Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουν 2012

Πριν από λίγο, επεισόδιο αναστάτωσε το δημαρχιακό μέγαρο μεταξύ αντιδημάρχου οικονομικών και διοικητικών υποθέσεων και προμηθευτή όπου η επέμβαση του ΑΤ Σαλαμίνας εκρίθη απαραίτητη.

Πριν από λίγο, επεισόδιο αναστάτωσε το δημαρχιακό μέγαρο μεταξύ αντιδημάρχου οικονομικών και διοικητικών υποθέσεων και προμηθευτή όπου η επέμβαση του ΑΤ Σαλαμίνας εκρίθη απαραίτητη.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας θέλουν τον αντιδήμαρχο να έκανε μήνυση στον δημότη που τον χειροτόνησε ο οποίος και αναζητείται με την διαδικασία του αυτοφώρου. Αυτή την στιγμή ο αντιδήμαρχος επέστρεψε στα καθήκοντά του.
Ένα ίσως και αναμενόμενο επεισόδιο αν κρίνουμε από το εριστικό όσο και δύστροπο του χαρακτήρα του αντιδημάρχου.
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την πορεία του θέματος.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/6/12 15:28

    Ένα νέο σκάνδαλο θα ταράξει την "νεα" Δημοτική αρχή και να δούμε ποιος τελικα ποιος κρυβετε πισω απο ολη αυτη την Ιστορία..... Βαγγελάκη καλα΄ τα έφτιαξες με το Σπανό αλλα για πες μας γιατι πας να μας φορτώσεις στα Παλουκια τη νεα του δήθεν Μαρίνα ????????

    ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ , ΜΑΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ




    Στα Σαλαμινια θα ειναι "χορηγος" εκτος απο το Λατομο και ο Σπανόπουλος ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/12 18:20

    Τι γίνεται ρε παιδιά; Ήρθε ο κασιδιάρης και στην Σαλαμίνα; Χθες ήταν και η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Σαλαμίνα, τυχαίο; Δεν νομίζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/12 21:07

    Στον βασιληά στο τελευταίο ΔΣ πήγε και κρύφτηκε ο κύριος. Την γλύτωσε τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/12 22:52

    Είναι στιγμές που πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι πέρα και έξω από κόμματα , πέρα και έξω από Δημοτικούς Συνδυασμούς και αντιπολιτευτική διάθεση.
    Τα χαστούκια στον Αντένα και τα χαστούκια σήμερα στο Δημαρχείο δεν διαφέρουν και αυτά τα φαινόμενα πρέπει να μας προβληματίζουν και να μας ενώνουν σαν κοινωνεία.
    Λυπάμαι όταν ακούω μία μικρή μειοψηφία πολιτών να δικαιολογεί αυτές τις συμπεριφορές.
    Λυπάμαι επίσης όταν διαβάζω στο συγκεκριμμένο blog "...ένα ίσως και αναμενόμενο επεισόδιο αν κρίνουμε από το εριστικό όσο και δύστροπο χαρακτήρα του Αντιδημάρχου..." που έμμεσα δικαιολογείται η πράξη.
    Κάποιος δηλαδή΄ο οποίος έχει δύστροπο χαρακτήρα (δεν συνέβη κάτι παρόμοιο με τον Καπετανάκη)θα πρέπει να ξυλοκοπείται κατά την έννοια του γράφοντος. Με το ίδιο σκεπτικό επειδή η Κανέλη έχει εριστικό λόγο για μερικούς, καλώς την χαστούκισαν. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να τα καταδικάσουμε όλοι μαζί τα οποία μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω.
    Σε παρόμοια θέματα πρέπει να παίρνουμε όλοι ξεκάθαρη θέση και να μην κυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας.

    Μάνος Δερτούζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/12 00:26

    Το επεισόδιο, που συνέβη σήμερα στο Δημαρχείο Σαλαμίνας με την επίθεση που δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γρ. Καπετανάκης από συντοπίτη μας για προηγούμενη οφειλή, είναι γνωστό και όχι μόνο.
    "Κάποιοι" το εκμεταλεύτηκαν για να ασκήσουν "αντιπολίτευση", κατά τον γνωστό, προσφιλή τους τρόπο.
    Η οφειλή στον συγκεκριμένο προμηθευτή είναι από τον πρώην Δήμο Αμπελακίων και συγκεκριμένα από τον Αθλητικό Οργανισμό, που ως γνωστό οι οφειλές αυτές έχουν περιέλθει στο Νομικό Πρόσωπο ΑΚΟΙΠΟΠ, του οποίου Πρόεδρος είναι η κ. Μαρία Μίχα.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΑΠΟΤΑΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΑΡΜΟΔΙΑ κ. ΜΙΧΑ;
    Εκτελούσε εντολέςΑΝΩΘΕΝ;
    Και αν ναι, μήπως ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟ συναποφασίστηκε τη προηγούμενη Παρασκευή στο Γραφείο της κ. Μίχα μετά των κ.κ. Τραυλού και Λαμπρινού, κατόπιν πολύωρης σύσκεψης, ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/12 00:34

    Και όχι μόνο αυτό.
    Και πολλά άλλα.
    Εν καιρώ... θα γίνουν όλα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/12 07:39

    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις.
    Αγαπητέ κ Δερτούζο,
    Μπορώ να σου πω μας συγκίνησε η «παρέμβαση» και οι προτροπές σου. Είναι αλήθεια εσύ ξέρεις είσαι «διαλλακτικός» άνθρωπος, χαρακτηριστικό σου το έξω και πέρα από κόμματα, από κωλοτούμπες και γλείψιμο ξέρεις καλά εσύ.
    Απ’ ότι βλέπουμε και στο Αιάντειο η πορεία σου είναι έξω και πέρα από κόμματα και κυρίως προσωπικά συμφέροντα!! Στήριξες και κυρίως στηρίζεις την νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση; ΔΕΝ την παρέκαμψες; ΔΕΝ έκανες παράλληλη πολιτική; ΔΕΝ παρέκαμψες τον αρμόδιο αντιδήμαρχο έργων; εσύ ΔΕΝ έκανες μικροπολιτική ούτε στο έργο της Κακη Βίγλας; ούτε στις επιστρώσεις οδών στο Αιάντειο; ούτε στο έργο στην παραλία της Ηλιακτής; ούτε στο πολυσυζητημένο έργο και τις σωληνώσεις στο «Ήμερο Πεύκο»; και πόσα άλλα να σου πω;; Ναι, ναι πάνω απ’ όλα ήθος μην ξεχνιόμαστε. Αν αυτό είναι ήθος, άσε εμάς καλύτερα να πορευόμαστε ως ανήθικοι θα ναι τιμή μας.
    Εσύ ότι έπραξες το έπραξες «νόμιμα»;; με νερά - ηλεκτροφωτισμό κα;;
    Τώρα πως την είδες ξαφνικά ότι το σκαμπίλι της «Κανέλη» είναι ένα και το αυτό με το σκαμπίλι στον καβαλημένο αντιδήμαρχο ΜΟΝΟ εσύ θα μπορούσες να το δεις και να το συγκρίνεις.
    Να μην λυπάσαι λοιπόν για το τι διαβάζεις στα μπλόκ, αλλά να λυπάσαι για τον ξεπεσμό σου. Αλήθεια σου έχει πάρει και λουράκι; Ή τον ακολουθείς λυμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/12 08:49

    ,,,,,,,,ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ,,,,,Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ <<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ<<,,,,,ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,,,ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,,,,,,ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ, Η ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,,,,,,,,, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΕΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,,,,,,, << ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ,,,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,,,,ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΙΔΙΩΤΗ ,,,,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,,,,,,,,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ,,,, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ,,,,,,,,,,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ,,,ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ , ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ,ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ,ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΙΔΟΣ ,,,,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,,,ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ,,,ΤΜΗΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ,,,,,,,,,

    ,,,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,,,,,


    ,,,ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,,,,,,,ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ <<<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/12 15:51

    kyrie Μάνο Δερτούζο

    edw den milame gia politikes tipou propagandas
    alla gia ergolavo pou endexomenos na xasei to spiti tou k ta paidia tou sto dromo apo ton dimo sas efoson xrostate toooosa xrimata k den ta dinete.!!

    etsi kanete erga eseis??
    me danika tou kosmaki???
    ayta giati den ta lete???

    alla amesos spefsate na prostatepsete tin "AYLI SAS"

    den sas akousa na lete oti exei dikio o simpatriotis mas,alla den exoume xrimata???

    eimai kata tis vias kyrie dertouzo
    alla an mou piraksis to spiti tha se faw zontano
    auto kanente.!!

    ksexasate oti paromio thema egine k gia to entipo iliko ton salaminion 2011 apo gnosto typografio salaminos?????

    ksexasate oti ton anthropo ton trelanate k diamartirotan se olon ton typo tis salaminas??

    ara kapou konta htan h fapes apo ta psemata sas.!!!


    alla kyrie mano dertouzo min skate??
    oi politikes sas ekei "mesa"
    ligosto mellon exoun akomh,tha krithite k tha pate spiti sas oloi sas!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/12 15:57

    Εαν είναι αλήθεια αυτό που μου μετέφεραν, η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή και η μπουνιά που λέτε ότι έφαγε ο καπετανάκης δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα επακολουθήσουν. Κάποιος είχε πει ότι νύκτα θα φύγουν αυτοί που μας διοικούν σήμερα. Μήπως είναι κοντά αυτή η νύκτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/6/12 08:24

    Όχι φίλε μου η νύχτα αυτή που θα ξεκουμπιστούνε είναι μακριά,
    όμως κοντά, πολύ κοντά είναι η μέρα του εισαγγελέα στο δήμο Σαλαμίνας
    και τότε να δεις πόσα σκαμπίλια έχει στον σάκο του.
    Το δε γελοίο του θέματος θα την πληρώσουν οι «βοηθοί» και ο αρχινονός θα μείνει απ’ έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.