Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουλ 2012

Στου… … “Αιαντείου” την ποδιά σφάζονται παλληκάρια

Παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις του Αιαντείου είναι πραγματικά να απορεί κανείς!!!! Που οδηγεί η εμπάθεια αλλά και η αδιαλλαξία της σημερινής δημοτικής αρχής την Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου;
Ποια τα κέρδη και οι ζημίες; Είναι κανείς σε θέση να αναλογιστεί τις προσωπικές του ευθύνες για το αυριανό αποτέλεσμα αυτού του ακήρυκτου εσωτερικού πολέμου της πλειοψηφίας που η ματαιοδοξία ορισμένων δημιούργησε; Η έλλειψη σεβασμού στην νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της πλειοψηφίας και η προσπάθεια φίμωσης και παραγκωνισμού αυτής, οδηγούν τον τόπο μετά μαθηματικής ακρίβειας σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις διχάζοντας και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο στο Αιάντειο.

Αρκεί και μόνο να διαβάσεις το υπ’ αρίθμ 17818/75/2012 από 14/8/2012 του προέδρου της τοπικής δημοτικής κοινότητας για να καταλάβεις το τι συμβαίνει εκεί εδώ και μερικούς μήνες. Στο έγγραφο αυτό που το αποστέλλει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Νίκο Κόγια, ο πρόεδρος κ Γιάννης Μπούτσης, κατηγορεί ευθέως την πλειοψηφία και προσωπικά τον δήμαρχο για παραγκωνισμό και καπέλωμα.
Αξίζει να αναγνώσει κανείς το συγκεκριμένο έγγραφο (ΕΔΩ) για να δει το τι αντιμετωπίζει το Αιάντειο σήμερα ως οικισμός εσχάτης κατηγορίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εν λόγω έγγραφο.
Αν δε διαβάσει κανείς και τα πρακτικά της δημοτικής κοινότητας Αιαντείου απόσπασμα 04 (ΕΔΩ), της 4ης Μαΐου 2012, θα εκπλαγεί από τα ίδια τα πρακτικά.
Εκεί θα διαβάσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιπροέδρου της δημοτικής κοινότητας Αιαντείου συνεπικουρούμενης από τον «διορισμένο» «Αιαντάρχη» κ Δερτούζο που είναι ο εκτελών τας εντολάς (αριθμ. απόφασης 26/2012)
Εκεί θα διαβάσει επίσης στην σελίδα 3 τις καταγγελίες αλλά και τις προτροπές του κ. Γ. Μητρόπουλου για σεβασμό των θεσμών από τον δήμαρχο και τους εντολοδόχους του.
Με το ίδιο έγγραφο, ρωτούν πλην όμως δεν παίρνουν μέχρι σήμερα απάντηση,
·         για τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή Αιαντείου εν αγνοία της δημοκρατικά εκλεγμένης διοίκησης
·         ως επίσης και με ποιες μελέτες έχουν γίνει αυτά,
·         ποιος παρέλαβε τα έργα (;)
·         πόσο κόστισαν και
·         κυρίως πως πληρώθηκαν!!!
Στο δεύτερο θέμα κατηγορεί ο πρόεδρος στην σελίδα 4 τον ίδιο τον δήμαρχο ότι λοιδορεί τον πρόεδρο τονίζοντας δε με έμφαση στην σελίδα 5 …το μόνο που κάνει ο δήμαρχος είναι να βάζει τον κ. Δερτούζο να κάνει πρόχειρα έργα ψηφοθηρικά αμφιβόλου ποιότητος διότι δεν υπάρχει μελέτη όπως τον πληροφόρησε ο αντιδήμαρχος έργων κ Βαγγέλης Αστράκος ο οποίος επιπροσθέτως δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος που γίνονται αυτά τα έργα και πως. Και βέβαια αν συνεχίσει κάποιος την ανάγνωση των πρακτικών θα δει και στην σελίδα 6 να αναφέρουν έργα αυθαίρετα χωρίς την γνώση του συμβουλίου του Αιαντείου
·         στον άνω Ζορμπαλά
·         επί της οδού Μυκόνου και Αγ Ιωάννου κ.α.
Εμείς τι σχόλια να κάνουμε όταν όλα τα σχόλια και οι καταγγελίες έρχονται από τους δημοκρατικά εκλεγμένους τους ίδιους της πλειοψηφίας;;
Τα σχόλια δικά σας

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/12 17:40

    Κύριε Διαχειριστά, με όλο το σεβασμό (και δεν ειρωνεύομαι), τώρα το πήρατε χαμπάρι? Ξέρετε πόσο καιρό κρατάει αυτή η ιστορία? Και επειδή τυχαίνει να ξέρω, ακομα δεν είδαμε τίποτα. Τα καλλίτερα -δυστυχώς- έρχονται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/12 19:21

    Καλά ρε σεις έχετε πολύ πλάκα.
    Δυνατά γκανιάν έχετε για να πλήξετε τον Τσαβαρή.
    Τον Μπούτση και τον Στράτο
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/12 22:33

    Εσύ ανώνυμε των 19:21, είσαι απλώς αλλού νυχτωμένος, ή ζείς σε άλλο νησί ή ο φανατισμός σου σε έχει στραβώσει. Ή μήπως και τα τρία μαζί?

    Και μια ταπεινή συμβουλή. Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος. Μη βιάζεσαι λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/12 22:44

    • Αδέλφια καθίστε λίγο ακόμα και θα δείτε πράγματα και θαύματα.
    • Ο δήμαρχος ανίκανος για διοίκηση και κυρίως για διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού τα ‘χει κάνει κυριολεκτικά «μούτι με κέπ».
    • Καθίστε και απολαύστε τον έχει ήδη χάσει την ψυχραιμία του από τώρα
    • καταλαβαίνεις το τι θα γίνει μόλις η ενδοπαραταξιακή κρίση πάρει σάρκα και οστά,
    • πόσο πια θα κοροϊδεύει τους δικούς του!
    • Το ψέμα δήμαρχε έχει κοντά πόδια
    • Η κότα πίνει νερό και κοιτά και τον Θεό
    • Συ δεν έχεις τον Θεό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/12 09:50

    Τι έγινε χθες στο Δημ.Συμβούλιο;
    Μπορεί κάποιος να μας πεί;
    Άκουσα ότι χαρίσανε στα Λατομεία ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ 600.000 ευρώ. Αν είναι αλήθεια τότε πρέπει να πάνε στον Εισαγγελέα. Τι θα γίνει ρε παιδιά, πού πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/7/12 07:01

    Όταν από την πρώτους μήνες της θητείας του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Γιάννης Μπούτσης είναι απέναντι από την Δημοτική αρχή που εκλέχτηκε, όταν ο Τοπικός Σύμβουλος Γιώργος Μητρόπουλος που εκλέχτηκε με τον Συνδιασμό του Γιάννη Τσαβαρή ταυτίζεται ΄με τον Γιάννη Μπούτση και βρίζουν και οι δύο μαζί τον Δήμαρχο, τι θέλετε να κάνει ο τελευταίος να μείνει με σταυρωμένα χέρια;
    Όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιάννης Μπούτσης απαιτούσε να είναι Πρόεδρος και τα τέσσερα χρόνια παρ΄όλο που η Τσενόγλου ήρθε πρώτη στο Αιάντειο.
    Τί θέλατε ο Τσαβαρής να ενδώσει σε αυτούς τους εκβιασμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/7/12 10:21

    Ας υποθέσουμε ότι είναι κι έτσι.
    Δεν αναρρωτήθηκες γιατί πήγαν δήθεν απέναντί του; Μήπως επειδή ο Τσαβαρής, κατά παράβαση νόμου αλλά και κάθε ηθικού κανόνα, έβαλε τοποτηρητή και αρχιδερβέναγα του Αιαντείου τον εξωθεσμικό παράγοντα που ακούει στο όνομα Δερτούζος;
    Γιατί τους καπέλωσε;
    Στον συνδυασμό του δεν ανήκαν;
    Μήπως έχει να κάνει επειδή οι άνθρωποι είναι σοβαροί, υπεύθυνοι και τίμιοι;
    Μήπως υπήρχαν προεκλογικές δοσοληψίες οι οποίες έπρεπε να τακτοποιηθούν σε κάποια στιγμή και ο ένας απο αυτούς αρνείται την υποχρέωσή του;
    Στην πολιτική πολλά γίνονται και ακούγονται.
    Σκέψου, αναρρωτήσου, ρώτα και θα βρείς την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/7/12 15:14

    Σε ποιο άλλο συμβούλιο θα γινόταν αυτή η παραχώρηση σε λατομική εταιρία και δεν θα είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι δημότες, οι δημοσιογράφοι και τα μπλογκς. Τι κάνετε μωρέ; Κάνατε συμψηφισμό 500 χιλιάδες ευρώ με τον νταμαρά και σε εμάς μας κόβετε το νερό; Εσείς οι δημοσιογράφοι που είστε; Τόσο ευγνώμονες είστε από τον νταμαρά που κι αυτό το αποκρύψατε;;;; Μπράβο κ. Κόγια. Βγάλτε τα όλα ρε καραγκιόζηδες στην φόρα να ενημερωθεί ο απλός πολίτης για αυτά που κάνετε. Σας περιμένουμε να δούμε όλα τα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/7/12 19:21

    Σχετικά με το νταμάρι:
    Αυτό θα έπρεπε να ήταν το πρώτο θέμα σε όλα τα μπλογκς και στον τύπο για μήνες. Η στάση του δημάρχου για το νταμάρι πρέπει να σχολιαστεί και να ληφθεί υπόψη για πολλά θέματα.
    Αρχικά αποτελεί μεγάλο ατόπημα η αλλαγή στάσης του δημάρχου υπέρ της εξαγωγής του υλικού εκτός νησιού. Η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου για ούτε ένα χαλίκι εκτός νησιού, θυμόμαστε όλοι ότι ήρθε ως θέση του συνδυασμού του, κατόπιν των αγώνων μίας επιτροπής για το νταμάρι με επικεφαλής των σημερινό πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κατόπιν της δημιουργίας ενός περιβαλλοντικού συλλόγου από τους γνωστούς σημερινούς δημοτικούς συμβούλους του νυν δημάρχου καθώς και από την αντίδραση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφήσας σημερινής δημοτικής παράταξης με το κλείσιμο των δρόμων. Όλα αποδεικνύουν ότι μία ομάδα ατόμων είχαν ενεργήσει από κοινού με σκοπό την εξαπάτηση μας και την υφαρπαγή της ψηφου μας. Όλα ήταν μία θεατρική παράσταση.
    Δεύτερον καμία ευαισθησία για το περιβάλλον.
    Τρίτον χαρίζονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με την μέθοδο του συμψηφισμού. Θα έπρεπε ένας υπερχρεωμένος δήμος να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα και να διεκδικήσει τα χρήματα. Οι δημότες δεν βιώνουν μία ανάλογη στάση από τον δήμο. Αντιθέτως ο δήμος για ένα οικοπεδάκι έσερνε δύο αδέρφια υπερήλικες στα δικαστήρια μέχρι οι άνθρωποι να αποζημιωθούν. Τα δε δικαστικά τους έξοδα και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν ασκήσει είχαν αναγκαστεί να πουλήσουν κι άλλο οικόπεδο. Το παράδειγμα το επικαλούμαι από γνωστό δημοσιέυμα στον τύπο.
    Τέλος αφού δεν έχει κάνει τίποτα, η σημερινή δημοτική αρχή διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να καλύψει την απραξία της. Αποδείχθηκε ότι έναν γενικός γραμματέας κατάφερε να κάνει όσα ο δήμαρχος έλεγε ότι θα διεκδικούσε αλλά ποτέ δεν το έκανε. Τελικά δήμαρχε θέλει και λίγο να έχεις πολιτικά @@ για να παραδεχθείς ότι άλλοι έκαναν ότι έκαναν για το νταμάρι ενώ εσύ έκανες με τον λατόμο βόλτες. Πότε επιτέλους θα ακούσουμε καθαρό πολιτικό λόγο;
    Όλα αυτά πρέπει να απασχολούν καθημερινά τον τύπο και οι δημότες να μπορούν να κρίνουν και να συμπεραίνουν ποιος πολιτικός προφέρει στον τόπο του, ποιος συνδιαλέγεται με επιχειρηματίες, τι έλεγε το πρόγραμμα τους και τι τελικά κάνουν, κοκ.
    Αυτά θέλουμε κι όχι άλλους προεκλογικούς σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.