Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιουν 2019

Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Πραγματοποίηση σεμιναρίου: “Εισαγωγή στην Τέχνη της Δημιουργικής Γραφής”


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 σε αίθουσα του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας το σεμινάριο με θέμα: “Εισαγωγή στην Τέχνη της Δημιουργικής Γραφής”.
Ως Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:
α) τον διδάσκοντα στα μεταπτυχιακά προγράμματα Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Δρ. Δημιουργικής Γραφής, συγγραφέα κ. Παναγιωτίδη Γιώργο και τον ποιητή, δοκιμιογράφο, εκδότη, Υπ.Δρ. Δημιουργικής Γραφής κ. Ρούβαλη Βασίλη, για τις εισηγήσεις που μας πρόσφεραν εθελοντικά,

β) τους συνεργάτες μου  κ.Γκουντούλα Ιωάννη,  Υποδιευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας και κ. Οικονόμου Μαίρη, αποσπασμένη εκπαιδευτικό για διοικητικό έργο, για τη σημαντική συνεισφορά τους στη διοργάνωση του σεμιναρίου,
γ) όλους εκείνους και εκείνες που συμμετείχαν στο σεμινάριο,
δ) τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία στήριξαν την εκδήλωση δημοσιεύοντας τις ανακοινώσεις μας.
Το σεμινάριο “Εισαγωγή στην Τέχνη της Δημιουργικής Γραφής”, είχε ως στόχο να παρουσιάσει στην ευρύτερη κοινότητα, μέρος του έργου εκείνου που οραματιζόμαστε να επιτελεστεί στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας την επόμενη χρονιά, μέσα από την ανανέωση και τον εμπλουτισμό των προσφερομένων ειδικοτήτων.
Η ειδικότητα “Τέχνη της Δημιουργικής Γραφής” με την πολυμορφία των μαθημάτων (όπως: Δημοσιογραφικός Λόγος, Σενάριο Πρωτότυπης Γραφής, Σενάριο Ντοκυμαντέρ, Δοκίμιο-Διήγημα-Μυθιστόρημα, Ρητορική-Στιχουργική, Μετάφραση-Απόδοση λογοτεχνικού  έργου, Σκηνοθεσία κ.ά.), την ευκολία στην εγγραφή (εγγραφές μόνο με απολυτήριο Λυκείου ή ισότιμο τίτλο, ανεξάρτητα από ηλικία), την ευελιξία στη φοίτηση (απογευματινά μαθήματα συνήθως τέσσερις φορές την εβδομάδα) και χωρίς κανένα απολύτως κόστος (δωρεάν φοίτηση), περιμένει τον καθένα και την καθεμία από εμάς να ξεδιπλώσει τις δημιουργικές πτυχές του εαυτού του.
Περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα “Τέχνη της Δημιουργικής Γραφής”, αλλά και για τις άλλες ειδικότητες του Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας,  μπορείτε να αντλήσετε, τόσο από την ιστοσελίδα του Ι.Ε.Κ. www.iek-salam.att.sch.gr, όσο και τηλεφωνικά ή με email (2167003095, mail@iek-salam.att.sch.gr), καθώς και δια ζώσης, επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας (Ζωοδόχου Πηγής 21).   Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. λειτουργούν με πρωινό ωράριο, ενώ από 3 έως και 16 Αυγούστου παραμένουν κλειστά.
Νικόλαος Πολύζος
Δ/ντής Δ.Ι.Ε.Κ.Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.