Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουν 2012

PERIVOS και Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι περιβαλλοντικές δράσεις του Perivos με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Σάββατο2 Ιουνίου 2012.
To πρωί, στο χώρο έξω από τη δημοτική ιχθυαγορά του νησιού, ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ανακύκλωνε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ (δες φώτο) σε συνεργασία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone, ενώ παράλληλα μέλη του ομίλου ενημέρωναν τον κόσμο για τη δράση του.
Το βράδυ, πραγματοποιήθηκε συναυλία έντεχνης μουσικής στο πέτρινο θεατράκι στα Σελήνια, ενώ προβλήθηκε επίσης videoμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις του ομίλου και το όραμά του για το νησί μας. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της συναυλίας έγινε η κλήρωση δώρων της λαχειοφόρου αγοράς που εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιούσε ο όμιλος για την εύρεση οικονομικών πόρων και τη διατήρηση της ανεξαρτησίας του.

Για την πραγματοποίηση της συναυλίας ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Σαλαμίνας κ. Παπαθεοχάρη για την παραχώρηση και τον καθαρισμό του χώρου, τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σεληνίων «Ο Τελαμώνας» για τη διάθεση της μικροφωνικής του εγκατάστασης καθώς επίσης και για την κάλυψη ήχου και φωτισμού από τον κ. Δημητρόπουλο Κώστα και τον κ. Βουζούκα Νεκτάριο και βέβαια ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά που αποτελούν τoσυγκρότημα το οποίο μας ταξίδεψε με τη μουσική του:
Τον Νικολαίδη Κυριάκο
Τον Παπαδημητρίου Αλέξη
Τον Παπαπαντελή Ευγένιο και
Τον Φιλιμέγκα Βασίλη
Τέλος, Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ευελπιστεί η συγκεκριμένη ημέρα να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό και ευαισθητοποίηση αναφορικά με το περιβάλλον που μας ζει.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/6/12 21:13

    ,,,,,,,,ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ,,,,,Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ <<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ<<,,,,,ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,,,ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,,,,,,ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ, Η ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,,,,,,,,, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΕΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,,,,,,, << ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ,,,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,,,,ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΙΔΙΩΤΗ ,,,,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,,,,,,,,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ,,,, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ,,,,,,,,,,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ,,,ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ , ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ,ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ,ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΙΔΟΣ ,,,,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,,,ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ,,,ΤΜΗΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ,,,,,,,,,

    ,,,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,,,,,


    ,,,ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,,,,ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ <<<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.