Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2012

Γήπεδο Αμπελακίων: Να ποιοι ρίχνουν τα σκουπίδια! Νέα φωτογραφική επιτυχία των “ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ”


πηγή: “ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα (11/7/12) το πρωί γύρω στις 9 και μισή στο πλάι του γηπέδου Αμπελακίων. Να ποιος δημιουργεί τις παράνομες χωματερές.
Καρέ καρέ η κίνηση του ανοιχτού φορτηγού με την ένδειξη «Δήμος Αμπελακίων», ενώ αδειάζει την πραμάτεια του: μπάζα, κλαδιά, εξωοικιακά.
Κι επειδή κάποιοι αντιδήμαρχοι θα βιαστούν πάλι να πουν πως πήγαν για να … τα μαζέψουν, ας ρίξουν μια ματιά στις φωτογραφίες. Αυτή τη φορά στην κυριολεξία πόζαραν!
Αλήθεια, το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να κυκλοφορεί; Γιατί, όπως βλέπετε και σεις, πινακίδες κυκλοφορίας δε φέρει. Κύριοι, υπάρχουν απαντήσεις; Ποιος έστειλε εκεί το φορτηγό να αδειάσει; Έχετε δει πως έχει καταντήσει η περιοχή και μάλιστα δίπλα από ένα πνεύμονα αθλητισμού; Γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες;
Όσοι πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι ένθεν κακείθεν κυκλοφορούν στην περιοχή και στο γήπεδο δε βλέπουν τίποτα; Άπαντες στραβώθηκαν;
Χωματερές με πρωταγωνιστή το δήμο. Γήπεδα χωματερές. Στο γήπεδο της Σαλαμίνας τα σκουπίδια έχουν γίνει θεσμός. Φωτιές ανάβουν κάθε τρεις και λίγο. Τώρα, έχει σειρά το γήπεδο των Αμπελακίων; Ήρθε ποτέ το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Έγιναν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν; Ενδιαφέρεται κανείς; 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/12 09:32

    Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ σας. Επειδή ξέρεις πολύ καλά από δημοσιογραφία και πως να τους συμπεριφέρεσαι σε παρακάλω κάνε ένα αντίστοιχο φωτορεπορτάζ και με τους γύφτους και τα σκουπίδια στο ανοικτό δημοτικό στάδιο και στο κλειστό γυμναστήριο του Ν. Γραμματικού. Δυστυχώς έχουν υποβαθμίσει την περιοχή και επί Τσαβαρή τείνει να γίνει γκέτο. Αποτελεί ντροπή αυτή η κατάντια λίγα μέτρα μακρυά από το δημαρχείο. Όσο για τον Φανελά τον ξέραμε, δεν περιμέναμε κάτι νέο να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/12 10:29

    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ .

    ΤΡΑΒΑΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ

    ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ

    ΗΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ

    ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ

    ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ .

    ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ Ο ΣΟΦΡΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΥΛΟΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ?

    ΣΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΝΕΜΟΥΣ…………ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΡΙΖΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΕΣ

    ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΔΝΤ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/12 11:23

    Το ΔΝΤ το θέλεις εσύ σε μορφή αγγουριού εκεί που σε πονά πολύ. Διότι φτάσαμε στο ΔΝΤ όταν κάτι τύποι σαν του λόγου δεν αντέχουν να ακούν τα κακώς κείμενα και τα ρίχνουν όλα στην σκοπιμότητα. Κατάλαβες;;;
    Όλα στην φόρα λοιπόν και να λογοδοτεί ο δήμαρχος για τις πράξεις του και για όσα έπρεπε να κάνει και δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/12 17:08

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΘΥΕΛΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.