Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2019

Νέα τροπή στις έρευνες για το διπλό φονικό, οκτώ χρόνια μετά στη Σαλαμίνα.


Πηγή CNN Greece
Βγαίνει από το τέλμα όπως όλα δείχνουν το θρίλερ του διπλού φονικού της Σαλαμίνας.
Σύμφωνα με το anikolouli.gr, μετά από οκτώ χρόνια που η υπόθεση παρέμεινε ξεχασμένη στα συρτάρια των Αρχών, την έρευνα ανέλαβε ο έμπειρος πρώην αξιωματικός της καναδικής αστυνομίας, ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση με τα στοιχεία που έφερε στο φως στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.
Το καλοκαίρι του 2011 η Ελλάδα «πάγωσε» από την αγριότητα της δολοφονίας του ζευγαριού στη Σαλαμίνα.

Ο νεαρός υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας, βρέθηκε δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην παραλία της Φανερωμένης.
Η φίλη του Νατάσα Απέργη που τον συνόδευε, άφαντη. Σε κοντινή απόσταση προς το δάσος, μια μεγάλη κηλίδα με το αίμα της, μαρτυρούσε τη φρίκη που έζησε.
Οι δράστες ωστόσο παραμένουν μέχρι σήμερα ασύλληπτοι.
Ο Καναδός ερευνητής που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και δεν θέλησε να φανεί στην κάμερα για ευνόητους λόγους, ανέφερε: «Επί του παρόντος δεν είμαι σε θέση να αποκαλύψω ποια ομάδα νομικών μου ζήτησε να ερευνήσω την υπόθεση αυτή. Απευθύνθηκαν σε μένα γιατί συνηθίζω να αναλαμβάνω υποθέσεις ανθρωποκτονιών που δεν έχουν εξιχνιαστεί».
Παρά τις πιεστικές ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη αν το πτώμα της άτυχης Νατάσας βρίσκεται στη Σαλαμίνα, αν το έγκλημα έγινε από κάποιον τυχαίο ή από κάποιον γνωστό ή αν ο δράστης ζει στο νησί, ο ερευνητής αρκέστηκε να πει: «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και σύντομα η υπόθεση θα διαλευκανθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.