Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Ιουλ 2012

Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. Διευκρίνηση

Σαλαμίνα 17/7/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με έκπληξη ανακαλύψαμε την ύπαρξη ενός Blog με την επωνυμία «ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» (www.sinomospondia.blogspot.gr). Διευκρινίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας και η εφημερίδα μας «ΠΑΛΜΟΣ Σαλαμίνας», ουδεμία σχέση έχει με την δημιουργία και την διαχείριση του συγκεκριμένου Blog καθώς επίσης και με οποιαδήποτε δημοσίευση – ανάρτηση έχει γίνει σε αυτό.
Πιστεύουμε πως η επιλογή της επωνυμίας του συγκεκριμένου Blog δεν έγινε τυχαία και σκοπό έχει την υπονόμευση των δικών μας θέσεων και απόψεων, την προσπάθεια δημιουργία σύγχυσης στους επισκέπτες του γνήσιου blog της Ομοσπονδίας μας  παραπληροφορώντας  τους  πολίτες  μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το κύρος  της ΟΕΕΣΣ.
Τέτοιες ενέργειες μόνο ανησυχία και προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν.
Από το Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/12 12:03

    γιατι εχετε και θεσεις καραγκιοζιδες της ΟΕΕΣΣ?οι θεσεις σας γνωστες με αυτες του δημαρχακου σας.εχετε και θρασος και μιλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/12 00:55

    ελπιζουμε να κανατε την αναρτηση..

    " ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"

    Φίλοι μου,

    Αν αυτή ειναι η πραγματική και τελική (μη αναστρέψιμη), πράξη του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς), ο οποίος είχε δικαιοδοσία πάνω από την Ιστορικη περιοχή της Ναυμαχίας στην Σαλαμίνα, και αν συνεπάγεται επίσης την κατάργηση των σημερινών παλιών διαλυτήριων πλοίων και Ναυπηγείων δίπλα στους ιερούς τάφους των Σαλαμονομάχων , τότε είναι μια μέρα γιορτής από όλους όσοι αγωνίστηκαν για χρόνια τώρα για την επίτευξη αυτού του στόχου - και ιδιαίτερα για τους πρωταγωνιστές αυτής της μακροχρόνιας προσπάθειας - αλλά πάνω απ 'όλα, είναι μια ημέρα γιορτής του αδάμαστου πνεύματος που έδωσε στην Ελλάδα και στον Κόσμο η εκπληκτική νίκη της Σαλαμίνας η οποία διατήρησε τον Κλασικό Πολιτισμό και, κατά συνέπεια, τον Δυτικό Πολιτισμό!

    Με τον καιρό, αυτή η πράξη, θα αφαιρέσει την επαίσχυντη συννεφιά της παραμέλησης και κακοποίησης που κρεμόταν για χρόνια πάνω από τον πιο ιερό τόπο της παγκόσμιας ιστορίας! Η δυναμική του Μνημείου αυτού αποτελεί παγκόσμιας κλάσης για τους λάτρεις της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας ωστόσο χρειάζονται να γινουν πολλά ακομα και πολύ σκληρή δουλειά !

    Ας ελπίσουμε όλα αυτά να είναι η "τελική αρχή" για τη μεγάλη επέτειο των 2.500 χρόνων απο το 480 π.Χ. της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, που θα εορταστει πολυ σύντομα!

    Dr. Ernest A Kollitides
    New York, NY
    Επιστημικός συνεργάτης Συλλόγου "ΑΙΑΝΤΙΣ"

    http://koulouri-news.blogspot.de/2012/07/blog-post_5403.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.