Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουλ 2012

Πρόκληση και βιασμός η νέα επέμβαση του ΟΛΠ στην Τούρλα

Αν η παραπάνω φωτογραφία σας προκαλεί σοκ, απέχθεια ή αίσθηση ότι είστε πολίτες β κατηγορίας, μπορείτε να την ξεχάσετε. Μέσα σε δυο περίπου χρόνια, η εικόνα θα αλλάξει, μιας και το βουνό αυτό στην Τούρλα θα έχει ξεκοιλιαστεί τουλάχιστον κατά μισό εκατομμύριο κυβικά μέτρα αν βέβαια τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές και περιορισμοί (κάτι που σχεδόν ποτέ δε γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις στη χώρα μας, άρα η ζημιά θα είναι σαφώς μεγαλύτερη). Και όλα αυτά με το πρόσχημα (λες και απευθύνεται σε υπάνθρωπους)  της βελτίωσης του περιβάλλοντος  (βλέπε αποκατάσταση λατομικού χώρου).
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η περιοχή της Τούρλας ως γνωστόν είχε σκανδαλωδώς παραχωρηθεί, από παλαιότερο κοινοτάρχη Σεληνίων,  με λογική ξεπουλήματος στον ΟΛΠ και με αποτέλεσμα την σημερινή κατάντια που προσβάλει κάθε ον που θα ήθελε να ονομάζετε πολιτισμένος άνθρωπος. Αφού λοιπόν ο ΟΛΠ κατασκεύασε την προβλήτα στο Ικόνιο με το εξορυχθέν υλικό, εγκατέλειψε το χώρο χωρίς αποκατάσταση, αν και ο νόμος το επιβάλει ρητά (σιγά μην ασχοληθούμε με το νόμο για τέτοιες λεπτομέρειες.)

Σήμερα λοιπόν θυμήθηκε ότι ο χώρος χρειάζεται αποκατάσταση. Το γεγονός ότι κατασκευάζεται νέα προβλήτα για την οποία χρειάζεται νέο υλικό, είναι…… απλώς σύμπτωση!!
Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας. Η υπάρχουσα κατάσταση του λατομείου δεν επιδέχεται αποκατάσταση, μιας και η μορφή των πρανών που εσκεμμένα άφησε το προηγούμενο εργοτάξιο, είναι ακατάλληλη. Ο ΠΕΡΙΒΟΣ λοιπόν δε θα είχε αντίρρηση για επανέναρξη των εργασιών, που θα οδηγούσαν σε διαμόρφωση των πρανών ώστε να είναι εφικτή η αποκατάσταση  (ύψος βαθμίδων 3 μέτρα ). Έτσι λοιπόν επί της αρχής δεν είμαστε αντίθετοι.
Όμως για διαμόρφωση της άποψης μας διαβάσαμε ενδελεχώς την Μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων του έργου, το οποίο παρουσιάζεται σαν περιβαλλοντικό. Και εδώ αρχίζει η τραγωδία και το δράμα μαζί. Αφού ξεκοιλιαστεί το βουνό θα μας το αποδώσουν …αποκατεστημένο.
Όμως αυτή η αποκατάσταση θα είναι τέτοια, που απλώς θα παρουσιάζει μια εικόνα χειρότερη από αυτήν την σημερινή, πριν την αποκατάσταση. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι 15 βαθμίδες (πεζούλες) που θα δημιουργηθούν θα έχουν ύψος 10 μέτρων έκαστη (όσο τριώροφη πολυκατοικία), στα πλατώματα των οποίων θα φυτευτούν φυτά από τα οποία το 75% δε θα ξεπερνά σε ύψος το ένα μέτρο (φρύγανα και θαμνώδη), ενώ από τα δενδρώδη το 50% αποτελούν ξένα προς το οικοσύστημα φυτά τα οποία είναι αμφίβολό αν θα επιβιώσουν μετά την τριετή συντήρηση (αν γίνει) από τον εργολάβο.
Φαντασθείτε λοιπόν δεκαπέντε τριώροφες  πολυκατοικίες τη μία πάνω στην άλλη όπου στη ταράτσα τους θα έχουν φυτέψει βλάστηση ύψους ενός μέτρου. Θα έχουμε λοιπόν μια προσόψια εικόνα, 150 μέτρων νταμάρι με μόλις 15 μέτρα ύψος συνολικής βλάστησης.
Παράλληλα να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 1991 ξέσπασε πυρκαγιά από το ενεργό τότε λατομείο το οποίο κατέκαψε 300 περίπου στρέμματα πευκόδασος, έκταση την οποία σήμερα η μελέτη χαρακτηρίζει έντονα υποβαθμισμένη και άνευ οικολογικής αξίας. Τα σχόλια περισσεύουν
Κατόπιν αυτών ο ΠΕΡΙΒΟΣ θεωρεί πρόκληση και βιασμό την νέα επέμβαση του ΟΛΠ με μάλιστα με το αισχρό επιχείρημα, της εντελώς ανυπόστατης αποκατάστασης του χώρου. Οι κάτοικοι και η Δημοτική αρχή πρέπει να αντιδράσουν και να απαιτήσουν την εκτέλεση έργων που θα οδηγήσουν στη πραγματική αποκατάσταση του τοπίου. Ο  σεβασμός στον τόπο είναι ποιότητα ζωής και ένδειξη πολιτισμού και αυτά δίνονται δώρο στον πλουτισμό της COSCO
Perivos

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/7/12 08:29

    Και η ΟΕΕΣΣ Κύριε;;; έχει θέση στο θέμα; Οι μαύρες σημαίες; Μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;
    Έχει άποψη; Ή τώρα που έγινε επιχορηγούμενη κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο;;
    Έμμισθος ο πρόεδρος της στο λιμενικό ταμείο, είδες ρε Κουτσιλαίο πουχει ο καιρός γυρίσματα και σε κάνει ρόμπα ένας Τσαβαρής;
    Έμμισθος και ο επίτιμος της στο δήμο με τον μανδύα του εθελοντή μια και δεν έχει ούτε τα τυπικά προσόντα τρομάρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/12 10:07

    Που ήταν ο ΠΕΡΙΒΟΣ τόσα χρόνια;
    Μέχρι και πριν δύο χρόνια λειτουργούσε το λατομείο.
    Δεν το ήξεραν;
    Γιατί αναφέρει αόριστα τον παλαιότερο κοινοτάρχη μόνο;
    Γιατί δεν αναφέρει τον συγκεκριμένο πρώην κοινοτάρχη και πρώην Δήμαρχο;
    Γιατί δεν αναφέρει τα δωράκια;

    Ο Ακύλας αν και Σεληνιώτης δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα;
    Γιατί σιωπά;
    Γιατί καλύπτει πρόσωπα και καταστάσεις;

    Το πρόβλημα θα το δημιουργήσει το μισό εκατομμύριο κυβικά και όχι ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ που έχουν εξορυχθεί τόσα χρόνια;

    Τι θα πει "επί της αρχής δεν είμαστε αντίθετοι";
    Κάνε τις προτάσεις σου κ. Ακύλα και όχι να είσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    Οσο και να προσπαθείς και να αποδίδεις αλλού τις ευθύνες ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ, απλά γίνεσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
    Έρχεσαι τώρα να μας το παίξεις ο μέγας περιβαντολόγος και πολέμιος της διαφθοράς;
    Όλα έχουν τα όρια τους κύριε Ακύλα.

    Δες καλά τη φωτογραφία.
    Απεικονίζει το ΕΓΚΛΗΜΑ απόλυτα.
    Για αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ ο μόνος που δεν είναι υπεύθυνος είναι ο Τσαβαρής.

    Εσύ κύριε Ακύλα ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Υ.Γ.: Όταν για το τόπο που ζεις, ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ, έχεις αυτή τη στάση συγκαλύπτεις εγκληματίες και εξυπηρετείς τα συμφέροντα του πρώην Κοινοταρχη - δήμαρχου - μεγαλοεργολάβου - "βιαστή της φύσης και των νόμων", φαντάζομαι το ενδιαφέρον σου για την υπόλοιπη Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/12 10:34

    Σιγά μη το έγραψες ο Ακύλας.
    Ο " Βιαστής της φύσης και των νόμων" του το έγραψε.
    Δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι έξω από τα πράγματα και ιδιαίτερα με τη Τούρλα και τον ΟΛΠ έχει μια ευαισθησία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/12 11:37

    Αντι να τα βαζετε για τον Περιβο για ακόμη μία φορά μήπως να σκεφτείτε πως είναι η ΜΟΝΗ επώνυμη αντίδραση στο θέμα στη Σαλαμίνα μέχρι στιγμής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/12 11:47

    Ο δήμαρχος φαίνεται ξεκάθαρα από την αρχή της θητείας του ότι είναι με τους νταμαράδες. Τα ίδια είχε κάνει μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβυλίου κ. Κόγια για το νταμάρι στο Μπατσί. Τότε είχαν σιωπήσει μεθοδευμένα για την ΜΠΕ. Τότε δεν τους πέρασε επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Σήμερα έχουμε πάρει μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει με το νταμάρι στην Τούρλα από την πρόσφατη συνεδρίαση στα Σελήνια. Ο δήμαρχος βγήκε με σημαία την προστασία του περιβάλοντος και τελικά όχι μόνο μας εξαπάτησε αλλά μας καταστρέφει μαζί με την παρέα του το μέλλον μας.
    Πρέπει να πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Τσαβαρής ο Κόγιας ο Φουρίκης κλπ δημοτικοί σύμβουλοι μας εξαπάτησαν και προτείνω να τους κάνουμε αγωγή και μήνυση όλοι οι Σαλαμίνιοι μαζί. Πρέπει να δείξουμε ότι η Σαλαμίνα δεν είναι μόνο μία ξεχασμένη και υποβαθμισμένη ιστορικά περιοχή αλλά έχει κατοίκους που πρωτοστατούν.
    Αναμένω από τους έγκριτους νομικούς μας να ξεκινήσουν όλοι μαζί την διαδικασία αυτή. Εκτός αν ήμαστε επιστήμονες μόνο για τα γραφεία μας και δεν μας ενδιαφέρει ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/12 12:21

    http://www.zougla.gr/politiki/article/imaste-mia-efxaristi-atmosfera

    Για να θυμηθούμε κάποια πράγματα από το πρόσφατο παρελθόν. Γιάννη μου είσαι μεγάλη γάτα αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις κι εμείς δεν τρώμε κουτόρχοτο. Δήμαρχε καλορίζικες οι συνεργασίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/12 12:40

    Εμείς τα ξέρουμε και τα θυμόμαστε τα γεγονότα του 2009. Εσύ μανάρι μου μάλλον δεν τα ήξερες και τα έμαθες τώρα.
    Βρε ποιος ήταν Δήμαρχος το 2009 ... βρε ποιος ήταν ....
    Πάντως όχι ο Γιάννης σου ...
    Πάντως σε ευχαριστώ γιατί μου έλυσες την απορία.
    Να γιατί ο δικός σου έχει λυσσάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/7/12 12:45

    Ο πρώην μέγας επί δώδεκα χρόνια του τόπου και υπεύθυνος για αυτό το έκτρωμα τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/7/12 14:09

    Ότι λέει και ο Περιβός και χειρότερα. Έχει λυσάξει γιατί τώρα είναι απ εξω.
    Κι όσο ακούει τα 500.000 ευρώ τόσο λυσσάει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/7/12 14:23

    500 χιλιάδες ευρώ είναι ψίχουλα που παίρνει ο δήμος ως αντάλλαγμα. Αυτή είναι η ταρίφα για τον μέγα περιβαλλοντολόγο και μπουρδολόγο πολιτικό που το 2010 στον προεκλογικό του αγώνα έλεγε ούτε ένα χαλίκι εκτός του νησιού. Αλλά αν δεν έχεις δημοτικούς συμβούλους με @@ αυτά παθαίνει ο τόπος σου. Κιοτέψανε όλοι στον συνδυασμό του και τρέχουν από πίσω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/7/12 15:19

    Αυτά όλα που γράφετε είναι για αποπροσανατολισμό του κόσμου.
    Χεστήκαμε αν φταίει ή δεν φταίει ο Μαστρογιώργος,ο Τραυλός ή οποιοσδήποτε άλλος, αν είναι εγκληματίας ο πρώην ή δεν είναι. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που εκλεισε το νταμάρι, και σεις ασχολείστε με τους τότε εμπλεκόμενους, που άλλοι απ΄αυτούς έχουν πεθάνει, και άλλοι ευρισκόμενοι εν ζωή αποτελούν παρελθόν.
    Το μείζων πρόβλημα του νησιού και ιδιαίτερα των κατοίκων των Σεληνίων και της ευρύτερης περιοχής της Κακηβίγλας είναι η επαναλειτουργία μετά από 20 ολόκληρα χρόνια του νταμαριού της Τούρλας που ο σημερινός δήμαρχος, κόντρα στην απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων που μάλιστα η πλειοψηφία ανήκει στον συνδυασμό του, αποφάσισε να πεί το ΝΑΙ και να υπογράψει μάλιστα συμφωνητικό απευθείας με τους εργολάβους και όχι με τον ΟΛΠ για ανταποδοτικά -ψίχουλα. Αυτός είναι ο Δήμαρχος μαζί με το φερέφωνό του τον Κόγια,που φώναζαν ΟΥΤΕ ΧΑΛΙΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. Αυτός είναι ο Δήμαρχος που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την απόφαση της Δημ. Κοινότητας, προκειμένου να λειτουργήσει το λατομείο.
    Αυτός είναι ο Δήμαρχος που ψηφίσατε για να δείτε μια καλλίτερη μέρα. Όταν θα ραϊζουν όμως τα σπίτια από τα φουρνέλα, τότε να δούμε αν θα βρεί τρύπα να κρυφτεί για να γλυτώσει το ξύλο.
    Δεν πάει άλλο. Οι άνθρωποι έχουν πάθει αμοκ. Τα βγάζουν όλα στο σφυρί. Ξεπουλάνε τη Σαλαμίνα αντι πικακίου φακής. Λαέ, τα βλέπεις, τα ακούς; Θυμίσου όταν έλθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/7/12 15:28

    Ο ΣΥΡΙΖΑ από όσο θυμάμαι στήριζε τον Τσαβαρή. Δεν καταλαβαίνουν ότι τους εκθέτει; Καρνέση πες στην Κουμουνδούρου να βγάλει καμία ανακοίνωση για τον νυν. Αν κολλάς επειδή τα κάνει μαζί με τον Κόγια τότε μην ξαναβάλεις ούτε εσύ υποψηφιότητα. Γιατί η ενασχόληση με τα κοινά απαιτεί να δουλεύεις για το συμφέρον του τόπου και όχι για ψηφοθηρικά συμφέροντα. Άντε μπράβο. Βρήκατε νησί πανέμορφο και θέλετε να το καταστρέψετε.

    Έξω οι νταμαράδες από το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/7/12 15:59

    22/7/12 15:19 Αν χέστηκες σκουπίσου.
    Ποια 20 χρόνια βρε παπάρα έχει σταματήσει η Τούρλα;
    Το "δωράκι" και τη "βαλίτσα" πότε τα πήρε ο Τραυλός;
    Ξέρεις;
    Αντε μάθε και μετά έλα πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/7/12 16:26

    Τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα τι τον μπερδεύεις. Θέλεις να ανοίξεις άλλες πληγές;
    Ξέχασες φαίνεται προεκλογικά που έλεγε ο Τραυλός ότι ο Τσίπρας είναι συνάδελφος του, δηλαδή μεγαλοεργολάβος.
    Ξέχασες, τώρα τελευταία με την απ' ευθείας ανάθεση της συμπληρωματικής αποχέτευσης που ορυόταν ο Τραυλός γιατί δεν έδωσε σε αυτόν το έργο (τι καημός κι αυτός) και το έδωσε στον Τσίπρα!!!
    Καθείστε καλά γιατί θα φωνάξουμε τον μπόγια να σας μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/7/12 22:36

    15:59 το νταμάρι σταμάτησε να λειτουργεί το 1993. Αφαίρεση ξέρεις; 1993 με 2012 πόσα χρόνια μας κάνουν; άντε πάρε και κανένα κομπιουτεράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/7/12 22:47

    Καρνέση ζήτα από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλουν ανακοίνωση για τον δήμαρχό σας τον Τσαβαρή για αυτά που πάει να κάνει με τους νταμαράδες στην Σαλαμίνα. Θα πέσει πολύ κλάμα στην Κουμουνδούρου αν το δειτε το θέμα ξαφνικά στα πανελλήνια μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/7/12 07:04

    Κομπιουτεράκι δεν χρειάζομαι γιατί για να κάνω την αφαίρεση 2012 με 2008 (τότε σταμάτησε να λειτουργεί το λατομείο) μου φτάνουν τα δάκτυλα.
    Εσύ βγάλε τις παρωπίδες.
    Η πραγματικότητα και τα γεγονότα δεν διαστρεβλώνονται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/7/12 07:10

    ΣΕΛΗΝΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΦΛΟΜΠΕΡΑΚΙΑ, ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΤΟΥΡΛΑ, ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!
    ΡΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/7/12 09:27

    ΠΕΡΙΒΟΣ πολύ καλή η ανακοίνωσή σου αλλά περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Για παράδειγμα να σας δούμε όλους στο ΔΣ της Πέμπτης και να πάρετε το λόγο να πείτε τις θέσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/7/12 10:25

    δεν έχει καμιά δουλειά να σας σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάτε στην τοπική της ΝΔ και του πασοκ που βγάλατε κυβέρνηση, ισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/7/12 12:27

    Ο Τσαβαρής κατέβαινε ως ανεξάρτητος και με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά έτσι είναι.... μόλις σφίξουν τα γάλατα πετάτε την μπάλα στην εξέδρα. Δεν έχετε το σθένος ούτε να βγάλετε μία ανακοίνωση για κάποιον που υποστηρίξατε στις εκλογές και μετά ζητάτε ψήφο για να διώξετε τάχα μου τα λαμόγια από την χώρα. Δεν πείθει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί μόνο φωνάζει για τους άλλους και για την πάρτι του είναι χειρότερος από όσους μας κυβέρνησαν μαζί. Κότες συριζιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/7/12 13:03

    07:04 για ποιό 2008 μιλάς ρε άσχετε; Δεν παρακολούθησες το video της συνεδρίασης της δημ. κοινότητας Σεληνίων; κανείς δεν αμφισβήτησε ότι το νταμάρι είναι ανενεργό από το 1993. Μόνο εσύ από ότι φαίνεται το αμφισβητείς. Αν έχεις στοιχεία παρουσίασε τα.
    Απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/7/12 15:15

    Αφήστε τις αηδίες. Μετά την τοπική κοινότητα Σεληνίων και των Perivo που σήκωσαν το ανάστημα τους, τωρα ήρθς η ώρα όλων των Σαλαμινίων. Την Πέμπτη ΟΛΟΙ στο δημοτικό συμβούλιο να ανατρέψουμε τα σχέδια του ΟΛΠ και του δημάρχου μας για αλλη μια υποβαθμιση της Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/7/12 20:02

    Να μαζέψουμε υπογραφές αν χρειαστεί. Περιβος και κάθε όμιλος ευπρόσδεκτος να κινήσει τις διαδικασίες. Να πάρει το μήνυμα ο δήμαρχος και ο αριστερος κ. Κόγιας ότι η Σαλαμίνα δεν είναι τσιφλίκη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/7/12 22:05

    Τον Σεπτέμβρη ξεκιναει η διαδικασια ιδιωτικοποιησης του ΟΛΠ. Αρα η Τουρλα θα περασει σε ξένα χέρια. Αραβικα; Γερμανικά; Κινεζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.