Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιουν 2012

Ρούλα Νάννου, Νταμάρι: Υποστολή της σημαίας

Μετά από 2 άκαρπες προσπάθειές μου να συζητηθεί στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του Λατομείου ( και τούτο εξαιτίας της αδικαιολόγητης άρνησης και του προέδρου κ.Κόγια και του δημάρχου κ.Τσαβαρή ), τελικά το θέμα συζητήθηκε υποχρεωτικά πλέον στο Δημ. Συμβούλιο της 26/6/2012. 
Η Επιθεώρηση Μεταλλείων του ΥΠΕΚΑ, μετά από έκθεση αυτοψίας των μηχανικών της, επέβαλε την Προσωρινή απαγόρευση εξορυκτικών εργασιών στο λατομείο για σοβαρές παραβάσεις τόσο της Τεχνικής μελέτης όσο και των περιβαλλοντικών όρων της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε).

Σύμφωνα με την Απόφαση, η εκμετάλλευση του λατομείου θα επιτραπεί μόνο εφόσον υποβληθούν και εγκριθούν νέα Τεχνική μελέτη και νέα Μ.Π.Ε.
Η υποβληθείσα νέα Τεχνική μελέτη εγκρίθηκε, αλλά η νέα Μ.Π.Ε. απορρίφθηκε.
Η διοικητική προσφυγή της εταιρίας για άρση της απαγόρευσης απορρίφτηκε από τον Υπουργό, η δε αίτηση αναστολής στα Διοικητικά δικαστήρια δεν ευοδώθηκε.
Συνεπώς από 29/5/2012 καμία εργασία εξόρυξης υλικού δεν μπορεί να γίνει στο λατομείο.
Με σοβαρή και επιστημονική εκτίμηση όλων των δεδομένων, το συνολικό απολήψιμο υλικό στο χώρο της έγκρισης επέμβασης υπολογίζεται περίπου στους 1.200.000 τόνους.
Αυτό μπορεί να εξορυχτεί μόνον, εάν και εφόσον εκ νέου υποβληθεί και εγκριθεί νέα  Μ.Π.Ε. με τις προϋποθέσεις και τους όρους που έχει επιβάλλει ο Γ.Γραμματέας της Α.Δ.Αττικής.
Τούτο σημαίνει ότι με το σημερινό βαθμό εξόρυξης και μεταφοράς του υλικού έξω από το νησί, το απολήψιμο υλικό θα εξαντληθεί σε 16 μήνες το πολύ από την ημέρα που θα επιτραπεί - εάν επιτραπεί -  η συνέχιση της λειτουργίας του  και μετά τέλος. Δεν θα υπάρχει χαλίκι ούτε για δείγμα.
Ενώ, εάν η κατανάλωση του απολήψιμου αυτού υλικού περιορισθεί μόνο για τις ανάγκες του νησιού, εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 12 χρόνια, κι αν καταφέρουμε να σταματήσει τώρα και η εξαγωγή από το νησί του ήδη εξορυγμένου αποθέματος, τότε πάμε στα 14 χρόνια.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, επιμηκύνεται χρονικά μαζί με τη λειτουργία της εταιρίας και η απασχόληση των εκεί εργαζομένων.
Με βάση λοιπόν τις παραπάνω σκέψεις, ζήτησα από το Σώμα με ομόφωνη απόφαση Δημ. Συμβουλίου να παρέμβουμε στον Γ. Γραμματέα κάνοντας έκκληση εξ ονόματος όλων των Σαλαμινίων να τροποποιήσει τους όρους αδειοδότησης σχετικά με τον προορισμό του υλικού και να τον περιορίσει μόνο για τις ανάγκες του νησιού, τόσο για το απολήψιμο όσο και για το σημερινό εξορυγμένο απόθεμα που ασταμάτητα μεταφέρεται εκτός νησιού.
Κι εκεί που περίμενα ότι θα υπήρχε ομοφωνία και συναίνεση, όπως είχε συμβεί στο προηγούμενο θέμα συζήτησης για την απομάκρυνση του ΟΛΠ,
η αντίδραση της Δημ. Αρχής ήταν τέτοια που με έκανε πράγματι να αναρωτηθώ αν απέναντι μου είχα τον Δήμαρχο με τους Συμβούλους του ή μήπως τον ίδιο τον Επιχειρηματία με την ομάδα του.
Με ανοιχτά μάτια και κλειστά αυτιά έβλεπες τους πρώτους. Αν έκλεινες τα μάτια και άνοιγες τα αυτιά θα νόμιζες ότι ήσαν οι δεύτεροι.
Η επιμονή της Δημ. Αρχής στην άποψη ότι η Εταιρία δεν είναι βιώσιμη εάν δεν βγάλει έξω από το νησί το υλικό, τα λέει όλα.  Με τέτοιους θερμούς υποστηρικτές της σημερινής λειτουργίας της Λατομικής Επιχείρησης , νομίζω ότι η παρουσία της εκπροσώπου της Εταιρίας ήταν περιττή. Τι μπορούσε να πει περισσότερο;  Απλά, επανέλαβε τον ίδιο ισχυρισμό.
Πραγματικά η εικόνα ήταν πολύ θλιβερή για την Δημ. Αρχή, και τούτο διότι το νταμάρι το είχε κάνει σημαία του προεκλογικού της αγώνα.
Ποιος δεν θυμάται τις φωτογραφίες του κ.Τσαβαρή και των σημερινών του Συμβούλων που στόλιζαν τις εφημερίδες και τα blogs από τον αποκλεισμό του πορθμείου της Φανερωμένης για να μην βγαίνουν έξω οι νταλίκες; 
Ποιος δεν θυμάται τα ψεύτικα τα λόγια τα κούφια τα μεγάλα, ούτε ένα χαλίκι έξω από το νησί; Ποιος δεν θυμάται όταν έλεγε ότι οι νταλίκες έχουν καταστρέψει τους δρόμους και τις προβλήτες των πορθμείων; Ποιος δεν έχει διαβάσει το προεκλογικό του φυλλάδιο που υποσχόταν στους Δημότες
« Λειτουργία του λατομείου στη Γούβα Μπατσί για να καλύπτει μόνο τις τοπικές ανάγκες του νησιού και δεν θα επιτρέψουμε την μεταφορά λατομικών υλικών εκτός Σαλαμίνας, παράλληλα επιβάλλουμε την άμεση αποκατάσταση του περιβάλλοντος» ;
Τι άλλαξε κε Τσαβαρή, κε Κόγια και λοιποί κύριοι και κυρίες και μόλις πήρατε την εξουσία μεταλλαχθήκατε από πολέμιους σε υποστηρικτές του λατομείου;
Μπορεί εσείς γρήγορα να πάθατε επιλεκτική αμνησία και να ξεχάσατε ότι υπάρχει ένα ενεργό λατομείο στο νησί μας που μέρα τη μέρα λαβώνεται και κατατρώγεται η σάρκα του επ΄ ωφελεία βέβαια του επιχειρηματία και εις βάρος των συμφερόντων των κατοίκων, όμως οι εκατοντάδες νταλίκες που διακινούνται καθημερινά μέσα-έξω δεν αφήνουν τον κόσμο να ξεχάσει και θα σας το υπενθυμίσει στις επόμενες εκλογές.
Ακόμη και τώρα, που το υλικό τελειώνει, δεν έχετε το σθένος να τηρήσετε ούτε μία από τις υποσχέσεις σας, αναγκάζοντας τον Σαλαμίνιο να φέρνει σε λίγο το αμμοχάλικο από την Κόρινθο.
Είναι πιστεύω υποχρέωση σας αφού αλλάξατε άποψη και θέση, να αλλάξετε και το σλόγκαν από: Ούτε χαλίκι έξω από το νησί στο σωστό: Ούτε χαλίκι μέσα στο νησί. Νομίζω θα ακουστεί πιο τίμιο.
Αλήθεια, τα ανταποδοτικά τέλη πού είναι, γιατί δεν εισπράττονται από το Δήμο; Ποιός ωφελείται απ’ αυτό;  Απάντηση δεν πήρα κε Τσαβαρή στο Δημ. Συμβούλιο. Ο κόσμος όμως δικαιούται και απαιτεί να μάθει, τη στιγμή που διαγράφετε από το κατάλογο οφειλών προς τους ανύποπτους προμηθευτές του δήμου δεκάδες χιλιάδες ευρώ λόγω παρέλευσης 5ετίας, οδηγώντας τους στην απελπισία.
Εύστοχη και η ερώτηση-παρατήρηση ενός συναδέλφου λέγοντας: 
Τελικά έχω μπερδευτεί, ποιανού είναι πιο πολύ φίλος ο κ.Αγγέλου, του κ.Σοφρά ή δικός σας κύριε Δήμαρχε;
Ρούλα Νάννου                                Σαλαμίνα   29/6/2012
Υποψ. Δήμαρχος
Επικεφαλής Δημ. Παράταξης «Κοντά στο Δημότη».

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/6/12 19:03

    Έπρεπε να το περιμένουμε αφού ο σημερινός δήμαρχος προεκλογικά έταζε τα πάντα για να βγει. Ήταν αναμενόμενο να συμπεριφερθεί έτσι μετεκλογικά διότι ο άνθρωπος είχε τους λόγους του. Αυτοί βέβαια οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με το Σαλαμίνιο και το κοινό καλό αλλά με το προσωπικό του συμφέρον και μόνο. Έτσι έδειξε τελικά η ιστορία. Έτσι ερμηνεύεται η κωλοτούμπα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/12 21:14

    Αγαπητή κα Νάννου μη τάχα να ναι το μόνο που άλλα έλεγε κι άλλα κάνει;
    Έχουν γνώση οι φύλακες… την διαφημιστική του «παρτιτούρα» φύλλο, φύλλο,
    παράγραφο, παράγραφο θα την αναλύσουμε και θα υπενθυμίσουμε
    στους αμνήμονες ψηφοφόρους τις υποσχέσεις του δήμαρχου Μινχάουζεν.
    Όμως σε τελευταία ανάλυση κυρία μου είστε άδικη.
    Μόνος του κυβερνά; Δεν υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/12 21:43

    21:14 έχεις απόλυτο δίκιο. Δερτούζος Παπαθεοχάρης Φουρίκης Αστράκος μερικοί από τους θερμούς υποστηρικτές του λατόμου.
    Αυτά τα λαικά παιδιά έχουν ξεπατώσει την Σαλαμίνα. Αυτά τα λαικά παιδιά έχουν κάνει την σημερινή νεολαία μας να ακούει πολιτικό και να θέλει να τον φτύσει. Για αυτή την κατάντια του συστήματος τέτοια λαικά δήθεν παιδιά είναι υπεύθυνα. Όλοι θυμόμαστε πως από το opel του Άκη φτάσαμε σε σπίτι εκατομμυρίων ευρώ κάτω από την Ακρόπολη. Αυτά συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου και για αυτό οι αυτοκτονίες των πολιτών έχουν αυξηθεί. Ηθικοί αυτουργοί όσοι άσκησαν εξουσία σε αυτό τον τόπο. Διαφωνεί κανείς;
    Τον Τσαβαρή τον ψήφισαν για κάτι καλύτερο και όμως με τον νταμαρά πήγε κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/12 00:07

    Ναι; Και γιατί μου αφήνεις απ’ έξω ονόματα όπως
    • Κόγιας; που θέλει να μας το παίξει και αυριανός δήμαρχος τρομάρα του;
    • Κουτσιλαίος; Ναι ρε ο δεξιός και καλά, ο άμεμπτος ντέ μη χέσω
    • Φανελλάς; Που δεν ήθελε να γίνει ομοτράπεζος με πουτάνες τότε… γιατί τώρα!!! άσε μη σου λέω, γαργάρες για τις πουτάνες!!!!
    • Λούλα, πουναι ο αυτοσεβασμός σου; Είναι αυτή η κωλοπαρέα του επιπέδου σου;
    • Μίχα και Διαμαντίδου; Με γνώση των πεπραγμένων; Τι ειν’ τούτο που τις κρατά δεμένες στ’ άρμα;
    • Τσαλίκογλου; Πουσαι βρε Γιαννάκη; Μιλάς την ίδια γλώσσα συ με τα λαμόγια; ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ασύστολα
    Δε σου γράφω γιάλλους αυτοί μου αρκούν, γιατί απ’ αυτούς είχα απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/12 07:30

    Η Μάρθα Βούρτση του Δημοτικού Συμβουλίου, η υποψήφια Δήμαρχος, η οποία με το πρώτο στρήγμωμα της έδρας αρχίζει τα κλάματα και αποχωρεί από την αίθουσα, δεν μπορεί να έχει πειστικό λόγο και να διεκδικεί με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο.
    Η πολιτική είναι σύγκρουση ιδεών και η ανατιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα και όχι με κλάματα και αποχώρηση από την αίθουσα εις βάρος των προβλημάτων του νησιού.
    Η επιθυμία της να γίνει Δήμαρχος κάτω από την φοβερή πίεση του Μηνά θα μείνει όνειρο απατηλό γιατί η δημαρχία θέλει γνώσεις, αποφασιστηκότητα και τόλμη , χαρακτηριστικά που δεν έχει η κα Νάννου.
    Όσον αφορά τους ανώνυμους σχολιαστές που με πολύ ευκολία γράφουν ονόματα , τους γνωστούς - άγνωστους των blogs, πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κόσμος τους γνωρίζει πολύ καλά και φυσικά δεν τους λαμβάνει καθόλου υπ΄όψιν.
    Υπομονή λοιπον μην χάνετε την ψυχραιμία σας και κάτι τελευταίο, η ιστορία έχει αποδείξει ότι όσο πιο πολύ λάσπη βάζετε στον ανεμιστήρα εις βάρος του αντιπάλου, το μόνο που πετυχαίνετε είναι να δυναμώνετε τον αντίπαλο.
    Καληνύχτα κε Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/12 08:41

    Καληνύχτα Γιαννάκη μου κι ας είναι πρωϊ, έτσι κοιμισμένο θα σε βρει και το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα. Εσύ πιστεύεις πως είσαι ακόμα δήμαρχος, δεν έχεις πάρει χαμπάρι το γίνεται στην κοινωνία. Για βγες λίγο στα καφενεία… για περπάτα λίγο στα Αλώνια στου Βουρκάρι, για κάνε καμιά βόλτα στο Μούλκι, μα τι σου λέω τώρα πούθε ξέρεις εσύ που βρίσκονται ξένος άνθρωπος.
    Άντε κοιμήσου μη σε ξυπνάω και παίξτο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/7/12 08:54

    Ο νταμαράς, το ΔΑΧΤΥΛΟ με το ΜΕΛΙ το κουνάει περίτεχνα σε κάθε τοπικό άρχοντα.
    Στον τέως για να του μεταφέρει αμμοχάλικο στη ΜΗΛΟ.
    Στον πρώην λόγω στενών οικο…νομιακών σχέσεων.
    Στον νυν και την παρέα του επειδή είναι λιχούδηδες και ΛΙΓΟΥΡΙΑ.
    Από την πολύ ΛΙΓΟΥΡΙΑΣΗ έχουν χάσει τα λογικά τους, διότι δεν είναι δυνατόν να διατείνονται ότι από ενέργειές τους απορρίφθηκε η ΜΠΕ με αποτέλεσμα να κλείσει το νταμάρι και ταυτόχρονα οι παρτουζοκογιο…χάρηδες να υποστηρίζουν με βαθύ πόνο, ότι το νταμάρι πρέπει να λειτουργεί με εξαγωγή υλικού ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ για να «βγαίνει».
    Μόνο που το ΔΑΧΤΥΛΟ αυτό έχει μπει βαθειά στον πάτο της ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
    Ο ΠΕΡΙ-ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/7/12 09:56

    7:30 χαίρομαι που ως δήμαρχος απάντησες. λυπούμαι βαθύτατα γιατί για το λατομείο δεν είπες κουβέντα και τα έβαλες πάλι με μία γυναίκα. και μάλιστα όχι με πολιτικά επιχειρήματα αλλά με αερολογίες και σαχλαμάρες.

    Τελικά τα συμφέροντα είναι μεγάλα. Αυτό τελικά το εμπεδώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/7/12 16:04

    ,,,,,ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,,,,,
    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ''ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ''

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ,,,,
    Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΙΟΔOΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ (με ανταλλαγματα)ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,,,,, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,,,,

    Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑΘΩΝ ,,,,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ,,,,,ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ,,,,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ,,,

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ,,,,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ , ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,,,, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ,,,,,,,,

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ,,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ,,, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,,,,

    ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΗΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΛΗΨΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ,

    ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩ ΧΡΗΣΕΙΣ ,,,,

    ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ,,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ,,,,,,,,

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΟΔΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΩΡΑΡΙΟΥ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ,,,ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΡΤΩΣΗ ΟΧΛΟΥΝΤΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ,,,,

    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ,,,

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,,,,

    ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ,,,,,ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ,,,,,,

    Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ''ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ '' ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ Η ΛΟΓΙΚΗ,,, ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΙΟΥ ,,,ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΘΑ ΔΩΘΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ,,,ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,,,,ΑΜΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


    ,,,,ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/7/12 17:42

    ανωνυμε ποσα σε πληρωσαν να γραψεις υπε του δημάρχου και του λατόμου;

    Ο ντόπιος δήμαρχος δεν θέλει λατομεία για την Αττική. ΟΧΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/7/12 18:01

    Να εφαρμοστούν οι δικαστικές αποφάσεις και όποιος δεν έχει άδειες να μείνει κλειστός. Τέρμα στην ασυδοσία. Όχι άλλη υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Το συγκεκριμένο λατομείο με τον επιχειρηματία αυτόν μας απέδειξε ότι δεν μπορεί να είναι βιώσιμο. Ο δήμαρχος πρέπει να ζητήσει το ολίγον εναπομείναντα υλικό να διατεθεί για τις ανάγκες ΚΑΙ ΜΟΝΟ του νησιού μας.
    Πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία μας. Δεν πάει άλλο να γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες εκατοντάδων φορτηγών να απομακρύνουν το υλικο ΜΑΣ από το νησί προς όφελος της υπόλοιπης Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/7/12 20:29

    Η απαγόρευση πρέπει να γίνει μόνιμη. Πρέπει ο δήμαρχος να ζητήσει να μην λειτουργήσει το λατομείο ξανά γιατί έχει καταστρέψει περιβαλλοντικά το νησί. Η υγεία μας έχει επιβαρυνθεί από την κακή χρήση του λατομείου. Τα εκατοντάδες φορτηγά καθημερινά που διασχίζουν τους δρόμους μας, αποτελούν πρόβλημα. Τόσο δύσκολο είναι κάποιοι να απαιτήσουν να εφαρμοστούν τα αυτονόητα; Γιατί δεν θέλουν; Έτσι κι αλλιώς είτε με Καραμπίνη είτε με Αγγέλου το λατομείο φάνηκε ότι λειτουργούσε με σκοπό μόνο το επιχειρηματικό όφελος. Καμία περιβαλλοντική αποκατάσταση, Συγχαρητήρια στον κ. Μανιάτη που απέρριψε μία τόσο κακή περιβαλλοντική μελέτη.
    Όσο για τον δήμαρχο μας λυπάμαι γιατί αυτή την στιγμή αντί να είναι με τον πολίτη αυτού του νησιού είναι με τον επιχειρηματία από την Ελευσίνα. Άλλωστε από την αρχή σιωπηρά είχε δώσει το οκ του για αυτή την περιβαλλοντική μελέτη που αν περνούσε θα ήταν κόλαφος για το βόρειο τμήμα του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/7/12 21:55

    Όλα τα ΄χουν ξεπουλήσει, νταμάρι, ιχθυοτροφεια, αποχέτευση, Ρεβυθούσες, ΟΛΠ.
    Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Όπου υπάρχει μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/7/12 04:13

    Προς τον φίλο 07:30.
    Χίλιες φορές δήμαρχο μία μάρθα βούρτση παρά έναν αποδεδειγμένο αλήτη και λαμόγιο.
    Μέχρι εδώ πιστεύω να συμφωνείς.
    Όσο για τα χαρακτηριστικά που λες, εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει αποδείξει ότι τα διαθέτει και όχι μόνο αυτά, δεν είναι άλλο από την κα Νάννου. Θα σου περιγράψω 2 γεγονότα που δεν χωρούν αμφισβήτηση γιατί είναι γραμμένα στα πρακτικά του Δημ.Συμβουλίου και οι αποφάσεις έχουν δημοσιευτεί.
    1. Η κα Νάννου ήταν αυτή που ακύρωσε με την προσφυγή της την εκλογή του 15μελούς συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου και την έκανε 7μελή.
    Όταν στο δημοτικό συμβούλιο εξηγούσε στον Τσαβαρή ότι πρέπει να είναι 7 και όχι 15 όπως επίμονα ισχυριζότανε αυτός, ο ξερόλας δημαρχάκος μας με ύφος απαξιωτικό, ίδιον του χαρακτήρα του, της λέει: Μην εκτίθεστε κυρία Νάννου δεν τα γνωρίζετε καλά τα θέματα, ακούστε για να μαθαίνετε.
    Όταν όμως βγήκε η τελική απόφαση του δικαστηρίου και δικαιώθηκε η άποψη της κας Νάννου, τότε ο άσχετος δημαρχούκος έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη, γιατί αναγκάστηκε να κάνει ξανά δημοτικό συμβούλιο να ακυρώσει το 15μελές ΔΣ του Λιμ. Ταμείου και να εκλέξει καινούργιο με 7μελές όπως από την αρχή του το λεγε η κα Νάννου.
    2. Το ίδιο έγινε λίγο αργότερα και με τα 106.000 ευρώ που ο ξερόλας δημαρχάκος τα πέρασε σαν συμπληρωματική σύμβαση για να τα δώσει στον ανύπαρκτο επί της ουσίας Σύμβουλο Διαχείρισης της αποχέτευσης. Τώρα, τι τον έπιασε ακόμα δεν έγινε δήμαρχος να βγάλει με τόση ευκολία 106 χιλιάδες ευρώ για τα δώσει σε αυτόν, μόνο ο ίδιος ξέρει σίγουρα, εμείς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
    Όταν λοιπόν η κα Νάννου αντέδρασε και εξήγησε γιατί δεν πρέπει να ψηφιστεί από το δημ. συμβούλιο η σύμβαση αυτή, ο δημαρχούκος μας γκαρίζοντας και με προσβλητική συμπεριφορά της λέει: Κυρία Νάννου τι είναι αυτά που λέτε; θέλετε να γίνετε και δήμαρχος και δεν γνωρίζετε ότι την συμπληρωματική σύμβαση την δικαιούται ο Σύμβουλος;
    Για να δεις φίλε μου πόση πρεμούρα είχε ο δημαρχούκος μας για να κερδίσει την υπόθεση στο δικαστήριο που έγινε, έστειλε ό,τι καλλίτερο διέθετε ο Δήμος, τον δικηγόρο της Νομικής Υπηρεσίας κ.Χαλκιαδάκη και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας τον κ.Λιαροκάπη, ενώ η κα Νάννου πήγε εντελώς μόνη της και στήριξε τη θέση της. Η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε την άποψη της κας Νάννου και ακύρωσε την απόφαση του ΔΣ ως παράνομη, κι έτσι τα 106.000 ευρώ δεν μπόρεσε να τα βγάλει ο δημαρχούκος μας από το Ταμείο του Δήμου. Και το κλου της υπόθεσης είναι ότι στο Δημ.Συμβούλιο που ο Πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου, ο δημαρχούκος έδωσε δημοσίως τα εύσημα στην κα Νάννου γιατί κατάφερε με τις γνώσεις και τα επιχειρήματά της να ακυρώσει την απόφαση του ΔΣ κι έτσι να γλυτώσει ο Δήμος τα 106.000 ευρώ. (όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια).
    Διαβάζοντας τα παραπάνω ελπίζω να αλλάξει η γνώμη σου για την κα Νάννου, αν και δεν το πιστεύω διότι από το ύφος του γραπτού σου διαπιστώνω μια εσωτερική ριζωμένη κακεντρέχεια προς το πρόσωπό της, αφού με δόλιο και ανήθικο τρόπο εμπλέκεις και τον σύζυγό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/7/12 08:47

    Το θέμα τίθεται από την κ. Νάννου στις πραγματικές του διαστάσεις και θα ήταν ευχής έργο να το κρατήσει σ’ αυτά τα πλαίσια.
    Οι σωτήρες, θυμόμαστε ότι απέκλισαν τον δρόμο στις νταλίκες του νταμαριού για δύο ώρες και προξένησαν την απώλεια εκατομμυρίων νανογραμμαρίων ιδρώτα από τον νταμαρτζή!!!
    Τους προτείνω να κάνουν και μια δίωρη απεργία πείνας υπέρ των συμφερόντων του, τώρα για να ρεφάρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/7/12 08:51

    Ποια είναι η άποψη σας για την νομική υπηρεσία του δήμου; Νομίζω παίζει σημντικό ρόλο σε ότι συμβαίνει στον δήμο μας.

    Σχετικά με το λατομείο πρέπει να ανοίξουμε επιτέλους και το θέμα με τα χρήματα που υποτίθεται ότι χρωστά ο δήμος στον λατόμο και έρχεται συνέχεια ως θέμα στα δημοτικά συμβούλιο αλλα τελικά την τελευταία στιγμή ο δήμαρχος κ. Τσαβαρής το αποσύρει. Λέγεται ότι χρωστά και ο λατόμος λεφτά στον δήμο και ζητάνε αμφότεροι συμψηφισμό. Αρχίζει και βρωμάει αρκετά η δουλειά. Δεν το καταλαβαίνετε;;;;. Το θέμα είναι γιατί ο δήμαρχος δεν εισπράττει τα χρωστούμενα; Δικά του ειναι και τα χαρίζει; Με τις δικές μας τσέπες το παίζει large; Δεν υπάρχει κάποιος δημοτικός σύμβουλος να το ανοίξει το θέμα και να εκθέσει τον δήμαρχο; Πεινάμε , κατασχέσεις γίνονται, χρωστάμε, αλλά από τον λατόμο ευρώ δεν εισπράτουμε. Ωραίος δήμαρχος είσαι Γιάννη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/7/12 09:18

    Ο δήμαρχος με αυτή του τη στάση απέδειξε σε όλους μας με τον πιο καθαρό τρόπο ότι μας εξαπάτησε προεκλογικά που μιλούσε για να μην φεύγει εκτός νησιού ούτε χαλίκι. Θέλουμε έντιμους πολιτικούς με καθαρό λόγο που να τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Λυπάμαι αλλά δήμαρχος και λατόμος ως ξένοι και οι δύο, με την συμπεριφορά τους, μας κάνουν να τους θεωρούμε ανεπιθύμητους για το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/7/12 12:01

    Αλήθεια, ο PERIVOS πού είναι;
    Γιατί τόση σιωπή στο μεγάλο αυτό περιβαλλοντικό πρόβλημα του νησιού, τι συμβαίνει παραδόσαμε τα όπλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/7/12 07:14

    Με προσοχή διαβάζω τα σχόλια κατά του Δημάρχου για το θέμα του λατομείου , από τους γνωστούς άγνωστους της παραπληροφόρησης.
    Μία απάντηση μάλλον φθάνει. Η εξόρυξη στο λατομείο πριν από 4 χρόνια ήταν 6.000 τόννοι και σήμερα είναι 1500. Αυτό είναι παραδεκτό από όλους.
    Εκείνο όμως που μου προκαλεί εντύπωση και χρειάζεπται απάντηση είναι πως είναι δυνατόν ο μέχρι χθες υποστηρικτής του λατομείου και φίλος του λατόμου κ. Σοφράς, να είναι σήμερτα πολέμιος του λατομείου. Εδώ πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Σοφράς αν και δεν πρέπει να απορούμε αφού προεκλογικά ήταν υπέρ της Γέφυρας (είχε μάλιστα.......και την μελέτη έτοιμη) και σήμερα είναι φανατικός κατά της γέφυρας.
    Όσον αφορά για την κα Νάννου δεν μας απάντησε ακόμα, γιατί απέφυγε το ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη;
    Περιμένουμε και εδώ μία απάντηση.
    Ο Γιάννης Τσαβαρής συνεχίζει την παραγωγή έργου με γρήγορο και επαναστατικό τρόπο παρά την δυσκολες οικονομικές συγκυρίες. Είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που προτιμούν να γράφουν τα ανώνυμα σχόλια. Τους δικαιολογώ , είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να εκτονωθούν.
    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/7/12 09:00

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ 6000 ΤΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΓΙΑ 1500;
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΛΑΤΟΜΟΣ;
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/7/12 09:07

    Άναξ καλημέρα,
    Μου έλειψες ρε κάθαρμα, πουσουν τόσες μέρες;
    Έχω μια απορία όμως γιατί μπερδεύεις τα μπούτια σου; Ή το κάνεις επίτηδες πιστεύοντας πως θα ξαναξεγελάσεις τους Αρβανίτες;
    Δεν έχεις καμιά ελπίδα. Η παράσταση λαμβάνει ΤΕΛΟΣ.
    - Ο δήμος δεν κρατιέται ούτε με παραπληροφόρηση, ούτε με παραγωγή μηνύσεων και αγωγών για να το βουλώσουν οι αντιφρονούντες.
    Έμαθα πως μετά την μήνυση που κανες στον Μαστροκόλια τ. διευθυντή του γραφείου σου, προχώρησες έντρομος και σε αγωγή κατά της Δημητριάδου γιατί σου βγαλε τα άπλυτα στην φόρα και κατά της εφημερίδας «Νέο Ήθος» που τόλμησε να τα δημοσιεύσει.
    Να σου θυμίσω μόνο πως αυτή η πολιτική είναι παρελθούσης χρήσεως και ο κόσμος της Κούλουρης δεν τσιμπάει. Ο καιρός γαρ εγγύς. Σε περιμένουν εκπλήξεις και στο τέλος θα μείνεις με τους γερμανοτσολιάδες σου τους Δερτουζοκαπετανάκιδες.
    - Όσον αφορά τον λατόμο άσε και σε πήρε χαμπάρι ΟΛΗ η Κούλουρη και δεν τσιμπάει με φτηνά ευφυολογήματα, η απάτη σου αποκαλύφτηκε σ’ όλο της το μεγαλείο. Από κει που έκλεινες τους δρόμους για να μη βγουν τα χαλίκια τάχα μου τώρα γεμάτος συγκίνηση θα τους κλείνεις γιατί έπεσε η δουλειά όπως λες και δεν μπορεί να επιβίωση η επιχείρηση.
    - Όσον αφορά την κα Νάννου άστο καλύτερα μη ασχολείσαι εσύ μαζί της γιατί δεν θα καταλάβεις ποτέ την συμπεριφορά μιας κυρίας μια και στα δικά σου νταλαβέρια δεν υπήρξαν ποτέ κυρίες πώς να καταλάβεις.
    Καληνύχτα Άναξ κι όνειρα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/7/12 09:18

    ο λατόμος έκανε εξόρυξη Χ τόνους παλαιότερα και τώρα κάνει Ψ τόνους. Μα είσαι σοβαρός που προασπίζεσαι τον δήμαρχο με νούμερα φαλκιδευμένα; Το θέμα είναι ένα. Είναι ο δήμαρχος ή όχι κατά της εξαγωγής του υλικού εκτός νησιού; Έχει απαγορευθεί ή όχι σήμερα η εξόρυξη και θα πρέπει να διαφυλάξουμε το υλικό για τις ανάγκες του νησιού; Είναι ή όχι παράνομος ο λατόμος κατόπιν των ελέγχων που έγιναν; Έχει πληρωθεί στο ακέραιο ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια ή τώρα που θα φύγει ο λατόμος θα σφυρίζει αδιάφορα ότι τάχα μου αιφνιδιάστηκε κι έφυγε;

    Αυτά δήμαρχε πρέπει να απαντήσεις γιατί καταλάβαμε πολύ καλά τι καπνό φουμάρεις εδώ και 20 μήνες και τι φύκια για μεταξωτές κορδέλες μας πουλούσες προεκλογικά. Να ξέρεις ο κόσμος δεν είναι δυσαρεστημένος αλλά αγανακτησμένος και θα είσαι ηθικά υπεύθυνος για ότι συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/7/12 17:51

    προς 07:14
    Καλά ρε Κατίνα, καταλάβαμε ποιός είσαι και αφού θέλεις απαντήσεις, στις δίνω εγώ. Άκου λοιπόν.
    Η εξόρυξη του λατομείου είναι 5.000 τόνους την ημέρα και η εξαγωγή από το νησί 3.000 τόνους την ημέρα. Γιατί τους κατεβάζεις στους 1.500; Μήπως τα μοιραζόσαστε;
    Διερωτάσαι γιατί ο Σοφράς από φίλος έγινε πολέμιος του λατόμου. Αυτό δεν είναι αληθές και δεν βγαίνει από πουθενά. Το νταμάρι δεν το σήκωσε ο Σοφράς αλλά η Νάννου και σε έχει κάνει ρόμπα.
    Όλα τα περίμενα αλλά να ΄σαι και μαζοχιστής δεν το περίμενα.
    Ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο λέει ο βλαξ. Καλά! τα άλλα που γίνονται τι είναι κλειστά; Και επειδή εσύ είσαι άρρωστος και εξιτάρεσαι με το να επαναμβάνονται τα ίδια και τα ίδια, νομίζεις ότι έτσι είναι όλοι; δύο μέρες, ναι 2 μέρες πριν δεν συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το ίδιο θέμα, τι το ξαναφέρανε; νομίζανε ότι θα είχαν κόσμο; Ο κόσμος τους σιχάθηκε.
    Κι εμείς οι 5 που ήμασταν όλοι όλοι στο ακροατήριο, μας ήρθε να ξεράσουμε ακούγοντας ξανά μανά τα ίδια.
    Όσο για το επαναστατικό, άστο, βρίσκεται στον σκουπιδοτενεκέ.
    Πάντως, μετά την αποστρατεία σε βλέπω να γίνεσαι Διευθυντής λατομικής επιχείρησης.

    λατόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/7/12 17:57

    Γιαννάκη παιδί μου θα σε μαλώσω πάλι πρωί-πρωί 07:14 και νυστάζεις που ήσουνα χθές δεν κοιμήθηκες σταλιά όλο το βράδυ πηδούσες και ήρθες πρωί-πρωί και γράφεις χαζά πράματα, Γιαννάκη μου ο κ. Σοφράς για ότι έκανε και για ότι δεν έκανε κρίθηκε τώρα κρίνεσαι εσύ γιαυτά που έταζες και δεν κάνεις και γιαυτά που κάνεις και δεν είχες τάξει και μάλιστα όχι μόνο αυτό αλλά συγκρίνεσαι με τον κ Σοφρά και δω θα σου πω είσαι ελλιπής Γιαννάκη μου αλήθεια έχεις αντιληφθεί ότι με τις ενέργειές δικαιώνεις τον κ Σοφρά και ο κόσμος περιμένει τις εκλογές για να τον δικαιώσει αλλά τι σου λέω τώρα εσύ πας για ύπνο άντε καλή νύχτα παιδί μου όνειρα γλυκά και απονήρευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.