Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουλ 2012

Ψεκασμοί για Κουνούπια - Δάκο στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων… και η Σαλαμίνα κύριε;

Ψεκασμοί για Κουνούπια - Δάκο στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, να υπενθυμίσουμε μόνο στον κ αντιπεριφερειάρχη πως κι η Σαλαμίνα είναι εδώ και ελαιόδεντρα έχουμε και κυρίως Κουνούπια, άσε που τους θερινούς μήνες οι κάτοικοι του νησιού ξεπερνούν τις 250.000 αν σας λέει αυτό κάτι κ. αντιπεριφερειάρχα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ψεκασμοί για Κουνούπια - Δάκο στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων»
Με την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών, αρχίζουν οι ψεκασμοί στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για το Δάκο και τα Κουνούπια, με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα:
Σήμερα ξεκίνησε ο ψεκασμός για την αντιμετώπιση του Δάκου στα ελαιόδεντρα της Τροιζηνίας, από εδάφους, σε όλη την περιοχή.
Αύριο ξεκινάει ο ψεκασμός για τα κουνούπια από εδάφους και αέρος, με ελικόπτερα, στις περιοχές Ψήφτας, Αγ. Σωτήρας, Βίδι, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι αντίστοιχες παρεμβάσεις στον Μαραθώνα και τη Βαγία της Αίγινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.