Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουν 2012

ο Δήμος Σαλαμίνας υποδέχθηκε για πρώτη φορά την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 15 Ιουνίου στο Ευριπίδειο Θέατρο

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Πολιτισμού «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2012» ο Δήμος Σαλαμίνας   υποδέχθηκε για πρώτη φορά την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή  15 Ιουνίου  στο Ευριπίδειο Θέατρο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η συναυλία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.         Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να ακούσει το κορυφαίο μουσικό σχήμα να αποδίδει αποσπάσματα από δημιουργήματα και συνθέσεις κλασσικής μουσικής.
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών είναι το αρχαιότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της έως σήμερα, προσφέρει στους Έλληνες τη δυνατότητα επικοινωνίας με τα αριστουργήματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.
Το ξεκίνημα της  πολιτιστικής περιόδου προς τιμήν των «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ  2012» αποδείχτηκε πολύ δυναμικό, αφού η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών Δήμου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/12 09:46

    .....
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ .....Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ....Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ...... ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΑΙ ΕΙΝΑΙ .....Η ΛΕΞΗ ΄΄ ΚΡΑΤΙΚΗ΄΄ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!!!!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ........


    ...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..... ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ Μ.ΜΠΟΥΤΣΗ.... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΝΗ ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗ...........ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΑΟΚΝΑ .. ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ....ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ....



    ....ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ....... ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ....ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ..........ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ....ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΑΣΤΡΑΚΟΣ ...ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ,ξανα..... ΑΝΤΙΔ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ... μου διαφευγει τωρα....ΚΑΙ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ....ΜΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ......ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ....ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ'' ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΠΜΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΟΥ!!!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΕ..... ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ..... ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ......ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ....ΠΟΥ ΗΤΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ....... ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ....ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΚΛΠ..... ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΙΚΌ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ......Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ !!!!!!!! ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΄΄΄ΖΙΤΑΚΑΤ΄΄.........ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΛΠ.......ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ..ΚΛΠ,,κλπκλπκλπκλ...........


    ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ..ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ΕΠΊΣΗΜΟΙ΄΄ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΚΘΑΜΒΟΙ ΤΗΝ ΄΄ΣΥΝΑΒΛΙΑ΄΄ ....ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ ...ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑ ...ΜΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.. ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ... ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ...ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ..ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ..... ΟΣΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..... ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ......ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....... ακουσα !!!!οτι λογω ανηλλημενων υποχρεωσεων ,επειδη δεν την ακουσε ζητησε να της το γραψουν και θα το ακουνε με τον αντιδημαρχο εργων καθε μερα......




    ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ!!!! ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ!!!!!!


    ΥΓ..... ΠΑΝΤΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ!!!!!!! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ.........ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΓΚΑΖΟΝ !!!!! ΝΑ ΚΑΝΕΙ 600000!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ!!! 100000000ΚΑΙ ΒΑΛΕ !!!!!!!!!!!! ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ!!!!!!!!!




    ...ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/12 19:36

    "Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..... ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ Μ.ΜΠΟΥΤΣΗ.... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΝΗ ΚΑΠΑΡΑΛΙΩΤΗ...........ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΑΟΚΝΑ .. ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ....ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ...."

    Ζήτω ο Φάνης, Ζήτω ο εξαίρετος άνθρωπος της Κούλουρης, Ζήτω ο καλύτερος απ΄όλους, Ζήτω το παράδειγμα ανθρωπιάς, Ζήτω ο αγωνιστής, Ζήτω ο εργατικός, Ζήτω ο ανιδιοτελής, Ζήτω...Ζήτω...Ζήτω...
    Να το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση και η Κούλουρη θα πάει μπροστά, πολύ μπροστά, πάρα πολύ μπροστά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.