Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουν 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (19ης Σ/σης) 26/6/2012 = 20.00

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 26η  ΙΟΥΝΙΟΥ  2012 ημέρα ΤΡΙΤΗ  και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
  1. Απομάκρυνση των δραστηριοτήτων του ΟΛΠ από την Σαλαμίνα ως επιζήμιων για το φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον της περιοχής(εισηγητής ο κ. Μπακαούκας Στάμος , Δημ. Σ/λος)
  2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2012.
  3. Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας Ι.Δ. Ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.
  4. Πρόσληψη ενός ιατρού εργασίας με σύμβαση μίσθωσης έργου ετήσιας διάρκειας και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.
  5. Σύσταση μιας (1) θέσεως μονίμου προσωπικού δημοσίου δικαίου κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Σαλαμίνας, σε εφαρμογή του άρθρου 9 του Ν. 2643/1998 Ν. Αττικής του Ο.Α.Ε.Δ.
  6. Ανανέωση συμβάσεων  ορισμένου χρόνου των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» , σύμφωνα με το ΦΕΚ 135/Α/14.06.2012
  7. Αποδοχή παραίτησης κ. Φαρμακόρη Ευφροσύνης ,  από Μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σαλαμίνας.
  8. Τροποποίηση των υπ΄ αριθμ. 12 & 51 /2012 αποφάσεων Δ.Σ/λίου που αφορούν την ίδρυση Κοινωνικού παντοπωλείου  και την συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης αντίστοιχα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2 του ν. 4071/2012 (εισηγήτρια η κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρα)
  9. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.
  10. Καθεστώς λειτουργίας κατά τις Κυριακές και Αργίες των καταστημάτων εκτός κέντρου Σαλαμίνας (εισηγητής ο κ. Μπακαούκας Στάμος Δημ. Σ/λος)
  11. Λειτουργία της επιχείρησης  ΛΑΤΟΜΕΙΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΑΕ και οι δοσοληψίες της με τον Δήμο (εισηγήτρια η κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρα).
  12. Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ του υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου , κ. Κόκκινου Γεωργίου.
  13. Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ του υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου , κ. Ταλαδιανού  Ιωάννη.
  14. Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ του υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου , κ. Παχή Λάμπρου.
  15. Παραχώρηση Κ/Χ εμβαδού 80 τ.μ. όπισθεν καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» Flamingo,  στον κ. ΚΑΒΟΥΡΗ  ΝΙΚΟ για την τοποθέτηση παιδικών παιγνίων.
  16. Διορθώσεις λογαριασμών ύδρευσης.
  17. Χορήγηση άδειας για απ’ ευθείας μετάδοση των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/12 20:07

    Αφού αρνηθήκανε να συζητήσουνε το θέμα του νταμαριού που ζήτησε η κα Νάννου στο προηγούμενο Συμβούλιο, τώρα το βάλανε 11 στη σειρά για να συζητηθεί στις 2 το πρωϊ που οι περισσότεροι από μας θα έχουμε πάει για ύπνο.
    Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι!!
    Πού είναι η προεκλογική ευαισθησία τους για το νταμάρι που το είχαν κάνει σημαία του αγώνα τους;
    Χάθηκε κι αυτή μαζί με τόσες άλλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/12 10:41

    Δήμαρχε το θέμα του νταμαριού να το συζητησεις την επομενη ημέρα μαζί με τον λατόμο που έρχεται στο γραφείο σου και σας βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι. Δεν είναι κακό να δέχεσαι πολίτες. Είναι κακό να δέχεσαι πολίτες για τους οποίους είχες ασχοληθεί προεκλογικά κι ύστερα κιότεψες. Στη θέση τους στις επόμενες εκλογές θα σε έκθετα ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/12 09:43

    ,,,,,,,,ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ,,,,,Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ‘’ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ’’,,,,, ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,,, ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒEI ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,,,,,,ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΛΛΑ KAI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,,,,,,,,, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΕΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,,,,,,, ,
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ……. ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,……..ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ,,,,,,,,,ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ,,, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ,,,, ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ,,, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ,,,
    ,,,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,,,,,

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ….
    …ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο Κος Μαριδάκης και ο εισηγητής ΔΣ κος Μπακαούκας…. έχουν χίλιο ειπωθεί αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο , και κρεμούν δεκάδες έωλες αποφάσεις ,……οι οποίες εκείνη την στιγμή κάνουν εντύπωση ….και στην συνέχεια παίρνουν την άγουσα για το ΣΥΡΤΑΡΙ… των άχρηστων αποφάσεων …..και σας ερωτώ κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι ????? ποια η σημασία των αποφάσεων ….αν αυτές δεν συνοδεύονται από συγκεκριμένες ενέργειες ??????????

    Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΕΣ ….
    ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ …
    Α) ΑΜΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ …
    Β) ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣ…. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΠΏΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    Γ) ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΗ…. Προσοχή… ΕΦΟΣΟΝ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ!!!!!!..... ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ, ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ .
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ….. ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ!!!!! ( χωρίς προσωπικό, δραστηριότητα κλπ)…. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ….. ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ……..ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/12 21:57

    Θέλεις να γίνεις και δήμαρχος ρε τούβλο; Πήγαινε πρώτα διάβασε τους νόμους και μη λες σαχλαμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.