Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2012

Σπύρος Σοφράς, ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ

Τελευταίο κατόρθωμα του κ. Τσαβαρή στο συμβούλιο της 11.7.2012 ήταν να χάσει το φώς του  όπως λέμε, όχι βέβαια από κάποιο ατύχημα αλλά από το κακό ινάτι. Κατά τη συζήτηση του θέματος που αναφερόταν στην επικαιροποίηση  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  έτους 2005 (περιόδου Αγαπίου) για το συμψηφισμό χρεών του Δήμου με την εταιρεία «Αδελφοί Καραμπίνη Λατομεία Σαλαμίνας Α Ε», κατάφερε τελικά από  θέση ισχύος, του ελεγκτή του παιχνιδιού, να γίνει έρμαιο του πάθους και της εμπάθειάς του, να χάσει τη μπάλα στο γήπεδό του, να αυτοτραυματιστεί  και να βάλει και αυτογκόλ στο 93ο λεπτό.

Πως αλλιώς θα έβλεπε κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, όταν όπως επικαλείτο, ότι προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Δήμου και ζητούσε ομόφωνη απόφαση των συμβούλων και ιδιαίτερα της μειοψηφίας, παρασύρεται από την εμπάθειά του, προς τον αρχηγό της μειοψηφίας και τον κατηγορεί (άδικα βεβαίως), ότι έβλαψε τα συμφέροντα του δήμου και όταν αντιλαμβάνεται  το τραγικό του λάθος (δια στόματος του νομικού συμβούλου του Δήμου) επικαλείται το γνωστό πια σε όλους «πολιτικό λάθος» ή «πολιτική ευθύνη».
Όχι  κ. Τσαβαρή πολιτικό λάθος ήταν η δική σου αλαζονική συμπεριφορά και η έκφραση εμπάθειας στο πρόσωπο του κ. Σοφρά, έτσι ώστε να μην καταφέρεις τελικά, να πάρεις το αποτέλεσμα που ήθελες, αν πραγματικά αυτό ήθελες και τελικά να ζημιώσεις εσύ, με την εμπαθή συμπεριφορά σου τα συμφέροντα του Δήμου.
Κατάφερε να αποδείξει ο κ. Τσαβαρής, αυτό το οποίο έχουμε επισημάνει, ότι είναι ένας επικίνδυνος δήμαρχος,  που δεν μπορεί να εκφράσει τα συμφέροντα του τόπου , γιατί όταν προκλήθηκε από σύμβουλο της μειοψηφίας να παραπέμψει την υπόθεση στον εισαγγελέα για την απόδοση ευθυνών (με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Σοφρά), φοβούμενος ότι η υπόθεση παίρνει επικίνδυνη τροπή γι’ αυτόν τον ίδιον πλέον, απέφυγε να τοποθετηθεί επικαλούμενος διάφορα κόλπα όπως το γνωστό “ να αναλάβει ο κ. Σοφράς την πολιτική ευθύνη”, δεν έχει αντιληφθεί ο κ. Τσαβαρής ότι είναι δήμαρχος στη Σαλαμίνα και όχι μέλος ενός συνδικαλιστικού οργάνου. 
Για να υποχρεωθεί στη συνέχεια ο κ. Σοφρά να τον αποκαλέσει με το γνωστό «Τσάμπα Μάγκας» και την προτροπή του προς τους συμβούλους της πλειοψηφίας  «μαζέψτε τον δεν βλέπετε ότι σας βλάπτει», αλήθεια δεν έχουν αντιληφθεί οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ότι τέτοιες συμπεριφορές τους προσβάλουν αυτούς τους ίδιους; αλήθεια υιοθετούν την αλαζονική του συμπεριφορά;  εγκρίνουν την εμπάθεια του; αν δεν μπορέσουν αυτοί να τον κοντρολάρουν, τότε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση;.
Συμφωνούν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, με την συμπεριφορά του κ. Αντώνη Μαρούδη  προς τον κ. Σοφρά; όταν κατά τη διάρκεια της διακοπή που έγινε, του απεύθυνε το λόγο  προκαλώντας τον λέγοντας  «Σπύρο πολύ ξύνεσαι » αλήθεια από ποιόν έχει πάρει αυτό το θάρρος; ο πολιτικός φίλος του κ. Τσαβαρή  κ. Μαρούδης; και τι υπονοεί όταν λέει πολύ ξύνεσαι;.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/12 09:33

    Τσαβαρή που χάθηκες εσύ μανάρι μου; Είσαι με τον μπαρμπα θωμά και ντρέπεσαι να το πεις;
    Το λατομείο θα σας γίνει εφιάλτης γιατί περιμένατε πολλά ...... αλλά τελικά άνθρακας ο θησαυρός. Τώρα θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε από το κάζο που θα σας κάνει η αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση αποδείχθηκε ποιο σοφή από τον δήμαρχο που είχε τις πληροφορίες αλλά απέκρυπτε την αλήθεια για τους δικούς του λόγους.
    Ο Τσαβαρής είναι ο μοναδικός πολιτικός που δεν κατάλαβε ότι υποστήριζε ένα "καμμένο" χαρτί. Συμπεραίνουμε ότι προεκλογικά υποστήριζε το αντίθετο μόνο για λόγους εμπάθειας προς το πρόσωπο του κ. Σοφρά και να αλιεύσει καμία ψήφο.
    Γεια σας Νικολάκηδες που ούτε το θεσμικό σας αξίωμα δεν υπερασπιστήκατε και κυλίσατε στο βούρκο του λατομείου κι εσείς. Να σας χαρώ εγώ σοσιαλιστές της σχολής Άκη, Τσουκάτου κλπ. χαχαχαχα
    Δύο χρόνια στο δήμο και τσιμουδιά για το λατομείο μέχρι που σας έκθεσε για τα καλά ο δήμαρχος στις τελευταίες του συνεδριάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/12 23:14

    Ο Γιάννης ο κωλοτούμπας. Νόμιζε με φρου φρου κι αρώματα θα παραμύθιαζε τον κόσμο. Το νταμάρι αποδείχθηκε σαν την υπόθεση με τα υποβρύχια. Όλοι ξέρουν ότι είναι σκάνδαλο αλλά όλες οι διοικήσεις που πέρασαν δεν έκαναν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.