Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Νοε 2018

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Βασίλης Λαζαρίδης!


Αναδημοσίευση από το ΦΒ του Δ. Μουζακίτη
ΕΚΤΑΚΤΟ ‘’Η φωνή της αληθείας’’ 2 Νοέμβριου 2018
Το mellon.gr ορφάνεψε σήμερα αφού έφυγε για τους ουρανούς, ο ιδρυτής του δημοσιογράφος Βασίλης Λαζαρίδης!
Ο Βασίλης ήταν από της ποιο σκληρές πένες και κάθε του άρθρο ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων, δεν χάριζε σε κανέναν και πάντα ήταν μάχιμος και μάλιστα στην πρώτη γραμμή.
Ίδρυσε στον Πειραιά τον δημοσιογραφικό του οργανισμό εκδίδοντας την εφημερίδα, ‘’Μέλλον’’ και κατά διαστήματα όταν είχε ξεσπάσει η δικαστική διαμάχη με τον άλλο έκδοτη Μιχάλη Χαντάκα την εφημερίδα ‘’Εν Πειραιει’’
Εργάστηκε στο συγκρότημα Κουρή και φαίνονταν ως εκδότης της εφημερίδας ΣΤΑΡ, έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και ήταν μάλιστα και διευθυντής στο δημοτικό ραδιόφωνο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί στον Πόρο και συνέχιζε την αρθρογραφία του μέσο του mellon.gr. Τα τελευταία χρόνια είχε πρόβλημα με την Κάρδια του που μάλιστα είχε κάνη εγχείριση ανοιχτής καρδίας όταν ήταν φυλακή για καταδίκη έρημην και που δεν γνώριζε.
Ήταν φίλος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα είχε της καλύτερες σχέσης με τους κομματικούς Βουλευτές και Δημάρχους και όχι μόνο.
Από το εκδοτικό κατεστημένο του Πειραιά διατηρούσε καλές σχέσης με τον έκδοτη της εφημερίδας ‘’Κοινωνική’’κ. Σταυρό Καραμπερόπουλο, τον έκδοτη μας Δημήτρη Μουζακίτη από την ‘’Φωνή της αληθείας’’ και τον Τάκη Μαυρέα από το Πέραμα.
Ήταν το κόκκινο πανί στης δημοτικές αρχές του Πειραιά και όχι μόνο, είχε δεχτεί πολλές απειλές και απόπειρες για την ζωή του μα δεν το έβαζε κάτω.
Πέθανε στο Ωνάσειο και ποτέ θα γίνει η κηδεία του θα ανακινηθεί από τους δυο γιους του και την σύντροφο του αύριο.
Στο καλό φιλέ Βασίλη, καλό ταξίδι και μην σταματάς να γραφείς από κει που πας!