Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιουλ 2012

Ανοιχτή Επιστολή για απάντηση των αιτημάτων & προτάσεων του ΕΣΣΑΚ

Αξιότιμοι κύριοι/ες,
Εξακολουθεί ο δήμος Σαλαμίνας, κ. δήμαρχος και αρμόδιοι συνεργάτες, να μας εκπλήσσει με την αδιαφορία και τη στάση απέναντι μας, απέναντι στο ΕΣΣΑΚ.
Αν και σας έχουμε καταθέσει εγγράφως την αίτηση μας για την παραχώρηση οχήματος, όπως μας είχατε παραχωρήσει  την προηγούμενη θερμοπυρική χρονιά, εσείς ακόμα για την τρέχουσα θερμοπυρική περίοδο δεν έχετε ανταποκριθεί επίσημα στην αίτηση μας. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί αρνητικό κίνητρο για το ΕΣΣΑΚ, μιας και είμαστε ενεργοί σε πολλά συμβάντα, όπως το τελευταίο στη φωτιά της Γυάλας. Σημειώνουμε επίσης ότι δεν έχουμε καμία ανταπόκριση σας ούτε για τις προτάσεις που σας καταθέσαμε.
Είναι πλέον τραγικό και πέρα από κάθε σύνορο φαντασίας η ουδέτερη έως και αρνητική στάση που έχετε απέναντι μας.

Πραγματικά δεν γνωρίζουμε γιατί έχετε τόση εμπάθεια και μας αντιμετωπίζετε σαν εχθρούς και όχι ως συμμάχους. Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να κάνετε πράξεις έστω μια από τις μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις που δώσατε ενώπιων ανθρώπων και φορέων κατά την διάρκεια της ομιλίας σας στην ετήσια κοπή της πίτας του ΕΣΣΑΚ. 
Χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα αλλά συγχρόνως τονίζουμε και σχολιάζουμε, ότι έχουμε την εντύπωση και είναι ευρέως αντιληπτό ότι δεν αντιμετωπίζετε με δικαιοσύνη και αμεροληψία τους Εθελοντές και τα αιτήματα τους.
Μπορεί να μην είναι καθήκον σας να υποστηρίξετε και να βοηθήσετε, αλλά είναι αυτονόητη η υποχρέωση στήριξης της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε τέτοιου είδους ζητήματα.
Σας ενημερώνουμε επίσης για το παρακάτω άρθρο σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε:
NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4071 (Αθήνα 11 Απριλίου 2012). Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ. Παράγραφος 20, του άρθρου 12, Ν. 4071/2012
Τέλος απλά καταθέτουμε την άποψη μας, ότι μπορεί να έχετε απαιτήσεις αλλά έχετε και υποχρεώσεις.
Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την επίσημη απάντηση σας για την άρνηση της υποστήριξης σας.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για όποια περαιτέρω επικοινωνία.
Με εκτίμηση,
ΕΣΣΑΚ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/7/12 15:14

    Ρε αν δεν προσκυνήσετε τον Άνακτα και δεν αποκηρύξετε τον Τραυλό, δεν έχει «βοήθεια» ξεχάστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/12 17:59

    ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΣΕΚ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

    ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/12 18:39

    Για σου ρε Νικολάκη μάχιμε. Εσύ πήγαινε να δεις κάνα τουρκικό σήριαλ και πρόσεχε μην φας καμία παντόφλα από την γυναίκα σου….. χαχαχαχαχαχααχαχαχ….. ρε ποιοι μιλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/12 13:34

    Πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα για τόσο γλύψιμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/12 14:39

    ..........ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ 2100 μ.Χ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΣΒΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.......ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΧΛΙΝΙΤΖΟΥΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΜΦΕΡΟΝΤΑ......ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΣΑ........





    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ , ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΤΑΣ ΚΑΡΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.