Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουν 2019

Μετά από σχετικό ερώτημα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας Salamis News στην COSMOTE για το πρόγραμμα επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών στην Σαλαμίνα πήραμε την ακόλουθη απάντηση


Στο πλαίσιο αναβάθμισης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Σαλαμίνας, ο Όμιλος ΟΤΕ έφερε τις οπτικές ίνες στις γειτονιές του νησιού.
Έχει ήδη ολοκληρώσει την εγκατάσταση 114 υπερσύγχρονων καμπινών, και πλέον παρέχει πρόσβαση σε πολύ υψηλές ταχύτητες Internet έως 100Mbps σχεδόν στα 2/3 των συνδέσεων του νησιού.
Έτσι, πλέον νοικοκυριά και επιχειρήσεις στη Σαλαμίνα έχουν πρόσβαση στις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών, μέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα.
Οι υπόλοιπες περιοχές του νησιού, όπου συμπεριλαμβάνονται τα Βασιλικά, το Μπλε Λιμανάκι και το Μπατσί, είναι ενταγμένες στη δράση «Ανάπτυξη Υποδομών Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας (Ultra Fast Broadband)» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, η οποία βρίσκεται στην πρώτη φάση, της εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τα οφέλη του γρήγορου internet
Το γρήγορο Internet διευκολύνει την καθημερινότητα πολιτών και τοπικών επιχειρήσεων, καθώς μεγάλα αρχεία «κατεβαίνουν» και «αποστέλλονται» εξαιρετικά γρήγορα, ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει πολλές εργασίες ταυτόχρονα, και με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές online.
Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα δίνεται σημαντική ώθηση στην τοπική επιχειρηματικότητα.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/19 14:38

    ...έγραψες πάλι ιστορία εσύ κ
    η πολυεθνική ...
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/19 14:44

    ΥΓ.
    Και τα βουνά θα πάρεις κ τους
    λόφους μη σου πω κ κανένα
    τρακτέρ ...
    Κοιμήσου εσύ κ η τύχη σου
    δουλεύει.
    Αχάριστε.
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/19 14:50

    ...μακριά απ' το αυτοκίνητο
    οι γέροντες είναι άκρως
    επικίνδυνοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/21 01:47

    ποσα χρονια εχουν περασει και δεν εχει τελειωσει ο Π(ΟΤΕ) τα εργα του εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπλε λιμανι 3 με το ζορι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.