Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουν 2012

Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης του δήμου Σαλαμίνας για “Αποκατάσταση ΧΑΔΑ & Διαχείριση Απορριμμάτων Δήμου Σαλαμίνας”

Σύμφωνα με αναρτηθείσα απόφαση στην “Διαύγεια”, απορρίφθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, η αίτηση χρηματοδότησης του δήμου Σαλαμίνας για χρηματοδότηση της διαχείρισης απορριμμάτων. Στο σχετικό κείμενο (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ), αναφέρεται ως σκεπτικό της απόφασης το εξής:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης “Αποκατάσταση ΧΑΔΑ και Διαχείριση Απορριμμάτων Δήμου Σαλαμίνας” με κωδικό ΟΠΣ 365815 και δημόσια δαπάνη 4675000 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. ΟΙΚ. 169058 /Π111 / 10-06-2011 Πρόσκλησης “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ” όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για τους κάτωθι λόγους:
1. Ύπαρξη προαπαιτούμενων αποφάσεων αρμόδιων συλλογικών οργάνων.
α) Δεν υπεβλήθη Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για το οριστικό κλείσιμο του ΧΑΔΑ (παύση λειτουργίας).
β) Δεν υπεβλήθη Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΠΠΕΡΑΑ, Άξονας Προτεραιότητας 4 – Προστασία Εδαφικών Συστημάτων και διαχείριση στερεών αποβλήτων, Πρόσκληση 4.7.
2. Ειδικοί όροι που προσδιορίζονται στην πρόσκληση (κυριότητα ακινήτου, θεωρημένες – εγκεκριμένες μελέτες,
αδειοδοτήσεις κλπ)
α) Δεν υπεβλήθησαν αποδεικτικά έγγραφα ότι ο ΧΑΔΑ είναι δημόσια ή δημοτική έκταση.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/6/12 09:56

    Κρίμα που δεν προχώρησε η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση. Υποψιάζομαι ότι από πίσω παίζονται άλλα παιχνίδια γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο δήμος δεν γνωρίζει τους ιδιοκτήτες του χώρου. Κάποιοι νομίζουν ότι με την πολιτική στρουθοκαμιλισμού που εφαρμόζουν θα καταφέρνουν να εξαπατούν τους δημότες. Μεγάλες οι ευθύνες όσων ασχολήθηκαν με τον ΧΑΔΑ και τον άφησαν σε αυτά τα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.