Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Ιουν 2012

Δήμος Σαλαμίνας και δασοπροστασία, θέσεις και απόψεις

Αγαπητέ Διαχειριστή,
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ειδικότερα η Σαλαμίνα, είναι αυτό των πυρκαγιών.
Κι' ενώ, γι' αυτό το μεγάλο πρόβλημα, τόσο η Πολιτεία, όσο και η Κοινωνία, θα πρέπει νάμαστε ιδιαιτέρως ευαίσθητοι και προσεκτικοί, δυστυχώς, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Τον προηγούμενο χρόνο π.χ, τα χρήματα που δόθηκαν για τη δασοπροστασία στο Δήμο μας (110.000 €),χορηγήθηκαν το μήνα Αύγουστο, δηλαδή στο τέλος του Καλοκαιριού
Κι' εφέτος, ο Δήμος μας, τόσο η πλειοψηφία, όσο και η μειοψηφία, δεν ενήργησαν έγκαιρα και αποτελεσματικά, όπως όλοι μας περιμένουμε.

Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας φέρουν ευθύνη, τη στιγμή που η σχετική δημοπρασία για την εκτέλεση εργασιών δασοπροστασίας, θα διεξαχθεί στις 27-6-2012 (πολύ καθυστερημένα).
Βέβαια, την κύρια ευθύνη για τη λειτουργία του Δήμου φέρει ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημ. Συμβουλίου, αυτό όμως, δεν απαλλάσσει τους Δημ. Συμβούλους της μειοψηφίας των δικών της ευθυνών, για πράξεις και ενέργειες στις οποίες δεν προέβησαν.
Ελπίζω ότι, η ανάρτηση αυτής μου της ανησυχίας καθώς και η δική σας κριτική και σχόλια, θα γίνουν ο λόγος και η αιτία, ώστε, τουλάχιστον στο μέλλον, η Δημοτική Αρχή του τόπου μας, το φλέγον αυτό θέμα να το αντιμετωπίσει πιο έγκαιρα και πιο αποτελεσματικά.
Καλή η Θεία Πρόνοια, αλλά είναι καλύτερος ο έγκαιρος προγραμματισμός και η σωστή οργάνωση.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.