Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιουν 2012

ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

    Το 1991 και επί της προεδρίας του Ποθητού Σιγάλα, ο σύλλογος δημιούργησε για πρώτη φορά τμήματα υποδομής.  Η ομάδα έχει αναδείξει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερες κατηγορίες (Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ), καθώς και έναν αθλητή (ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ) ο οποίος αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική κατηγορία επί σειρά ετών και έχει συμμετάσχει σε αγώνα ευρωπαϊκού κυπέλου.
    Ως γνωστόν η βιωσιμότητα του μη κερδοσκοπικού σωματείου μας εξαρτάται από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι με τις διάφορες προσφορές τους διατηρούν ζωντανή την ιστορία των «Σαλαμινομάχων» όπως και τις ελπίδες τους για μία καλύτερη συνέχεια.  

   Η συμμετοχή λοιπόν των νέων στον αθλητισμό, συμβάλλει όπως είναι γνωστό στην κοινωνικοποίηση τους, αφού καλλιεργείται στη συνείδηση τους η ευγενής άμιλλα, η ομαδικότητα, η συνεργασία, οι αξίες δηλαδή εκείνες που θα τους βοηθήσουν αργότερα στον κοινωνικό στίβο, όταν γίνουν ενεργοί πολίτες.
   Η υγιής ενασχόληση με τον αθλητισμό απωθεί τον νέο από τη σημερινή μάστιγα των ναρκωτικών, η οποία ταλανίζει την εποχή μας και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ανάπτυξης και προόδου στο χώρο των νέων, που θεωρούνται η μαγιά για τη ζύμη του αύριο.

Η ακαδημία αποτελείται από τρία τμήματα:
Α) παιδικό (ηλικίας 13 χρ. και άνω )
Β) junior (ηλικίας 9 χρ. εως 12 χρ.)
Γ) pro-junior (ηλικίας 5 χρ. εως 8 χρ.)

         Όλα τα τμήματα συμμετέχουν σε διάφορα πρωταθλήματα και τουρνουά είτε της ΕΠΣΠ είτε ιδιωτικά με την συμμετοχή άλλων ακαδημιών από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
        Το τμήμα  junior κατέκτησε 2(δύο) φορές  την δεύτερη (2η) θέση (1999-2011) ενώ τα ο τμήμα pro-junior στην παρθενική του παρουσία στο τουρνουά <ΠΑΝ. ΣΑΛΠΕΑ> με την συμμετοχή 18 ομάδων , το 2012 , κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη (1η) θέση.
         Η ακαδημία διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές που μέσα από την δουλεία τους προωθούν το ευ αγωνίζεστε , την συνεργασία και τα αποτελέσματα αυτής της δουλείας είναι εμφανή είτε αγωνιστικά είτε στην συνολική εικόνα των αθλητών.
        Για την ποδοσφαιρική σεζόν 2012 – 2013 η ακαδημία θα πορευτεί με την επιτυχημένη συνταγή προπονητών που τελείωσε την σεζόν 2011-2012.
Προπονητής παιδικού τμήματος:         Καπαγερίδης Σάββας
Προπονητής  junior τμήματος: Αναστασιάδης Στέλιος
Προπονητής pro-junior τμήματος:        Σούλτος Βάιος

       Εγγραφές για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2012-2013 θα αρχίσουν στις 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Αμπελακίων και οι προπονήσεις στις 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι, τελετή λήξης ακαδημιών
Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 16/6 η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου μας. Πάνω από120 άτομα παραβρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί με τους λιλιπούτειους παίχτες μας. Μοιράστηκαν έπαινοι και μετάλλια σε όλους τους παίχτες καθώς έγινε και η απονομή του κυπέλου στην κατηγορία pro-junior που λίγες μέρες πριν είχαν βγει κυπελλούχοι στο τουρνουά που είχαν λάβει μέρος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ένωσης Πειραιά Μπρατσόλης Στέλιος και ο δημοσιογράφος του ΦΩΣ Δαρζέντας Αντώνης.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Φασουλής Στέλιος αναφέρει: ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγωνιστήκαν και έτρεξαν την συγκεκριμένη εκδήλωση και ειδικότερα στους υπεύθυνους ακαδημίας Σοφρά Γεώργιο και Τουμπαρίδη Άννα στον έφορο Τουμπαρίδη Κώστα στους προπονητές Σούλτο Βάϊο Αναστασιάδη Στέλιο και σε όσους γονείς βοήθησαν.
Η τελευταία τεράστια επιτυχία της ακαδημίας μας, μας δίνει το δικαίωμα να ατενίσουμε το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία και κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο της Σαλαμίνας να φέρει τα παιδιά του σε εμάς για να τα βοηθήσουμε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.