Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2012

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί κ Δήμαρχε, ενίοτε δε η σιωπή είναι χρυσός

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί κ Δήμαρχε, ενίοτε δε η σιωπή είναι χρυσός. Κατηγορείτε τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας κ Γιάννη Μπούτση ότι επί 8 μήνες δεν παρουσίασε έργο, αποκρύπτετε όμως εντέχνως το γεγονός ότι σε πάνω από 120 έγγραφα προτάσεις του προεδρείου της δημοτικής κοινότητας που επισήμως σας  απέστειλε υπηρεσιακώς δεν μπήκατε καν στον κόπο να δώσε έστω και μια απάντηση.
Σας ενόχλησε ο χαρακτηρισμός για πραιτοριανούς και Αιαντάρχες και δεν σας ενόχλησε η πραγματικότητα που ζουν οι κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας που για να περάσουν οποιοδήποτε θέμα τους πρέπει κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας να απευθυνθούν στους διορισμένους τοποτηρητές σας;

Είναι αυτό πολιτικό ήθος, δικός σας αλλά και των εντολοδόχων σας που απεδέχθησαν τον αδόκιμο ρόλο του πώς να το χαρακτηρίσω;;;;
Για να μην σας θυμίσω την δική σας απρεπή πολιτική συμπεριφορά  έναντι των στενών σας συνεργατών που σας εγκατέλειψαν, αλήθεια γιατί; Είναι δυνατόν να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι γύρο σας και ποτέ εσείς;
Αναφέρεσθε σε έργα που αυθαιρέτως πραγματοποιήσατε στην περιοχή, μπορείτε να μας πείτε με ποιες νόμιμες διαδικασίες προχωρήσατε; Μπορείτε να μας πείτε  με ποιες διαδικασίες τις αναθέσατε; Αυτά σας καταμαρτυρεί ο πρόεδρος κ Γιάννης Μπούτσης με σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου κα πολλά για τα οποία δεν έλαβαν ΠΟΤΕ απάντηση.
Να ‘σαστε βέβαιος όμως ότι τελικά θα αναγκαστείτε να δώσετε αρμοδίως εξηγήσεις στους δημότες σας όταν έλθει η ώρα. Θυμάστε πόσα θα, θα, θα, δώσατε προεκλογικά στο Αιάντειο και όχι μόνο;
Τι κι αν εσείς τα ξεχάσατε; Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας είναι εδώ έτοιμοι να σας τα θυμίσουν όταν έλθει η ώρα της κρίσης και να σας ξυπνήσουν απ’ την Νιρβάνα σας
Δελτίο τύπου
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου  κ. Μπούτσης  σε μία ανακοίνωση που ξεπερνά  την πολιτική κριτική  και φθάνει στα όρια της πολιτικής απρέπειας αφού μιλά για «Αιαντειάρχη» και Πραιτωριανούς, κατηγορεί τον Δήμαρχο , ότι με καθημερινές παρεμβάσεις και επεμβάσεις κατήργησε τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας.
Αυτό όμως που παρέλειψε να  αναφέρει ο κ. Μπούτσης, είναι γιατί ο ίδιος βρέθηκε στο περιθώριο.
Παρέλειψε ο κ. Μπούτσης να αναφέρει ότι επί 8 μήνες δεν παρουσίασε κανένα έργο, αδιαφορώντας και για τα πιο απλά, προκαλώντας τους πολίτες του Αιαντείου.
Σε ένα κλίμα που καθημερινά γινόταν πιο έντονο ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, έπρεπε να πάρει τις αποφάσεις του και να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, για να γίνει στο Αιάντειο έργο, όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί.
Έτσι λοιπόν σε λιγότερο από 8 μήνες στο Αιάντειο έγιναν τόσα έργα όσα δεν έγιναν τα τελευταία 12 χρόνια.
Ενδεικτικά αναφέρω τα σοβαρότερα από αυτά.
  1. Κατασκευή τοιχίου από πέτρα στην Κακηβίγλα συνολικού μήκους 300 μέτρων , έργο το οποίο δεν χαίρεται μόνο η Κακηβίγλα , αλλά θαυμάζει όλη η Σαλαμίνα.  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο σημείο αυτό υπήρχαν σκουριασμένα κάγκελα επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών και είχαν βάλει σχοινιά για να προστατεύσουν τους πολίτες!!!
  2. Αντικατάσταση του φωτισμού της παραλίας Κακηβίγλας ο οποίος σε ένα μεγάλο μέρος είχε αχρηστευτεί  και το ελάχιστο τμήμα που είχε παραμείνει ήταν επικίνδυνο για τους πολίτες.
  3. Ανακαίνιση της εγκαταλελειμμένης προ πενταετίας παιδικής χαράς της Κακηβίγλας και τσιμεντόστρωση του περιβάλλοντος χώρου.
  4. Αποκατάσταση βλάβης αντλιοστασίου στα Κανάκια που επί 2 χρόνια έμεναν από νερό με κόστος 7.000 ευρώ αντί 70.000 που ζητούσαν.
  5. Καθαρισμός παραλίας «Ζέφυρος» και αποξήλωση καλωδίων τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί για τέσσερα χρόνια.
  6. Τοιχίο στην παραλία  «Αίας κλαπ» για στήριξη του δρόμου ο οποίος ήταν επικίνδυνος για την ασφάλεια οχημάτων
  7. Φωτισμός του Γηπέδου Μπάσκετ στην παραλία Περιστερίων.
  8. Προέκταση του Νεκροταφείου Κακηβίγλας
  9. Προστατευτικά κάγκελα στην Λεωφ. Κακηβίγλας (στο γεφυράκι προς Ζορμπαλά)
  10. Προστατευτικά κάγκελα στην οδό Αγίου Αθανασίου.
  11. Καθαρισμός του τ. περιβάλλοντος  χώρου Δημοτικού σχολείου Κακηβίγλας στην Πλατεία Αιαντείου και γκρέμισμα των κοινοχρήστων αποχωρητηρίων που είχαν εγκαταλειφθεί  επί 30 χρόνια και τα ποντίκια έκαναν παρέλαση ενώ  η βρώμα έφθανε μέχρι το γραφείο του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας ο οποίος έμενε απαθής.
  12. Τσιμεντόστρωση  δρόμων σε Κακηβίγλα - Αιάντειο και στις οικιστικές περιοχές ενώ έγιναν πολλές παρεμβάσεις σε συλλόγους και πολίτες.
Για αυτό το έργο μας κατηγορεί ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αιαντείου, ο οποίος πολλά από αυτά θα μπορούσε να είχε κάνει ο ίδιος από τις αρμοδιότητες που του έχει εκχωρήσει ο «Καλλικράτης».
Τελειώνοντας θέλω να τονίσω, ότι αυτή η Δημοτική αρχή θα συνεχίσει να δημιουργεί και να παράγει έργο με  τόλμη αποφασιστικότητα, σε όποιες δύσκολες καταστάσεις υπάρχουν ή προκύπτουν.
Ο Δήμαρχος
Γιάννης Τσαβαρής

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/12 19:39

    ,,,,,,ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΄΄ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,


    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ :
    ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΆΣΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ,,,,, Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ,,,,,,,,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ,,,, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,,,, ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ,,,,, ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ,,,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΛΛΩΝ,,,, ,,, του λενε οι συμβουλατορες και οι λοιπες παρατρεχαμενες ,,,ποιος ειναι αυτος ??? κλπκλπκλ,, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ και του λενε κοιτα τι θα κανεις ,,,, γιατι θα σε μαυρισουμε,,,,,, ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!!!!! ΚΑΓΓΕΛΑ ,,,ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΜΑΝΔΡΟΤΟΙΧΟΣ,,,, ΚΑΓΓΕΛΑ ΠΑΛΙ,,,, ΦΩΤΑ ,,, ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛ,,,,,ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΙΑΝΤΙΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑ?????? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ??????? ΑΦΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ !!!!!!! ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ,,,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?????? ΜΗΜΩΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?????? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ,,,ΤΑ ΕΡΓΑ????? ΛΥΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ,,,,,,,




    ΠΧ ΛΕΕΙ 300 ΜΕΤΡΑ ΤΟΙΧΟΣ,,,,ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ???????
    ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΩΝ,,, 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ,,,ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ?????

    ΚΑΓΓΕΛΑ ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ????ΕΠΙ ΠΟΣΟ,,,????

    ΚΛΠΚΛΠΚΛΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΄΄ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ διαβαστε την ιδρυτικη διακυρυξη,,,,



    ,,,ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/12 20:05

    Ρε δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες τον εγκαταλείπουν ένας, ένας; Είναι στο δρόμο ΑΜΕΣΑ άλλες 3 παραιτήσεις έφυγε απ’ το γραφείο του και ο Βάϊος εξαφανισμένη είναι και η Μαίρη η Λουκά τυχαίο; Δεν νομίζω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/12 20:16

    Αγαπητέ ανώνυμε υποψήφιε δήμαρχε που θες και συ να μας σώσεις, αυτοαναιρείσαι και αυτοξεφτιλίζεσαι με τις ανώνυμες ανακοινώσεις «καταγγελίες» σου και μάλιστα εν ήδη ανώνυμων σχολίων.
    Αυτό που κάνεις είτε είναι ύποπτο και προβοκατόρικο, όπου και τι πιθανότερο, είτε είσαι επικίνδυνα αφελής να θες να βγεις μπροστά και να μην έχεις τα «ούμπαλα» να κάνεις σωστή και υπεύθυνη ανακοίνωση.
    Άσε την Σαλαμίνα να βρει τον δρόμο της, υποψήφιοι επώνυμοι με ούμπαλα και γνώση υπάρχουν κάτσε σπίτι να πλύνεις κανα πιάτο κι άσε τους άντρες να δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/12 21:55

    ,,,,ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΔΙΑΣΜΟΥ ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ΄΄

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 20,05, 20,15

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρε δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες τον εγκαταλείπουν ένας, ένας; Είναι στο δρόμο ΑΜΕΣΑ άλλες 3 παραιτήσεις έφυγε απ’ το γραφείο του και ο Βάϊος εξαφανισμένη είναι και η Μαίρη η Λουκά τυχαίο; Δεν νομίζω!!!!!!!

    ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ

    16/6/12 20:05
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Αγαπητέ ανώνυμε υποψήφιε δήμαρχε που θες και συ να μας σώσεις, αυτοαναιρείσαι και αυτοξεφτιλίζεσαι με τις ανώνυμες ανακοινώσεις «καταγγελίες» σου και μάλιστα εν ήδη ανώνυμων σχολίων.
    ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ,,,,,,, ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΄΄ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ΄΄
    ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ !!!!!ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΗΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΠ,,,,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!!ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ,,,,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ
    Αυτό που κάνεις είτε είναι ύποπτο και προβοκατόρικο, όπου και τι πιθανότερο, είτε είσαι επικίνδυνα αφελής να θες να βγεις μπροστά και να μην έχεις τα «ούμπαλα» να κάνεις σωστή και υπεύθυνη ανακοίνωση.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ,,,
    Άσε την Σαλαμίνα να βρει τον δρόμο της, υποψήφιοι επώνυμοι με ούμπαλα και γνώση υπάρχουν
    ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΜΠΑΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΝΤΙΚΙΝΤΑΚΕΣ,,,, κάτσε σπίτι να πλύνεις κανα πιάτο κι άσε τους άντρες να δουλεύουν.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ,,, ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

    16/6/12 20:16


    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/6/12 22:14

    Ο άνθρωπος τα έχει ξευτιλήσει όλα. Ανθρώπους, θεσμούς, νόμους, διαδικασίες και δεν συμμαζεύεται.
    Ξαναψηφίστε τον!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/12 00:26

    διαβαστε την ιδρυτικη διακυρυξη ΛΕΕΙ Ο 19.39.
    ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ; ΤΙ ΑΟΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ή ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/12 09:28

    Δήμαρχος που κάνει ΔΣ μόνο όταν τα θέματα θα ξεπερνάνε τα 40. Να τον χαιρόμαστε τον ξένο που βάλαμε στο νησί μας και τον κάναμε και δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάιος Σεϊρλής17/6/12 17:42

    Αγαπητέ φίλε "Ανώνυμε 16/6/12 20:05"
    Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι από το γραφείο τύπου του Δήμου αποχώρησα π ρ ο σ ω ρ ιν ά για εντελώς προσωπικούς λόγους.Δεν θα ήθελα να πλανώνται λάθος εντυπώσεις.Σύντομα θα είμαι πάλι πίσω.
    Με εκτίμηση
    Βάιος Σεϊρλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/6/12 15:43

    Σιγά την αυθεντία!!!!
    Εσένα δεν σε είχε μηνύσει ο δικός σου όταν εσύ ήσουν με τον Σοφρά κι αυτός στην αντιπολίτευση, και έφαγες 2 χρόνια φυλακή με αναστολή; Τώρα τον υπηρετείς;
    Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/6/12 07:44

    Αγαπητέ διαχειριστά

    Δυστυχώς για σένα ξεπερνάς κάθε όριο αρνητικής δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
    Σου εστάλη από το γραφείο Δημάρχου δελτίο τύπου, το οποίο ήταν απάντηση σε ανακοίνωση την οποία δημοσίευσες του Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείο κ. Γιάννη Μπούτση.
    Αντί αυτό να προβάλλεις ως πρώτο θέμα ,στην προσφιλή σου τακτική κάνεις πρώτα τα αρνητικά σου σχόλια με τίτλο " Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί" και μετά αναφέρεις το δελτίο τύπου.
    Χωρίς ο πολίτης να έχει διαβάσει την απάντηση του Δημάρχου εσύ κρίνεις αρνητικά αυτό που ο πολίτης δεν έχει διαβάσει.
    Η αντιπολίτευση είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε στην δημοσιογραφία εάν τα βλέπει πάντα μαύρα , αρνητικά και πολλές φορές υβριστικά όπως εσύ, τότε γίνεσαι αναξιόπιστος.
    Είναι απορίας άξιο όμως πως μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει την πολιτική του συμπεριφορά από την μία μέρα στην άλλη και να υβρίζει αυτούς που επαινούσε και να επαινεί αυτούς που κατηγορούσε.
    Αυτό συνέβη με σένα από τότε που έφυγες από το γραφείο τύπου του νυν Δημάρχου.΄
    Πως είναι δυνατόν όσο ήσουν στο γραφείο τύπου να ήταν όλα άψογα στην Δημοτική αρχή και την επόμενη μέρα να είναι όλα αρνητικά.
    άραγε δεν έγινε ούτε ένα καλό από τότε που έφυγες;
    Το ξαφνικό σου μίσος κατά της Δημοτικής αρχής , η απόλυτη ταύτιση με όλη την αντιπολίτευση σε ότι λέει και πράττει , καθιστά την δουλειά σου αναξιόπιστη

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/6/12 09:20

    Καλή νύχτα και σε σένα παιδί μου και ας είναι 07:44 το πρωί ,εσύ φαίνεται μονίμως κοιμάσε, όνειρα γλυκά και απονήρευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Άναξ,
    Τιμή μου που με παρακολουθείς και με διαβάζεις, η δημοσιογραφική δεοντολογία σε μάρανε; Η πολιτική δεοντολογία για ‘σένα ΔΕΝ υπάρχει; Να σου θυμίσω μήπως επί δικής σου αντιπολιτευτικής περιόδου βρήκες έστω κι ένα καλό, έστω και ουδέτερο λόγο να πεις για τους τότε δημάρχους, Μακρή / Αγαπίου και Σοφρά;;;; Όλα στραβά κι ανάποδα τα έκαναν;;
    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις, να σου θυμίσω λοιπόν πως εσένα είχα δάσκαλο και ακολούθησα πιστά τα μαθήματα σου μη σου πω (θα το δεις άλλωστε στην πορεία προς τις εκλογές) πως θα σε ξεπεράσω. Μη μου πεις πως προβληματίζεσαι για την αξιοπιστία μου δεν θα σε πιστέψω, σε απασχολεί μόνο το γεγονός πως προβάλω και τονίζω με έμφαση την δική σου αναξιοπιστία, πράγμα που δεν το περίμενες.
    Είναι απορίας άξιο πως δεν αντιλαμβάνεσαι την ζημιά που έκανες στους συνεργάτες σου την ζημιά που έκανες στην Σαλαμίνα, πως και γιατί πάντα σου φταίνε όλοι οι άλλοι και ποτέ εσύ;
    Είναι πολύ αργά Άναξ να αλλάξεις πορεία, μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν θα ‘χεις καν την δεδηλωμένη όλος αυτός ο κόσμος που σε εγκαταλείπει σταδιακά και από την πρώτη μέρα φταίει;
    Ή μήπως εσύ με την διγλωσσία σου, τις ψεύτικες υποσχέσεις σου και τις συμφωνίες πίσω από την πλάτη των συνεργατών σου οδηγείς αυτούς εκτός; Για αποτόλμησε να κάνεις σύναξη της παλιάς φρουράς να δεις πόσοι θα σε ακολουθήσουν;
    Μιλάς εσύ για μένος και μίσος; Εσύ που δεν αφήνεις δημοτικό συμβούλιο που να μην ειρωνευτείς που να μην προσβάλλεις την αντιπολίτευση σύσσωμη; Σεβάστηκες ποτέ εσύ τους θεσμούς που τώρα σε έπιασε κόψιμο και απαιτείς τον σεβασμό από τους συνομιλητές σου γιατί είσαι ο Άναξ;
    Από πότε η πολιτική κριτική είναι μίσος; Απλά Άναξ δεν το αντέχεις δεν θέλεις να υπάρχει άλλη φωνή πλην της δικής σου!!
    Δυστυχώς ζεις σε δημοκρατική χώρα και με τον τσαμπουκά, τις φωνές και τις εκβιαστικές μηνύσεις δεν βουλώνεις τουλάχιστον το δικό μας στόμα, είσαι λίγος, είσαι δίγλωσσος και γι’ αυτό δεν σε σεβόμαστε.
    Ο διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/6/12 12:05

    πεστα μεγαλε ν' αγιασει το στομα σου η πενα σου ηθελα να πω
    και μια απορια
    γιατι τον αποκαλεις Αναξ
    ουτε για Σταυλαρχης δεν κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/6/12 14:09

    Από το μείζον Ελληνικό λεξικό «Τεγόπουλου – Φυτράκη» σου μεταφέρω προς πληροφόρηση και ενημέρωση σου:
    • Αναξ, ο βασιλιάς
    • αναξέω = μην αναξέετε παλιές πληγές (μη θυμίζετε οδυνηρές εμπειρίες)
    • αναξιοκρατία
    • αναξιόλογος
    • αναξιοπιστία
    • αναξιόπιστος
    • αναξιοπρεπής
    Νομίζω πως μας ταιριάζει γάντι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/6/12 17:16

    ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/6/12 20:43

    Αγαπούλα τη κουκούλα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/6/12 23:09

    Αγαπητέ διαχειριστά
    έκανες λάθος. Ο ανώνυμος σχολιαστής με υπογραφή "Καληνύχτα κ. Σοφρά" φυσικά δεν είναι ο Δήμαρχος και φυσικό επακόλουθο ότι λάθος είναι και το κείμενό σου αφού αποτείνεται σε λάθος πρόσωπο. Ο Δήμαρχος βάζει την υπογραφή του σε κάθε δελτίο τύπου.
    Έχεις μία μεγάλη...... αισιοδοξία ότι τον Σεπτέμβρη ο Δήμαρχος θα χάσει την δεδηλωμένη και φυσικά θα διαλύσει ο συνδυασμός. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά ας περιμένουμε για να διαψευστείς και εσύ και όλους αυτούς που στηρίζεις. Θα το θέλατε φυσικά αλλά θα στεναχωρεθείτε.
    Πρέπει όμως να απαντήσω σε κάτι που έγραψες, για το μεγάλο κακό που έκανε στη Σαλαμίνα !!!! ( όπως γράφεις) Δήμαρχος Σαλαμίνας.
    Μεγάλο κακό πολύ μεγάλο γιατί ενώ από το 2009 η αποχέτευση είχε σταματήσει επί κου Σοφρά, τον οποίο στηρίζεις μετά μανίας, η αποχέτευση άρχισε λίγους μήνες μετά που ανέλαβε αυτή η Δημοτική αρχή και σύντομα γίνονται τα εγκαίνια.
    Έκανε μεγάλο κακό στη Σαλαμίνα αυτός ο Δήμαρχος γιατί από τους πρώτους μήνες που ανέλαβε, 250 κυβικά ακαθαρσίες (σκατά) δεν πεύτουν στον κόλπο της Κούλουρης και πηγαίνουν στην Ψητάλλεια.
    Έκανε μεγάλο κακό αυτός ο Δήμαρχος που
    έφερε στο νησί 8 εκατομμύρια ευρώ !!!! για να τελειώσει η αποχέτευση όταν οι άλλοι είχαν σταματήσει το έργο και είχαν σκοπό να χρεώσουν τον λαό της Σαλαμίνας.
    Έκανε μεγάλο κακό αυτός ο Δήμαρχος γιατί παίρνει από την Περιφέρεια 30 εκατ. ευρώ για να μην πνίγεται η Σαλαμίνα και σε λίγο δεν θα πνίγεται.
    Έκανε μεγάλο κακό αυτός ο Δήμαρχος γιατί εξασφάλισε 43 εκατομμύρια ευρώ για την αποχέτευση Αμπελάκια - Σελήνια και Αιάντειο - Κακηβίγλα,κάτι που μόνο στα όνειρα μας το βλέπαμε. Τα έργα θα αρχίσουν σύντομα.
    Έκανε μεγάλο κακό αυτός ο Δήμαρχος γιατί σε λίγο η σκοτεινή Λ. Φανερωμένης θα φωτιστεί και δεν θα σκοτώνεται ο κόσμος.
    Μπορώ να γράψω πολλά ακόμη για τα κακά που έκανε αυτός ο Δήμαρχος
    αλλά επιφυλάττομαι σε άλλο σχόλιο.
    Προς το παρόν περιμένω να έλθει ο Σεπτέμβρης για να δώ όπως λες ότι...... χάνεταιή ¨δεδηλωμένη"
    Εγώ σου θυμίζω μία άλλη ημερομηνία να προσέξεις ΙΟΥΝΙΟς 2014. Είναι οι επόμενες Δημοτικές εκλογές εκεί που ο λαός της Σαλαμίνας θα δώσει για μια ακόμη φορά ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Τσαβαρή. Λίγο υποομονή ο καιρός παιρνά σύντομα.

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/6/12 09:34

    Καλή νύχτα Γιαννάκη παιδί μου
    Διαπιστώνω πως βλέπεις όνειρα ξύπνιος, ονειρα θερινής νυκτός
    Εσύ ο ίδιος Γιαννάκη μου είπες πως το έργο της αποχέτευσης ήταν ολοκληρωμένο κατά 95% αν το ξέχασες να στο θυμίσω
    Ο φωτισμός της Λ.Φανερωμένης είναι έργο Σοφρά και η μελέτη και η χρηματοδότηση μην είσαι λαθροθήρας
    Για τα υπόλοιπες χρηματοδοτήσεις μπωρείς να μας πεις ποιά μελέτη έχεις υπογράψει και πότε;
    Ονειρα γλυκά Γιαννάκη παιδί μου και απονήρευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/6/12 16:28

    Ο ΒΑΪΟΣ ΣΕΪΡΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ΛΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΡΕΝΑ ΚΑΙ Η ΝΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/6/12 17:13

    ΜΟΝΟ Η ΡΕΝΑ ΚΑΙ Η ΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΞΑΝΘΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΟΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.