζος


4 σχόλια:

  1. Όλοι γνωρίζατε ότι εδώ και αρκετές δεκαετίες παρανομείτε .Όλοι γνωρίζατε ότι η πλαστογράφηση εγγραφών είναι σοβαρό αδίκημα Όλοι γνωρίζατε ότι το περιβάλλον επιτέλους πρέπει να το σεβαστείτε γιατί δεν ανήκει σ’ εσάς άλλα στα παιδία σας .ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ .Μπράβο στο δικαστήριο που δεν υπολόγισε τις λαϊκίστικες φωνές τύπου Δερτούζου και επιτέλους ξεκίνησε με αυτήν την απόφαση η προστασία των δασών μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ανώνυμος θα σου απαντήσω επώνυμα. Καλό θα ήταν όμως να ΄ξέρουμε ποιος είσαι. Μάλλον δεν γνωρίζεις τι είναι το δασικό πρόβλημα στη Σαλαμίνα. Γράφεις ότι " Πρέπει να σεβαστείτε το περιβάλλον" δεν μας είπες όμως πιο περιβάλλον να σεβαστούμε. Αυτό που ήταν το 1945 ή αυτό που είναι σήμερα. Για να σεβαστούμε και σεβαστείς το περιβάλλον όπως θα ήταν το 1945 είναι αδύνατον αφού δεν υπάρχει. Για να συννενοηθούμε λοιπόν το περιβάλλον του σήμερα όπως αυτό έχει διαμορφωθεί έχουμε υποχρέωση να σεβαστούμε όλοι. Και συνεχίζεις να γράφεις " ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ" Μάθε λοιπόν γιατί δεν γνωρίζεις ότι οι 15 Μηχανικοί και 55 πολίτες που καταδικάστηκαν πρωτόδικα χθες δεν έκαναν καμιά παρανομία. Μη χαίρεσαι που καταδικάστηκαν γιατί είναι πρωτόδικα , υπάρχει και έφεση και να είσαι σίγουρος θα υπάρξει αθώωση γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και θα τις μάθεις.Ζήτησαν λοιπόν αυτοί που καταδικάστηκαν και συνδέθηκαν με την ΔΕΗ όταν μία ολόκληρη περιοχή είχε συνδεθεί πριν από 30 χρόνια.Εάν κάποιος παρανόμησε αγαπητέ φίλε που βγάζεις χολή , είναι το ίδιο το κράτος που έδωσε ρεύμα. Δηλαδή κατά την δική σου λογική ο παράνομος που πρέπει να καταδικαστεί είναι αυτός ο ένας; Αυτός ο ένας λοιπόν που ζήτησε να πάρει ρεύμα σπίτι του, είναι αυτός που δεν σέβεται το περιβάλλον κατά την δική σου αντίληψη; Δεν σέβεται το περιβάλλον γιατί θέλει να συνδεθεί με ΔΕΗ σε ένα οικισμό με 300 σπίτια που εχει ΔΕΗ , έχει τηλέφωνο , έχει νερό, έχει συγκοινωνία. Αυτός λοιπόν ο ένας που καταδικάστηκε είναι ο παράνομος και καλώς για σένα έπρεπε να καταδικαστεί. Σέβομαι το σκεπτικό σου αλλά φυσικό είναι να μην συμφωνώ. Όσο για μένα άσε με κατά την έκφρασή σου να λαικίζω. Ο κόσμος που έχει το πρόβλημα που δυστυχώς δεν γνωρίζεις , έχει την λογική να κρίνει και νομίζω κρίνει με τον καλύτερο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κράτος κάλος η κακός πριν από 30 χρόνιά έδωσε ρεύμα σε παράνομες κατασκευές αυτό σημαίνει ότι όποιος σήμερα παρανομήσει πρέπει να έχει την ίδια μεταχείριση ; Όχι .Το αντίθετο γιατί υπάρχει το προηγούμενο άρα και η γνώση της συνειδητής επαναλαμβανόμενης παρανομίας και η πολιτεία πρέπει να είναι αμείλικτη .Γιατί εάν όλα αυτά τα αντιμετωπίσουμε με την λογική της δεκαετίας του 60 που εσείς θέλετε τότε τα εναπομείναντα δάση μας θα εξαφανιστούν από τον χάρτη του νησιού μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να σταματήσουμε τον χυδαίο βιασμό των δασών μας για να περισώσουμε ότι έχει απομείνει από το όμορφο και κακοποιημένο νησί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.