Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιουλ 2012

Μπράβο δήμαρχε τα κατάφερες - ούτε μια αντίδραση από τα «λιονταράκια» της πλειοψηφίας

Ναι, ψήφισαν οι ίδιοι…
Μπράβο δήμαρχε τα κατάφερες - ούτε μια αντίδραση από τα «λιονταράκια» της πλειοψηφίας, μονοκούκι στην επαναλειτουργίας του νταμαριού της Τούρλας.
Τα λιοντάρια που ‘γιναν γατούλες, οφείλουμε αν μη τι άλλο να σου βγάλουμε το καπέλο, φαίνεται τελικά ΜΟΝΟ εσύ τους έχεις ψυχολογήσει σωστά και ‘μεις απλώς καθόμαστε κι ακούμε τις παπαρομεγαλοστομίες τους έτσι γι να περνά η ώρα.
Δικαίως λοιπόν κέρδισες τον τίτλο του Νταμαροδημάρχου, μπράβο άξιος άλλωστε τι σε μέλει ‘σένανε το αύριο, σάμπως θα ‘σαι ξανά δήμαρχος; …Δος ημίν σήμερον… δε λέει και η προσευχή στον Κύριο; Άρα ‘συ ξέρεις τι κάνεις, εμείς είμαστε μακριά νυχτωμένοι, πάντα άξιος.

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/7/12 08:08

    Αγαπητέ διαχειριστή μας αφήνουν άφωνους τα μπράβο σου και τα καλά σου λόγια για τον δήμαρχο, δεν μας είχες συνηθίσει….
    Μην τους αδικείς όμως τους συμβούλους της πλειοψηφίας, πώς να σηκώσουν ανάστημα στον Άνακτα την στιγμή που άλλος από την όποια θεσούλα του ήδη κονομάει κι άλλος αναμένει την νέα θεσούλα να ρεφάρει κι αυτός ο άνθρωπος προ των εκλογών….
    Ξέρουν τι τους περιμένει στις εκλογές του 2014 και δεν τους αδικώ, δεν μπήκαν στον δήμο οι άνθρωποι για να γράψουν ιστορία.
    Ιστορία στην Κούλουρη γράφει μόνο ο Άναξ μια από τις ποιο μελανές της σελίδες διδαχή για τις επόμενες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/12 09:01

    Ντροπή για τη Σαλαμίνα... Ηθελα να ήξερα, που μένει ο δήμαρχος και οι συμβουλοι του? Κοντα στα Σελήνια ή όχι? ΄θελα να ήξερα που κάνει τα καλοκαιρινα του μπάνια ο δήμαρχος, Σαλαμίνα ή Πάρο?

    Ντροπή και αίσχος η επαναλειτουργία του νταμαριου..Τωρα τους έπιασε ο καημος για τα περιβαλλοντολογικα... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ...


    Ποσοι και ποιοι ηταν υπερ ποσοι και ποιοι ήταν κατα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/12 09:04

    Θα ήθελα να παρατηρήσω δύο πράγματα. O περιβος εχθές στο συμβούλιο εξέθεσε την δημοτική αρχή με την περιβαλλοντική μελέτη που αβάνταρε όλη η πλειοψηφία. Θα πρέπει επιτέλους να γίνουμε πιο δραστήριοι. Προτείνω την διαγραφή από τον περιβος όσων ψήφισαν εχθές θετικά. Με πρώτο και καλύτερο τον δήμαρχο κ. Τσαβαρή ο οποίος ως μέλος!!!! του περιβος χαρακτήρισε την ομιλία του κ. Ευσταθίου ως "ΤΙΠΟΤΑ". Στη συνέχεια να γίνει του κ Κόγια κλπ. Μόνο η δημόσια διαπόμπευση τους αξίζει. Αναμένουμε από τον περιβος να κάνει κάποια κίνηση. από τον δήμαρχο των λατομείων δεν περιμένω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/12 09:21

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ...


    ΕΛΕΟΣ...


    ΣΥΜΦΩΝΩ, ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ...

    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/12 10:04

    Η επόμενη μάχη πρέπει να δοθεί στην περιφέρεια. Ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο. Δεν θα πω ότι είναι διαπλεκόμενος όπως τον αποκάλεσε εχθές ο κ. Μακρής. Θα πω όμως ότι με πρόσχημα την μη πώληση των βουνών μας εκτός νησιού, τον ψήφισε ο κόσμος και σήμερα πράττει τα αντίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/12 11:45

    Kαμιά υπεργολαβία στην τουρλα θα βγει από τους αναδόχους;
    τόσα εργαλεία φορτηγά κλπ έχουμε στην Σαλαμίνα που κάθονται τώρα που έπεσε η οικοδομή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/7/12 14:21

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ...

    .ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
    .ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
    .ΕΙΝΑΗ Η ΣΚΟΝΗ
    .ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ
    .ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑ
    .ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΗΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ
    .ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    .ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
    .ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    .ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ


    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/7/12 15:00

    περιβος αν εχετε να προτεινετε λυσεις αναμενουμε. ξεκινηστε αρχικα με την διαγραφη απο τον ομιλο του δημαρχου και προεδρου δημοτικου συμβουλιου για οσα ψηφισαν εχθες. στη συνεχεια προτεινετε δρασεις για την προστασια του χωρου για να σας ακολουθησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/7/12 15:08

    Ο νταμαράς σήμερα Παρασκευή κι ώρα 12 και μισή ήταν στο μέγαρο της Αιαντείου. Έτσι κάνουν οι σωστοί επιχειρηματίες. Αφού σου λένε σε πληρώνω που σε πληρώνω θα σε εκθέτω δημόσια με την προσέλευσή μου. Μπράβο στον Γιαννάκη που κατάντησε η ουρά του νταμαρά. Υποκλίνονται οι Νικολάκηδες στους επιχειρηματίες από την Μάνδρα Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/7/12 18:42

    Το καταστατικό του περιβος από ότι διάβασα προβλέπει, υποχρεώνει τον σύλλογο στο αρθρο 6.1 με την αποπομπή των μελών που προβαίνουν σε ενέργειες αντίθετες από τους σκοπούς του συλλόγου.
    Τα χθεσινοβραδυνα δηλαδή.

    Δεν βλέπω το λόγο που δεν έχουν αποπεμφθεί ήδη τα μέλη που ψήφισαν την επαναλειτουργία της τουρλας στο δημ συμβούλιο.

    Αν και δεν είμαι μέλος σας όχι γιατί δεν συμφωνώ με τον σκοπό του συλλόγου το αντίθετο, απλά είχα οσμιστεί έγκαιρα κάποιους από τους γνωστούς φιλοτομαριστες ιδιοτελείς που είχαν παρεισφρήσει ανάμεσα σας Για να μην τα πολυλεμε,όσο θα καθυστερείτε τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αναξιοπιστία σας απέναντι στους σαλαμινιους, ειδικά με την ρετσινιά ότι κάποια από αυτά τα βαρίδια ήταν από τα πρώτα σας μέλη.

    Απαλλαγείτε λοιπόν από τα βαρίδια όσο ποιο σύντομα γίνετε μιας και η σαλαμινα από ότι δείχνει θα παλέψει και θα σας χρειαστεί.

    Οσο πιο γρήγορα καθαρίσετε τόσο καλύτερα για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/7/12 19:00

    Το ΔΣ του Περιβος το γνωρίζετε;
    Τις δράσεις του;
    Τα βαρίδια που επικαλείστε προφανώς θα υπάρχουν για να το λέτε αλλά δεν αποφασίζουν. Απόδειξη για αλλη μια φορα τα χθεσινά.
    Αν θα τα διαγράψουν (για εμενα θα επρεπε) ή όχι μικρή σημασία έχει.
    Σημασία έχει πως είναι οι ΜΟΝΟΙ που τα τελευταία 2-3 χρόνια σηκώνουν τα ανάστημα τους και είναι ΠΕΛΩΡΙΟ. Αποτελούν το μοναδικό, ίσως, υγιές κομμάτι της Σαλαμίνας μας.
    Από όσο γνωρίζω από το site τους έχουν γραφεία. Αντί λοιπόν να λέμε εδώ ανώνυμες προτάσεις γιατί να μην πάμε στα γραφεία τους να τις πούμε. Γιατί να μην συνταχθούμε μαζί τους; Έχουν γνώσεις, προσφέρουν έργο, είναι καθαροί. Τους αξίζουν για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Όπως και στις ιχθυοκαλλιέργειες που έσυραν στην ουσία το δήμο σε κάποια αντίδραση, όπως μαθαίνω και για την ζεύξη.

    Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/7/12 19:21

    Μόλις καθαρίσουν θα πάω στα γραφεία και όχι μόνο , όσο αφορά το έργο τους δείχνω να μην το αναγνωρίζω? αυτούς περιμένω να μπουν μπροστά και εγώ θα στοιχηθω.

    θα μου επιτρέψεις να γράφω οπού θέλω πιστεύω μιας και εσύ εδώ μας γράφεις δεν πήγες στα γραφεία και ξύπνιος είσαι και γιατί γράφουμε εδώ ξέρεις και δεν πάμε στα γραφεία.

    γιατί στα γραφεία άνετα σε γραφούν και στα α..... τους κάποιοι,και ο περιβος στο δημ συμβουλιο απευθύνθηκε στους σαλαμινιους δεν ήρθαν στα γραφεία μας, δημόσια δηλαδή.

    και μην κάνεις πολύ τον ρομπεν των καβλων γιατί την επομένη θα σε χέσω, προειδοποιήθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/7/12 19:26

    Μην κάνετε επίθεση στον κόσμο που ζητά κάποια αυτονόητα πράγματα. Πρώτα αλλάζεις εσύ κι ύστερα ζητάς να αλλάξουν οι άλλοι. Εδώ ζητάμε να αλλάξει μυαλά ο δήμαρχος και οι γνωστοί Νικολάκηδες του δημάρχου, όταν την ίδια στιγμή παντού διατυμπανίζουν πόσο περιβαλλοντικά ευαίσθητοι είναι κι επικαλούνται ως απόδειξη ότι ανήκουν στο σύλλογο σας. Ακόμα νωπές είναι οι μνήμες μας από προεκλογικές δηλώσεις τότε υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στις εφημερίδες όπου μεταξύ άλλω στην ιδιότητα τους έλεγαν "Μέλος Περιβος". Αυτά όλα ήταν από ότι αποδείχθηκε τεχνάσματα του κ. Γιάννη Τσάβες. Λοιπόν ο περιβός καλά κάνει όσα κάνει αλλά πρέπει να νοικοκυρέψει πρώτα και τα του οίκου του.
    Μόνο κέρδος θα έχει εάν διαγράψει όλους αυτούς τους "μπαχαλάκηδες" της πολιτικής ζωής του νησιού μας. Ευχαριστώ για το βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/7/12 19:33

    Αυτός του ΟΕΣΣ εχθές ήταν για πολλά ζήτω. Αυτοί οι ξένοι μας κατέστρεψαν. Προεκλογικά ήταν κατά του νταμαριού Αγγέλου. Καμαρώστετον στην φώτο. Εχθές υπερασπίστηκε ο ανθρωπάκος την πολιτική του δημάρχου, δηλαδή υπερ του λατομείου. Υπολείμματα παλαιάς πολιτικής αντίληψης, δηλαδή ότι εγώ θα διοικώ ελέγχοντας τους συλλόγους οι οποίοι στα δύσκολα θα με στηρίζουν. Α ρε Ηλίας που σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/7/12 00:40

    Αυτός ο κύριος αμείβεται από το λιμεμικό ταμείο του δήνου.
    Ο άλλος ο μέγας πρώην, που δεν εμφανίστηκε χθες, είναι ειδικός σύμβουλος του τσαραπή και αμείβεται με 3.000 ευρώ το μήνα.
    Τι σημασία έχει που λέγανε άλλα προεκλογικά και άλλα τώρα.
    Το παραδάκι να πέφτει, και σεις πέστε ότι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/7/12 00:56

    Ρε πουλημένα τομάρια, σβήστε το ΟΧΙ και γράψτε ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Αρκετά και για πολλά μας κοροϊδέψατε και αρπάξατε την ψήφο μας. Τώρα δικαιούμαι και είναι η σειρά μου να σας βρίζω.
    Έχει κανείς αντίρρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/7/12 09:24

    .......ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ''ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ''


    ....ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ..

    ..... ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!!!με την ποιο παλιά συνταγή !!!που ποιανει ακόμα και σήμερα!!!! του Κολόμβου!!! "'σου ρίχνω στα πόδια χάντρες και μπιχλιμπίδια " και σου πέρνω το χρυσάφι!!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΩΡΩ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ , ΦΙΛΟΙ , ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ....( ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ !!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ????!!!!!!ΓΙΑΤΡΟΙ
    ....ΓΚΙΝΙΔΕΣ,,,ΜΑΡΙΔΑΚΙΔΕΣ....ΜΠΑΚΑΟΥΚΕΣ......ΟΕΕΣ ...ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚ......ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ !!!!!


    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!! ΚΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ.......ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ .....ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ!!!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.... ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΙΔΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ......


    ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΛΕΕΙ "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ!!! ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!!! ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ !!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ !!!!!! ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ... ........


    .....ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/7/12 10:40

    Άμεσα διαγραφή του Τσαβαρή Κόγια Φουρίκη από το ΠΕΡΙΒΟΣ.
    Συλλογή υπογραφών ενάντια στο ξεπούλημα της γης μας στα επιχειρηματικά συμφέροντα ενόψει του περιφερειακού συμβουλίου για αυτό το θέμα.
    Νέα μελέτη αποκατάστασης όπου κι ένα κυβικό αδρανή υλικό εάν εξορυχθεί να διατεθεί αποκλειστικά στα Σελήνια και στο Αιάντειο για την ανάπτυξη των περιοχών.
    Νομικές ενέργειες κατά του δημάρχου και των συμβούλων του για την περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/7/12 14:21

    9:24 Για τους απατεώνες που διοικουσαν τόσα χρόνια τους Δήμους δε λες κουβέντα . Γιατί ;;; Γιατί δε σε συμφαιρει και τα χεις κάνει πλακάκια , γιαυτο . Ανα μου χαθείς παλιολαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/7/12 15:58

    Η σημερινή ηγεσία αναφέρεται επίτηδες στους πρώην για να αποπροσανατολίσει την κουβέντα. Το θέμα είναι ένα. Ο νυν δήμαρχος ξεπουλά τα σπλάχνα της Σαλαμίνας ενάντια σε όσα έλεγε προεκλογικά. Θα το επιτρέψουμε; Μην απαντάτε για τους πρώην το τι έκαναν. Αυτή η κουβέντα να ανοίξει πολύ ευχαρίστως μόλις τελειώσεις αυτό το θέμα της Τούρλας που ξεπουλά η σημερινή δημοτική αρχή. Αν καταφέρουμε και αποτρέψουμε τα σχέδια Τσαβαρή Κόγια επιχειρηματιών τότε να ανοίξουμε κάθε κουβέντα για τις ευθύνες των προηγούμενων.
    Να διαγράψει ο περιβος τον δήμαρχο και την παρέα του.
    Να αποσύρει ο ΣΥΡΙΖΑ την στήριξη που είχε δώσει στον Τσαβαρή.
    Έντιμα πράγματα πρέπει να γίνουν αλλιώς είστε όλοι το ίδιο. Προτείνω να τείλουμε ανοικτή επιστολή στο ΣΥΡΙΖΑ.


    ΝΑΥΜΑΧΗΑ ζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/7/12 17:57

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ!!!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΘΑΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ!!! ΜΟΥΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΦΑΝΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/7/12 21:59

    Για το ιό του Νείλου θα βγάλει Δελτίο τύπου ο Ανώνυμος Δήμαρχος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/7/12 17:22

    Μια βρεγμένη σανίδα θέλουν όλοι αυτοί και πέταμα στο βουρκάρι. Έγιναν οι τελευταίοι πρώτοι. Καμαρώστε τον παππού πρώτο πρώτο. Από τον κατσαούνη να είχε βγει μεσημεριάτικα με 2 μισόκιλα θα ήταν καλύτερος. Ήρθαν κάτι ξένοι χωρίς παιδεία χωρίς αγάπη για τον τόπο κι έκαναν κολεγιά με κάτι ντόπιους Νικολάκηδες που μόλις τους πετάξεις μία φρατζόλα ψωμί λυσάνε να την πιάσουμε. Αει σιχτίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/7/12 01:57

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΨΙΛΛΗΣ ΑΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/7/12 09:21

    Ρε μεγάλε 31/7/12 01:57 δεν κοιτάς καλύτερα τα δικά σου κέρατα;

    Όπως γνωρίζεις, ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος για ψάχτο λίγο και δεν θα χάσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/8/12 01:11

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΙΠΛΟΚΕΡΑΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/8/12 18:31

    Εσύ 01:11 σίγουρα δεν είσαι κερατάς - εκτός αν ο γκόμενός σου πηδάει κι άλλον σαν και σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/8/12 02:15

    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ.....18ΚΑΙ 31.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.