Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουν 2019

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεσμένη του δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη και της εκπομπής «Η επιστροφή ενός ρεπόρτερ»


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η καλεσμένη του δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη και της εκπομπής «Η επιστροφή ενός ρεπόρτερ», που μεταδίδεται από το Κανάλι Ένα 90,4 καθημερινά 10-11 το πρωί.

Η κα Κωνσταντοπούλου – μεταξύ άλλων – κατονόμασε ως «Ρασπούτιν» τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα εξαπέλυσε ευθείες βολές τόσο κατά του Σύριζα, όσο και κατά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για βρώμικα συστήματα που τα βρίσκουν μεταξύ τους, αποκλείοντας τη διαλεύκανση υποθέσεων αλλά και την κάθαρση.
Αποσαφήνισε δε, ότι σε υποθέσεις που επισπεύστηκαν από την αρμόδια εισαγγελία, όπως η Novartis, υπήρξε πολιτική παρέμβαση και πολιτικό κίνητρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.