Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 2-7- 2012 = 19.00 στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 Ν. 3463/2006 του Δημοτικού Κοινοτικού Κώδικα, να σας καλέσω σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 2α -7- 2012 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.00  στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη του Δημοτικού Καταστήματος, με θέμα:
Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, την διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης για την περίοδο από 1-1-2011 έως       31-12-2011.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ  ΚΟΓΙΑΣ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/12 10:03

    Να πάει να τα πεί στους κλακαδόρους του, για να εισπράξει παλαμάκια για τα φούμαρα που θα τους πει. Χωρίς παλαμάκια περνιέται η ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/12 00:52

    Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει. Πες του να πάει να κάνει μπάνιο, τώρα που κάνει και ζέστη.
    Οκτώ εκατομμύρια ευρώ συμπληρωματική σύμβαση για την αποχέτευση με απευθείας ανάθεση πέρασε ο αθεόφοβος με τις ψήφους των δικών του και 2 της αντιπολίτευσης του γνωστού εξαρχής φιλοτσαβαρικού αξιότιμου κ.Στάμου Μπακαούκα και του εξ Αμπελακίων προερχόμενος κ.Γιάννη Παπανικολάου ο οποίος τώρα τελευταία κάθε άλλο παρά αντιπολίτευση κάνει.
    Καλά, δεν φοβόνται τον Εισαγγελέα για το ότι ψηφίζουνε κάτι που είναι οφθαλμοφανές και χιλιοειπώθηκε με αποδείξεις από την αντιπολίτευση ότι είναι παράνομο; Και γιατί το κάνανε; Τι συμφέρον έχουνε; Και μπορεί το όποιο προσωπικό συμφέρον να τίθεται υπεράνω του συμφέροντος των δημοτών; Δεν προβληματιστήκανε από το γεγονός που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους όταν ο Πρόεδρος του ΔΣ κ.Κόγιας, επειδή φοβάται όπως είπε, ζήτησε από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ.Περδικούρη να βεβαιώσει το Σώμα, μέσω του μικροφώνου για να γραφτεί στα πρακτικά, ότι όλα είναι νόμιμα;
    Με την πράξη τους αυτή απέδειξαν ότι ή στερούνται εγκεφάλου και δεν καταλαβαίνουν τι συζητάνε και τι ψηφίζουν ή είναι ενσυνείδητα συνένοχοι σε μία εγκληματική σε βαθμό κακουργήματος πράξη, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    16 Δημ. Σύμβουλοι και ο πρ.δήμαρχος της προηγούμενης τετραετίας τρέχουν ακόμα στα δικαστήρια εξαιτίας του τότε δημ συμβούλου κ.Τσαβαρή ο οποίος τους είχε καταγγείλει ότι ψηφίσανε τη συμπληρωματική σύμβαση της Αγγ.Σικελιανού ποσού ύψους 450 χιλ. ευρώ.
    Τώρα που το ποσό είναι 16 φορές περισσότερο, για πόσα χρόνια θα τρέχουν οι σημερινοί;
    Και μία συμβουλή στον αξιότιμο κ.Αστράκο.
    Την εισήγηση για μία τέτοια φωναχτή παρανομία αυτού του ύψους των χρημάτων κε Αστράκο, θα έπρεπε να είχατε απαιτήσει από τον δήμαρχο να την υπογράψει ο ίδιος, ως όφειλε, για να ήταν αυτός ο κύριος ένοχος. Τώρα δυστυχώς είσαστε εσείς και είναι αμαρτία. Σας εκμεταλλεύεται γκαρίζοντας ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη κάνοντας παρανομίες για το καλό δήθεν του τόπου. Δηλ. αέρας κοπανιστός. Την ποινική και την αστική ευθύνη την μεταθέτει σε σας όλους που ψηφίζετε σαν χάνοι. Θυμάστε τι έγινε με το παράνομο ΣΜΑ; Ενώ έκανε το παληκάρι, στο δημοτικό συμβούλιο σας ανάγκασε να ψηφίσετε, χωρίς να χρειάζεται, υπερ της παράνομης λειτουργίας του ΣΜΑ. Ο λόγος; Απλός. Δημιούργησε εξιλλαστήρια θύματα-ενόχους για τα δικαστήρια και στην καλλίτερη των περιπτώσεων σας έκανε συνένοχους των πράξεών του.
    Τζάμπα μάγκας δηλ. όπως λέει και κάποιος πολύ συχνά αλλά εύστοχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/12 01:52

    Πάλι τα ίδια και ίδια. Πόσες φορές θα τα ξαναπούνε και πόσες άλλες θα ακούμε τα ίδια; Ειλικρινά μου ΄ρθε να ξεράσω, γι αυτό κι έφυγα από την αίθουσα. Πάντως η απουσία της κας Νάννου ήταν αισθητή.
    Τελικά, συνεδρίαση χωρίς τον αντιπολιτευτικό λόγο της είναι πιάτο άδειο.
    Είναι σαν να παίζει η Μπάρτσα χωρίς τον Μέσσι.
    Σήμερα ο κ. Στάμος Μπακαούκας έκανε 2 φάουλ, μιά και μιλάμε για μπάλα.
    1.Με στόμφο ειδικού επιστήμονα είπε: Συμφωνώ με το Δήμαρχο ότι το παραληφθέν χρέος είναι 43.097.856,02 ευρώ και σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών ο δήμος μας κατέχει την 19η σειρά στην κατάταξη των πιό υπερχρεωμένων δήμων της χώρας.
    Αγαπητέ μου, αυτά που λες είναι αντιφατικά διότι το Υπ.Εσωτ. έχει κατατάξει το δήμο μας στην 19η θέση με βάση ότι το χρέος είναι 25 εκατομμ. όπως ο ίδιος ο δήμος έχει δηλώσει στο Υπ.Εσωτ.
    Εάν είχε δηλώσει 43 όπως αυθαίρετα και ψευδώς διατείνεσαι και εσύ και ο δήμαρχος, τότε όχι στην 19η θα ήταν, αλλά θα ΄χε σπάσει και το κοντέρ. Θα φιγουράριζε στην πρώτη θέση και με σημαία μάλιστα.
    2.Τελικά έχεις καταλήξει πόσο είναι το επιπλέον χρέος από την αναχρηματοδότηση στην 20ετία γιατί σήμερα σε άκουσα να λες ότι είναι 2εκατομμ. και πρόσθεσες να σταματήσουν μερικοί να μιλάνε για 7.
    Προφανώς εννοούσες την κα Νάννου που δεν ήταν εκεί,έτσι δεν είναι;
    Να σου υπενθυμίσω όμως ότι σε προηγούμενο συμβούλιο που ο Παπασάβας ζήτησε να μάθει αν αυτά που λέει και δημοσιεύει η κα Νάννου είναι αληθινά (τελικά όλοι πάνω στην Νάννου έχετε πέσει),
    είχες παραδεχθεί ότι το χρέος είναι 7 εκατομμ. αλλά σε βάθος 25ετίας. Πότε είσαι σωστός τότε ή τώρα; Εγώ πάντως με τα λίγα λατινικά που ξέρω, βρίσκω ότι στην 25ετία το χρέος είναι 7, και στην 20ετία είναι 2.
    Είπες και κάτι πολύ κουφό για να στηρίξεις τη δημ. αρχή.
    Από 1.800.000 η δόση πήγε 800.000 μόνο. Δεν ξέρω αν το μορφωτικό σου επίπεδο σε βοηθάει στην κατανόηση ορισμένων πραγμάτων, αλλά η φετινή δόση του 1.800.000 βαίνει συνεχώς αισθητά μειούμενη συν τω χρόνω, ενώ αυτή των 800.000 είναι σταθερή και για τα 20 επόμενα χρόνια. Πιστεύω να έγινα αντιληπτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/12 20:23

    'Εχεις δίκιο. Η απουσία της κας Νάνου ήταν αισθητή.
    Πράγματι μας έλειψε η Μάρθα Βούρτση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας και χτες φίλε να είσαι σίγουρος ότι θα έριχνε πολύ κλάμα η κυρία στο θέμα των γνωστών άγνωστων με τα εργολαβικά συμφέροντα....
    Ο Σοφράς και η Βουλγάρα δεν φτουράνε.
    Χάνουν την ψυχραιμία τους και τον καίνε.... Ξέρεις ποιον....
    Όσο για το χρέος τι σου φταίει ο Μπακαούκας.
    Ομόφωνα έχουν ψηφίσει ότι το χρέος είναι 43.097.856,02 ευρώ.
    Εκτός και αν δεν ξέρουν τι ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/12 22:52

    Ότι και να πεις, μία στραβοπόδα Κατίνα ήσουνα πάντα και Κατίνα θα παραμείνεις.
    Τώρα όμως που θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη, να δούμε πώς θα ξεμπλέξεις με τη μίζα των 2 εκατομμυρίων ευρώ από την απευθείας ανάθεση των 8 εκατομμ.
    Πες αλεύρι, ο Εισαγγελέας σε γυρεύει. χα,χα,χα,χα,χα,χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/7/12 17:12

    Ο Τουρκοκυπριος ήταν όλα τα λεφτά εκτός ότι έλεγε αλλα νταλλον και δε βγάζανε νόημα είχε βάλει μπροστά το προεκλογικό του λόγο και διάβαζε αμεριμνος. Ο Λαγός βγήκε και καταλάβαμε το ρόλο που παίζει χρόνια τώρα. Ως δικηγόρος και Υπερασπιστής των Λαμογιων της Κυνοσουρας ζήτησε να μείνει ο ΟΛΠ και η Κυνοσουρα Μαζί με τα Ναυπηγεία . Εχει το θράσος και μιλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/7/12 01:22

    Ρε ψεύτη και απατεώνα, γιατί λες ότι το ψηφίσανε ομόφωνα; Ψεύτη ώ ψεύτη. Δεν έχεις λίγη τσίπα επάνω σου ρε Κατίνα! Ουστ από δω που μας κουβαλήθηκες λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.