Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουλ 2012

Νέα ώρα Δ.Σ. Δήμου Σαλαμίνας 21:00 11/6/2012

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την   11η  ΙΟΥΛΙΟΥ  2012 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 21.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
1.        Επικαιροποίηση της υπ. αριθ.204/ 2005 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας που αφορά την τακτοποίηση οφειλών του Δήμου προς την Εταιρεία <<Αδελφοί Καραμπίνη Λατομεία  Σαλαμίνας Α.Ε.>>

2.        Ακύρωση της υπ’ αριθμ. 419/2011 απόφ. του Δημ. Σ/λίου, επανακαθορισμός κόστους αναλογούσας δαπάνης ανά μέτρου μήκους και διακανονισμός τρόπου πληρωμής, για την  κατασκευή αγωγού εξωτερικής διακλάδωσης  δευτερεύοντος  δικτύου ακαθάρτων υδάτων  πόλης Σαλαμίνας & περιοχής Παλουκίων.
3.        Έγκριση κανονισμού Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σαλαμίνας.
4.         Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2012.
5.        Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου με αντάλλαγμα, στην περιοχή Ηλιακτή, στον κ. Χρυσοβέργη Χαράλαμπο για  τοποθέτηση ομπρελών και  ξαπλωτήρων.
6.        Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου με αντάλλαγμα, επί της οδού Λ. Φανερωμένης 31 στη Σαλαμίνα, στον κ. Μίχα Γεώργιο για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
7.        Έγκριση υψομετρικής μελέτης.
8.        Παράταση προθεσμίας του χρόνου παράδοσης των ειδών προμήθειας «κάδοι απορριμμάτων (σύμβαση από 10-5-2012 Δήμου Σαλαμίνας &  SPIDER).
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ  ΚΟΓΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/7/12 19:55

    Μαρκόπουλο έχει γίνει αυτές τις ημέρες η παραλία του Αγίου Νικολάου από τα φορτηγά του Αγγέλου. Αν και μάθαμε ότι δεν δόθηκε νέα άδεια εκείνος υπό την ανοχή του σημερινού δημάρχου μας έχει μετατρέψει την οδό Αγίου Νικολάου σε εθνική οδό. Ο δρόμος της Αγίας Κυριακής είνα κλειστός και ο νταμαράς χωρίς ίχνος ευαισθησίας σήμερα Σάββατο έχει κάνει την παραλία Μαρκόπουλο. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο μας που ενώ το γνωρίζει αφήνει την ασυδοσία να καλπάζει. Γιάννη μου αυτά που κάνεις ούτε υπάλληλος του λατόμου δεν θα τα έκανε εάν έβγαινε δήμαρχος. Γιάννη τα λεφτά είναι πολλά και να εύχεσαι μην φύγει νύχτα ο νταμαράς και δεν εισπράξει ο δήμος τα νόμιμα που του χρωστά. Εμείς στα είπαμε και εξηγηθήκαμε εδώ μπροστά στον κόσμο.
    7/7/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/12 20:05

    Το έτος 1986 ο Δήμος Σαλαμίνας υδροδότησε την περιοχή Άγιος Ιωάννης – Ρέστη Σαλαμίνας.

    Όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι ενδιαφερόμενοι οικιστές κατέθεσαν αιτήσεις υδροδότησης των ακινήτων ιδιοκτησίας τους με καταβολή των αναλογούντων χρηματικών ποσών, για τη σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης και την τοποθέτηση υδρομετρητών.
    Στη συνέχεια εκδίδονταν και εκδίδονται οι λογαριασμοί κατανάλωσης με βάση τις μετρήσεις των υδρομετρητών.

    Από τότε ο Δήμος Σαλαμίνας υδροδότησε μεταξύ άλλων και το ακίνητο στο οποίο βρίσκεται ο Ιερός ναός «Αγίου Ιωάννη Ρέστη», χωρίς να τοποθετηθεί υδρομετρητής, πιθανώς λόγω της ύπαρξης του Ιερού ναού.
    Όμως στο Κτηματολογικό Γραφείο Σαλαμίνας, το ακίνητο αυτό με κωδικό 05 129 47 39 024 / 0/ 0, δηλώθηκε ως ιδιοκτησία κάποιων ιδιωτών!

    Έτσι υδροδοτήθηκε από το 1986 ένα ιδιωτικό ακίνητο, χωρίς την καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού, χωρίς υδρομετρητή και χωρίς την έκδοση λογαριασμών κατανάλωσης!

    Εάν σήμερα κάποιοι έχουν ή φτιάξουν σε ιδιωτικό ακίνητο έναν Ιερό ναό, ο Δήμος θα υδροδοτήσει το ακίνητό τους με τον ίδιο τρόπο για να καταναλώνουν χωρίς να πληρώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/12 21:04

    Αυτό δεν είναι η μοναδική παράνομη υδροδότηση από το δημοτικό δίκτυο.
    Στον πρώην Δήμο Αμπελακίων ακίνητο τοπικού παράγοντα ενώ είχε νερό από την ΕΥΔΑΠ, του έβαλαν παροχή και από το δημοτικό δίκτυο, εντελώς παράνομα.
    Το δημοτικό ρολόι ήταν κολλημένο και ποτέ δεν πλήρωσε ο τοπικός παράγοντας.
    Τώρα επειδή πρέπει να πληρώσει, διαμαρτύρετε!
    Γι αυτό ρε φίλε σου λέω τι ψάχνεις να βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/7/12 08:52

    Και γιατί κάθεσαι εσύ και τους γράφεις;
    Λες να μη τα ξέρουν;
    Όλα τα ξέρουν!
    Αλλά πολύ απλά κάνουν τη πάπια!
    Όλοι οι μπλογκεράδες τα έχουν βάλει με τον Τσαβαρή.
    Το πρόβλημα τους είναι ο Τσαβαρής.
    Οι βρωμιές των προηγούμενων δεν τους ενδιαφέρουν. Αντίθετα τις καλύπτουν.
    Σου απάντησε κανείς;
    Σε ρώτησε κανείς ποιος είναι ο τοπικός παράγοντας; Όχι.
    Ούτε θα σε ρωτήσει.
    Θα γράψουν διάφορες παπαριές, άρες μάρες κουκουνάρες, π.χ. αν στραβοκατούρησε ο Τσαβαρής, γιατί νομίζουν ότι θα ξεχαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.