Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Ιουλ 2012

Ανακοίνωση Δ.Σ. ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα στο ΦΩΣ και ειδικότερα στη στήλη του Κυρίου Δαρζέντα Αντώνη σωματείο της Σαλαμίνας (ΑΕΣ-ΑΙΑΣ 2012) που φέτος θα επιδιώξει των πρωταθλητισμό και θέλει να λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα να αποδεικνύει πόσο ερασιτέχνες είναι τελικά ανακοινώνοντας ποδοσφαιριστή που έχει δελτίο στην ομάδα μας σε ισχύ στη Γενική Συνέλευση τους ίσως για λόγου εντυπωσιασμού.
Πλέον το συγκεκριμένο σωματείο ξεπέρασε τα εσκαμμένα.
Εμείς σαν σύλλογος και δείχνοντας καλή θέληση δώσαμε το περιθώριο να μας προσεγγίσουν αλλά δυστυχώς ούτε αυτό δεν έκαναν οπότε αναγκαζόμαστε να προβούμε σε ανακοίνωση κάτι το οποίο είναι έξω από τη φιλοσοφία του συλλόγου μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό οφείλετε σε κάποιο λάθος των παραγόντων του σωματείου και δεν έγινε εσκεμμένα αποσκοπώντας κάπου αλλού.
Ζητάμε να ανακαλέσουνε δημόσια. Ο Γαβριηλάκης Γιώργος είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου μας και δεν παραχωρείτε.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/7/12 20:07

    1625/2010
    Κλοπή. Έννοια. Στοιχεία. Μπορεί να αποτελούν αντικείμενο αυτής και έγγραφα αποδεικτικά δικαιώματος.

    Κλοπή ευτελούς αξίας. Το ευτελές δεν κρίνεται από την αξία του κλαπέντος αυτού καθ' εαυτού, αλλά από εκείνη που έχει στις συναλλαγές. Αιτιολογία πλήρης και εμπεριστατωμένη. Πρέπει να εκτείνεται και επί των αυτοτελών ισχυρισμών. Έννοια τελευταίων. Συνιστά και εκείνος περί του ότι το αντικείμενο της κλοπής είναι ευτελούς αξίας. Πρέπει να αιτιολογείται ειδικώς η επ' αυτού κρίση του δικαστηρίου (ΑΠ 48...

    Τι λέει εδώ ο νομοθέτης ,οτι ο γαβριηλακης δεν μπορεί να θεωρηθεί περιουσιακό στοιχείο αν ο αιας αποδείξει στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί η ομάδα των σαλαμινομαχων να αποκομίσει κέρδη από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.
    Δεν μπορεί να τον πουλήσει δηλαδή πουθενά, τότε θα χαρακτηριστεί ο ποδοσφαιριστής αυτόματα ευτελούς αξίας πχ σαν να βρεις ένα μολύβι σε ένα θρανίο και να το πάρεις, αυτό μπορεί να θεωρηθεί κλοπή αλλά επειδή το μολύβι είναι ευτελούς αξίας και μεταχειρισμένο, άσε που το είχαν παρατήσει κιόλας θα αθωωθείς.
    Εκτος και αν αποδείξουν οι σαλαμινομαχοι ότι τον θέλει η μπαρτσελονα.

    Τι λέω ο πούστης και δεν πάω μόνο μου στο γιατρό; ζωγράφισα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.