Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιουν 2012

ΑΙΑΝΤΙΣ, ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ KAI THN E.E. ME TA Ε.Σ.Π.Α.

ü  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
ü  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟΥ (ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ).
ü  Εκθεσιακό χώρο με εγκαταστάσεις διαδραστικών λειτουργιών, εφαρμογές πολυμέσων και νέων τεχνολογιών Εκθεσιακό χώρο με εγκαταστάσεις τρισδιάστατων Προβολών εικονικής πραγματικότητας
ü  ΕΝΑΡΞΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ.
Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΣΧΕΔΟΝ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ .....ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ........ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ.
ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
ΤΙΜΟΥΜΕ ΚAI ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΑΙΑΝΤΙΣ
WWW.SALAMIS-AIANTIS.BLOGSPOT.COM


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/12 01:02

    Όταν λες δήμος Σαλαμίνας, προφανώς εννοείς την πλειοψηφία που παίρνει τις αποφάσεις.
    Μα δεν έχετε ακόμη καταλάβει περί τίνος πρόκειται; Ο Ανωμερίτης το ξέρει;
    Κε Μαριδάκη,γιατί ανοίγετε πληγές; Νομίζω ότι αυτό είναι αχαριστία εκ μέρους σας. Ειδικός Σύμβουλος, άμισθος ή έμμισθος δεν ξέρω, στα πολιτιστικά και σεις τους στενοχωρείτε με τέτοια πράγματα;
    Κανά πανηγύρι έχετε; άμα έχετε θα είναι πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/12 01:15

    Όταν βριζει τους προκατόχους του ξερει να τους τα χώνει τωρα που πρέπει να πάρει ο Τσαβαρής αποφάσεις για τη Κυνοσουρα κάνει το ¨κινέζο" ???? Που ειναι η μαγκιά ??? Που ειναι τα μεγάλα λόγια ???? Πως θα γίνουμε ρε παιδιά Πολιτιστική πρωτεύουσα αφου δεν εχει παρει απόφαση κατα του ΟΛΠ? Το μουστάκι του λείπει και θα ηταν φτυστός ο Μάριος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/12 20:24

    Μαριδάκη Χρήστο,για ρώτα τ'αφεντικό σου τον Τσάβες, τι "παίζει" με τη Τούρλα;
    Η συμφωνία με τον ΟΛΠ έγινε πάνω ή από κάτω απ'το τραπέζι;
    Εξόρυξη πολλών χιλιάδων τόνων θραυστού υλικού σου λέω...

    ΠΕΡΙΒΟΣ ξύπνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/12 22:51

    Σαν Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου στα πολιτιστικά, είναι κοροϊδία να ζητάτε και να γράφετε τέτοια πράγματα. Δίπλα σας τον έχετε και μπορείτε να του το ζητήσετε.
    Εαν πάλι το έχετε ζητήσει και δεν εισακούεστε, τότε δεν έχετε παρά να παραιτηθείτε από αυτή τη θέση.
    Για να το κάνετε όμως αυτό πρέπει να είσαστε αληθινός και γενναίος.
    Καθείστε λοιπόν στα αυγά σας και ετοιμαστείτε για χορούς και πανηγύρια και τραπεζώματα.
    Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/6/12 23:12

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο ποιητής όταν αναφέρετε για το Μαριδακη και το σύλλογο του. Ο Δήμαρχος κάνει τη δουλειά του και ο Αιαντις αγωνιζετε για να αλλάξει το κατεστημένο. Στο κάτω κάτω απο όσα γνωρίζω ο Μαριδακης δουλεύει χωρίς να παίρνει ούτε ένα ευρώ αντιθέτως όλοι οι άλλοι οι μεντορες του Τσαβες έχουν γίνει διακόσια κιλά απο τα φαγοπότια και τα τραπεζοματα. Γενναίο και άξιο θεωρώ εγώ αυτόν που συνεχίζει να εχει το ανάστημα και να υπερασπιζετε τις θέσεις και τις ιδέες του , εκείνο που δεν λιγοψυχαει και δεν τα παράταει για μια θέση και για μια καρέκλα . Ανέκαθεν ο Χρηστος ήταν και είναι ένας γνήσιος Επαναστάτης ένας γνήσιος πατριώτης που δεν υπέκυψε σε κανέναν πόσο μάλλον θα μασησει τα λόγια του στο Τσαβες;; Τι λες μωρε ; Έτσι νομίζεις ; Μακάρι και άλλοι να είχαν αγαπήσει τη Σαλαμίνα όπως και αυτός και εάν θελουμε Δημαρχο με κύρος με ήθος και πραγματική αγάπη για το νησί και τους κατοίκους του ο Μαριδακης θα ήταν η καλύτερη επιλογή αλλα τι λέω και εγώ αν δεν έχεις τα μπικικινια λατομους εργολάβους και ναυπηγεία δεν πας πουθενά έτσι δεν είναι ρε Χρήστο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ15/6/12 00:32

    Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα
    κ.Μαριδάκη!!!Προκαλείτε τη νοημοσύνη μας,όταν εσείς, ειδικός σύμβουλος του
    Δημάρχου επί Ιστορικών και Πολιτιστι-
    θεμάτων,καταφέρεσθε εναντίον του Δήμου για τη στάση του στο ζήτημα της
    ανάδειξης και αξιοποίησης του χώρου
    της Ναυμαχίας.
    Θα ήταν πιό έντιμο εκ μέρου σας και θα ήσασταν πιό πειστικός, εάν είχατε
    ήδη υποβάλλει την παραίτησή σας, από
    ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/6/12 09:39

    Διάβασε ρε κουτορνηθη αυτά που λέει ο πιο πάνω και μετα ξαναγράψε τα ίδια με άλλο ανώνυμο παρατσούκλι και σταματά το γλυψιμο στο Τσαβαρη ελεεοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/6/12 09:53

    Λέει ο 23.12
    Γενναίο και άξιο θεωρώ εγώ αυτόν που συνεχίζει να εχει το ανάστημα και να υπερασπιζετε τις θέσεις και τις ιδέες του , εκείνο που δεν λιγοψυχαει και δεν τα παράταει για μια θέση και για μια καρέκλα.
    ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΕΑΝ Ο κ.ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ;
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ; ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ; ΜΠΟΡΕΙ. ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΛΗΘΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/6/12 00:14

    Κε Μαριδάκη, εσύ ο λαλίστατος τι έγινε, δεν έχεις τίποτα να πεις;
    Δικά σου είναι η ανάρτηση. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/6/12 10:19

    Παιδιά ασχοληθήτε με κάτι ποιό ουσιώδες και αφήστε τον Μαριδάκη να κάνει την δουλειά όπως την κάνει. Μακάρι να είχε το νησί και άλλον ένα Μαριδάκη γιατί θα είχε αναδειχθεί απο χρόνια το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.