Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιουν 2019

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας καθηγητής Νίκος Γραικός, είναι ο καλεσμένος του Παναγιώτη Φύτρα και της εκπομπής «Μία Θάλασσα, Τραγούδια»


Ο διεθνούς φήμης Έλληνας καθηγητής Νίκος Γραικός, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Φωνή-Γραφή, είναι ο καλεσμένος του Παναγιώτη Φύτρα και της εκπομπής «Μία Θάλασσα, Τραγούδια», την Παρασκευή 14 Ιουνίου , 3-5 μ.μ. στο Κανάλι Ένα 90,4.
Ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει την ζωή του στην διάδοση της Ελληνικής γλώσσας στην Γαλλία,  επιλέγει αγαπημένα του τραγούδια και μιλά - μεταξύ άλλων - για τα εφηβικά ταξίδια του μέσα από τις σελίδες των βιβλίων που τον σημάδεψαν, τη σημασία του να είναι κάποιος " Ελληνικός", και για μια ακόμη φορά γίνεται η " γέφυρα" που ενώνει την χώρα μας με την Γαλλία.

Μια εκπομπή που μοσχοβολά Ελλάδα και πολιτισμό, μέσα από την συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, «Κανάλι Ένα 90,4» και διαδικτυακά στη διεύθυνση www.kanaliena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.