Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουν 2012

"Αρχή άνδρα δείκνυσι". Το στιλ και το ύφος είναι ενδεικτικά του ανδρός, η κρίση είναι δική σας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, κα Νάννου, μάθετε να ακούτε ώστε ακούγοντας να μαθαίνετε

Είναι γνωστό ότι η σημερινή δημοτική αρχή παρέλαβε ένα δήμο που την 1.1.2011 ήταν καταχρεωμένος  με οφειλές που έφταναν τα 43 εκατ € και με παράλληλη απαγόρευση από την κείμενη νομοθεσία  σύναψης νέου δανείου για την ρύθμιση των οφειλών αυτών.
Σε αυτή δε την δύσκολη συγκυρία αν συνυπολογίσουμε την αρνητική Εθνική οικονομική κατάσταση (μείωση εσόδων ΟΤΑ κατά 50% σε σχέση με το 2009) καταλαβαίνει κανείς εύκολα το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον   που υπήρχε την 1.1.2011 στο ξεκίνημα της νέας   Δημοτικής Αρχής, σε ένα Δήμο  που  προερχόταν από μια κατάσχεση  3,5 εκ  € που είχε γίνει  ήδη από την  ΕΥΔΑΠ στον πρώην Δήμο Σαλαμίνας, αφού   δεν ήταν συνεπής στην συμφωνία που είχε υπογράψει  για την αποπληρωμή του χρέους.

 Μάλιστα την  1.1.2011 υπήρχαν από τους δύο πρώην Δήμους σε εξέλιξη δυο συμφωνίες αποπληρωμής χρέους προς την ΕΥΔΑΠ.  Ο πρώην Δήμος Σαλαμίνας   με μηνιαία καταβολή δόσης   περίπου  28.000  € και ο πρώην Δήμος Αμπελακίων με μηνιαία καταβολή δόσης περίπου 30.000 €.    Δηλαδή το σύνολο της μηνιαίας καταβολής  των δόσεων  προς την ΕΥΔΑΠ την 1/ 1/ 2011  ήταν περίπου 60.000 €. Σε αυτά αν προσθέσουμε το κόστος της  μέσης  μηνιαίας κατανάλωσης νερού  που είναι 160.000 €  προέκυπτε η υποχρέωση για  μηνιαία  καταβολή χρημάτων στην ΕΥΔΑΠ ύψους 220.000 €. Ένας Δήμος υπερχρεωμένος με σύνηθες και  καθημερινό σχεδόν φαινόμενο τις κατασχέσεις  από διάφορες παλαιές οφειλές , ήταν αδύνατο να ανταποκριθεί και  σε αυτή την υποχρέωση. Με δεδομένα  λοιπόν όλα τα ανωτέρω ο Δήμος επέλεξε  την έντιμη και ειλικρινή διαπραγμάτευση με την ΕΥΔΑΠ.
Αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης που σαν κατάληξη  θα έχει την υπογραφή του προσυμφώνου  πετύχαμε τα εξής:
1.   Απόλυτη προστασία του Δήμου από κατασχέσεις έναντι των οφειλών μας από το 2011 μέχρι το τέλος της μεταβατικής περιόδου  ( περίπου Ιούνιος 2013)
2. Σε όλη την διάρκεια του 2011 και το 1ο εξάμηνο του 2012  που αναμένεται η υπογραφή του προσυμφώνου, ανεστάλησαν όλες οι πληρωμές του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ.  Που σημαίνει ότι πετύχαμε άτοκο δανεισμό ύψους  3.960.000 € (220.000 Χ 18) ποσό που σε αντίθετη περίπτωση θα κατέβαλε ο δήμος στην ΕΥΔΑΠ.
3. Για όλη την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, περίπου 12 μήνες, από την υπογραφή του προσυμφώνου μέχρι την διατύπωση της τελικής πρότασης της ΕΥΔΑΠ στο τέλος της μεταβατικής περιόδου -την οποία δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δεχτούμε- αντί για 220.000 € τον μήνα θα πληρώνουμε 50.000 €.  Δηλαδή με αυτή την ρύθμιση  εξασφαλίσαμε   ένα επί πλέον άτοκο δανεισμό  ύψους 2.040.000 € (170.000 χ 12) ποσό που θα κατέβαλε ο δήμος προς την ΕΥΔΑΠ μέχρι 31-5-13.
Συνολικά μέσα από αυτή την διαπραγμάτευση με την ΕΥΔΑΠ εκτός από το πάγωμα των κατασχέσεων  που μπορούσαν  να ενεργοποιηθούν οποτεδήποτε  λόγω των οφειλών μας, εξασφαλίσαμε ένα άτοκο δάνειο συνολικού ύψους  6.000.000 €   (3.960.000 + 2.040.000)
Η μόνη υποχρέωση που ανέλαβε ο Δήμος μας έναντι της υπογραφής των προσυμφώνων είναι να υποβάλλει ΑΙΤΗΣΗ  στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων,  για λήψη δανείου με στόχο την εξόφληση της οφειλής προς την ΕΥΔΑΠ, χωρίς  όμως να απαιτείται η έγκριση του δανείου για την υπογραφή του προσυμφώνου.
Η κα Νάννου διατυπώνει και διάφορα  ερωτήματα:
 ‘’Που πήγαν τόσα λεφτά; ’’
Η απάντηση είναι απλή. Με τα λεφτά αυτά πληρώθηκαν αφενός οι κατασχέσεις που έρχονται καθημερινά στο Δήμο  (περίπου 1.800.000 € μόνο τους 18 μήνες) από παλαιές  οφειλές και  σε προμηθευτές, πολλοί εκ των οποίων δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά και αφετέρου τα υπόλοιπα ήταν απολύτως απαραίτητα για την στοιχειώδη λειτουργία του δήμου.
‘’Γιατί ο Δήμος δεν εντάσσεται στο Ειδικό πρόγραμμα εξυγίανσης; ‘’
 Αν και στο ερώτημα αυτό  έχω απαντήσει στο παρελθόν θα  απαντήσω για μια ακόμα φορά και πιστεύω ότι επί τέλους θα το κατανοήσει. Στο πρόγραμμα αυτό έχει αρνηθεί να ενταχθεί  το 99% των  Δήμων. Αυτό δεν σας λέει τίποτα κα Νάννου; Γιατί επιμένετε σε αυτή την πρόταση κα Νάννου; Μήπως θέλετε ο Δήμος να ενταχθεί σε πρόγραμμα επιτήρησης ; (Μνημόνιο)   
‘’Με ποιο τιμολόγιο θα χρεώνει η ΕΥΔΑΠ τις καταναλώσεις και ποιο θα είναι το μέλλον των υπαλλήλων   της ύδρευσης  του Δήμου: ‘’
Τα ερωτήματα αυτά δικαιολογούνται μόνο στην περίπτωση που δεν  άκουσε την εισήγηση του Δημάρχου, ή δεν διάβασε το προσύμφωνο με την ΕΥΔΑΠ  ή  τέλος αν το διάβασε  δεν  το κατάλαβε. Ο λόγος είναι απλός. Το προσύμφωνο που αποδέχτηκε το Δημοτικό συμβούλιο δεν έχει κανένα δεσμευτικό όρο για τον Δήμο. Στο προσύμφωνο  παράγραφος   8.1  ρητά αναφέρεται ότι στο τέλος της μεταβατικής περιόδου η ΕΥΔΑΠ  θα υποβάλει  πρόταση στον Δήμο για την μακροχρόνια ανάληψη της διαχείρισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης από την ΕΥΔΑΠ στην οποία θα περιλαμβάνονται οι όποιοι δεσμευτικοί όροι  τους οποίους τότε και μόνο τότε, χωρίς καμία προηγούμενη δέσμευση, θα κρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο αν τους αποδέχεται ή όχι.  Αν το Δημοτικό Συμβούλιο δεν αποδεχτεί την πρόταση της ΕΥΔΑΠ δεν θα έχει καμία συνέπεια.
Ας έχετε την απαιτούμενη  υπομονή κα Νάννου. Γιατί βιάζεστε;
κα Νάννου μάθετε να ακούτε ώστε ακούγοντας να μαθαίνετε…..

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/12 12:42

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ.
    Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/12 16:20

    ......ΣΗΜΕΡΑ Ο Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.........ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑΝΝΟΥ , ΡΑΠΤΗΣ ,ΣΟΦΡΑΣ,ΚΑΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ,ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ( ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΥΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ, ΡΕΒΥΘΟΥΣΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ , ΟΛΠ )

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ.

    Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/12 16:37

    Ο νεόφερτος είναι το εφεύρημα του Μπόμπολα της Σαλαμίνας.
    Βλέποντας ότι ο κολλητός του δεν τραβάει πλέον και είναι μιας χρήσης, τον έβαλε στη θέση του Λαλάκη για να φρενάρει τη Νάνου.
    Όμως ο άνθρωπος είναι άσχετος κι όταν καταλάβει τι παιγνίδι του παίζουν θα ανακρούσει πρύμναν για να μην ξευτιληστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/12 16:40

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ) ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΕΓΙΕΣ. ΝΑΖΙ ΕΣ-ΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/12 21:14

    ,,,,,,,,ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ,,,,,Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ <<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ<<,,,,,ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,,,ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,,,,,,ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ, Η ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,,,,,,,,, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΕΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,,,,,,, << ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ,,,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,,,,ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΙΔΙΩΤΗ ,,,,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,,,,,,,,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ,,,, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ,,,,,,,,,,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ,,,ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ , ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ,ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ,ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΙΔΟΣ ,,,,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,,,ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ,,,ΤΜΗΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ,,,,,,,,,

    ,,,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,,,,,


    ,,,ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,,,,ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ <<<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/12 22:28

    Δημητράκη, δεν ξέρω πως σου ήλθε ή ποιός σε σπρώχνει σε αυτή την απόφαση. Κράτα την αξιοπρέπειά σου, γιατί σε βλέπω να έχεις την ίδια μοίρα του Λαλάκη.
    Αν θέλεις να ασχοληθείς με τα κοινά, βάλε πρώτα για δημ. σύμβουλος κι αν βγείς και σ΄αρέσει τότε την άλλη 5ετία βλέπεις και κάνεις. Είναι η συμβουλή από έναν που σε εκτιμάει ως άνθρωπο, όχι ως πολιτικό βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/12 23:56

    16:20 ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ....ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΜΟ????ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ !!!! ΑΦΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ....ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/12 08:36

    Ρε παιδιά δεν ξέρετε ποιος τον έπιασε Κότσο τον Δημητράκη;
    Τι σκατά τον κουβάλαγε μαζί του στην Αμερική, για σαβούρα; Τυχαίο; Δεν νομίζω!!
    Εκεί ψήθηκε το «ειδύλλιο», διέβλεψε ο Άναξ πόσο κοντόφθαλμος είναι ο Δημτητράκης κι αποφάσισε να τον εκμεταλλευτεί, σπάζοντας τις ψήφους του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας, μια κι ο Δημητράκης θα «πλαισιωθεί» από παραδοσιακούς Πασόκους.
    • Έτσι σπάει την υποψηφιότητα Σοφρά στο πράσινο στρατόπεδο
    • βάζοντας και κανα δυο δεξιούς στον συνδυασμό του Δημητράκη, αποδυναμώνει και την Νάννου
    Έτσι είναι έτοιμη η συνταγή για να πάει ο Άναξ στην δεύτερη Κυριακή.
    Επειδή δεν είναι κορόιδο, διέβλεψε πως κινδυνεύει να μην είναι την δεύτερη Κυριακή κάνει σχέδια για να του βγει το χαρτί.
    Βέβαια σχεδιάζει χωρίς την σωστή πληροφόρηση και λογικό, ποιοι είναι οι μέντορες της πληροφόρησης δίπλα του;
    • Ένας πουροτινέϊτζερ σαλιάρης που το παίζει και δημοσιογράφος
    • Ένας αποιτυχημένος σουβλατζής, (τώρα θα μου πεις ε και - εδώ ένας πιτσαδόρος delivery boy θέλει να κυβερνήσει την χώρα)
    • Ένας αποτυχημένος πρόεδρος συνδικαλιστικός σώγαμπρος «εθελοντής» ντε…
    Ας μην αναφέρουμε άλλους, πώς να κάνει όνειρα και σωστούς σχεδιασμούς ο άνθρωπος, έχει και τα κωλομπλόκ, ανάθεματονε που τα ανακάλυψε κάτι να τα διαβάσει, κάτι να γράψει κι ο ίδιος τις απαντήσεις του, πάει θόλωσε ο άνθρωπος, ε δεν είναι και ιδιαιτέρας νοημοσύνης… απλά στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.