Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2016

Γιάννης Λένης, τοποθετείτε με σαφήνεια στο μείζον θέμα της ”ζεύξης” -μπράβο Γιάννη- και οι υπόλοιποι αιρετοί; Βούβα; Δεν έχουν άποψη; Κι εσείς κα Δήμαρχε χωρίς άποψη; Δεν πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο;

Καλημέρα,
καλό Σαββατοκύριακο πατριώτες.
Δύο πράγματα με στεναχωρούν.
Πρώτον.
Δεν είναι δυνατόν μερίδα των κατά τα άλλα αγαπητών και λαλίστατων αιρετών συναδέλφων, να μην παίρνουν θέση υπέρ ή κατά της ζεύξης, όταν έχουν άποψη ακόμα και για .... την τεχνική κατασκευής της φωλιάς του κορμοράνου.
Δεν είναι πολιτική θέση η μη ύπαρξη θέσης αλλά η κατά περίσταση και ανάλογα με την επιθυμία του ακροατηρίου να σιγομουρμουρίζεις την προσωπική σου άποψη.
Και δεν μιλώ για δημοτικές παρατάξεις. Εκεί τα πράγματα περιπλέκονται αφού είναι φυσικό τα μέλη τους να έχουν τις προσωπικές τους απόψεις.
Δεύτερον.

Η νοοτροπία του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Επειδή δεν συμφωνώ με την τιμή του εισιτηρίου ή την συχνότητα των δρομολογίων να τιμωρηθούν οι φερυμποτατζήδες.
Οι τιμές και τα δρομολόγια αλλάζουν, η γέφυρα όμως εάν γίνει δεν αλλάζει.
... Το μη χείρον βέλτιστον.
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις,
ούτε φέρι μποτ έχω,
ούτε μέλη της οικογενείας μου εργάζονται στην κοινοπραξία,
ούτε προεκλογικά με στήριξε,
μάλλον απέναντί μου ήταν...

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/16 14:55

    ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ Κο ΛΕΝΗ ΠΟΥ ΕΝΤΙΜΩΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ:Ο Κορνήλιος Καστοριάδης, θέλοντας να περιγράψει τα πολιτικά συστήματα του Δυτικού κόσμου, μίλησε για “φιλελεύθερες ολιγαρχίες”. Πιστεύω πως, αν ζούσε σήμερα, θα αφαιρούσε την λέξη “φιλελεύθερες”, ειδικά αν εξέταζε το ελληνικό πολιτικό σύστημα . Θα μιλούσε απλά για ολιγαρχίες. Το πολιτικό μας σύστημα όχι μόνο δεν είναι δημοκρατικό, αλλά δεν είναι καν αντιπροσωπευτικό. Ο μόνος δρόμος προς μια ουσιαστική πολιτική αλλαγή περνά μέσα από θεσμούς οι οποίοι σταδιακά αλλά ταυτόχρονα με ουσιώδη τρόπο, θα οδηγήσουν στην εκδημοκράτιση του πολιτικού αυτού συστήματος. Και αυτό απαιτεί ριζικές αλλαγές στο υπάρχον Σύνταγμα. Καταρχάς θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση και να σας παρακαλέσω το εξής: αν από όσα πω θα έπρεπε να επιλέξετε να κρατήσετε μόνο ένα στοιχείο, αυτό θα ήθελα να είναι το εξής: δημοψήφισμα δικαιούνται να καλούν μόνο οι πολίτες και ποτέ οι πολιτικοί. Στην διεθνή βιβλιογραφία υπάρχει ξεκάθαρη διάκριση μεταξύ του referendum (του δημοψηφίσματος δηλαδή που καλούν οι πολίτες) και του plebiscite (του δημοψηφίσματος που καλούν οι πολιτικοί). Νομίζω ότι είναι εύκολα κατανοητό σε όλους μας ότι το δεύτερο, έχει ελάχιστη ως καμία σχέση με την δημοκρατία. Θα υπενθυμίσω μόνο ότι τέτοιου είδους κυβερνητικά δημοψηφίσματα διεξήχθησαν τόσο από τους Πινοσέτ και Σαντάμ Χουσεϊν όσο και από τον “δικό μας” δικτάτορα Παπαδόπουλο. O κάθε νόμος να είναι προϊόν ουσιαστικής δημόσιας διαβούλευσης. Oι πολίτες έχουν στην διάθεση τους 100 ημέρες από την ψήφιση ενός νόμου για να συλλέξουν υπογραφές εναντίον του. Αν καταφέρουν στο παραπάνω χρονικό διάστημα να συλλέξουν υπογραφές οι οποίες θα αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου των ψηφοφόρων, καλείται δημοψήφισμα στο οποίο όσοι συμμετέχουν, χωρίς ελάχιστο όριο συμμετοχής προκειμένου να θεωρηθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έγκυρο, αποφασίζουν για την υιοθέτηση ή ακύρωση του νόμου. Συμπερασματικά λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΕΡΑΜΑ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ???????? ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 100 ΗΜΕΡΕΣ????????? Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ « ΧΟΡΗΓΟΥ» ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ(+16)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/16 21:39

      Τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε και για ποιά διεθνή βιβλιογραφία μας μιλάς;
      Εδώ είναι Ελλάδα και έχει το δικό της Σύνταγμα που ορίζει από ποιούς και πότε γίνεται δημοψήφισμα. Έτσι όπως μας τα λες, καταλαβαίνω ότι και τα δημοψηφίσματα που έγιναν το ΄74 περί Πολιτεύματος και το 2015 περί μνημονίου είναι κι αυτά φασιστικά σαν του Πινοσέτ, Χουσειν και Παπαδόπουλου. Τελικά αποσαφήμισε τι θέλεις να μας πεις γιατί δεν καταλαβαίνω γρι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/16 15:18

    Αγαπητέ κ. Λένη κατ' αρχήν συγχαρητήρια που μίλησες δημόσια.
    Όμως η δήμαρχος δεν τολμάει να πάρει θέση και κρύβεται πίσω από τη "γνώμη του λαού". Το ίδιο κάνουν και άλλοι αιρετοί, από τη μία τρέμουν την οργή του κόσμου και από την άλλη την οργή των φεριμποτατζήδων, αυτό λέγεται πολιτική αγυρτεία.
    Όσο για τα εισιτήρια κάνε μία έρευνα για τις τιμές που υπάρχουν στο Ρίο και σύγκρινέτες με τις τιμές που υπάρχουν εδώ, σύγκρινε τις αποστάσεις εκεί με το κόστος της γέφυρας εκεί και εδώ, Θα διαπιστώσεις ότι μας ρουφάνε το μεδούλι. Μόνο με τη γέφυρα θα διορθωθεί αυτό γιατί τα μονοπώλια έχουν τους δικούς τους νόμους και δε σπάνε παρά μόνο με εναλλακτικές και συναγωνισμό. Σύγκρινε τις τιμές στα φέρι του ρίο πριν και μετά τη γέφυρα και θα το καταλάβεις.
    Να σου κάνω και μία αδιάκριτη ερώτηση. Γιατί δεν υποχρεώνετε τα φεριμποτ να βάλουν ηλεκτρονικό εισιτήριο, ποιος ελέγχει αν το ίδιο νούμερο το τυπώνουν δύο και τρεις φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/16 19:50

      ΣΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Τ ΙΔΙΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΤΥΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΧΕΙΟ!!!1
      ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΚΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/16 00:26

      Από τι στιγμή που το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να γίνει δημοψήφισμα δηλ. να ψηφίσει ο κόσμος της Σαλαμίνας για το αν θέλει τη ζεύξη ή όχι, ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψη του ως δημότης και μόνο, όχι ως δημοτικός Σύμβουλος. Η Δήμαρχος πολύ καλά κάνει που δεν παίρνει ανοικτή θέση γιατί εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτών. Η εισήγηση της προς το δημοτικό συμβούλιο είναι πολύ προσεγμένη και τεκμηριωμένη. Υποδηλώνει σεβασμό στην άποψη του καθενός δημότη. Αν μίλαγε τότε το δημοψήφισμα θα ήταν μια παρωδία, διότι αν υποθέσουμε ότι έπαιρνε θέση αντίθετη από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ποιός θα πίστευε ότι ως Δήμαρχος θα σεβόταν την ετυμηγορία του κόσμου και θα έπραττε κάτι που θα ήταν αντίθετο από την άποψη της; Σίγουρα κανείς. Άρα σωστά κάνει η Δήμαρχος που δεν παίρνει ανοικτά θέση και αφήνει να μιλήσει ο λαός. Φαίνεται όμως ότι το δημοψήφισμα ενοχλεί μερικούς όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για το ότι καταγράφεται σαν πολιτική πράξη στα υπέρ της, αφού δίνει τη δυνατότητα στο κόσμο να αποφασίσει, ενώ μπορούσε να το τελείωνε με μία απλή απόφαση ενός δημ συμβουλίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/3/16 17:26

      Δύο δημοτικοί σύμβουλοι πήραν θέση και καλά έκαναν, εσύ κρύψου γιατί οι φεριμποτατζήδες θα σου κόψουν τον κ....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/16 16:16

    Ανώνυμος5/3/16 00:10
    Συμφωνώ απόλυτα με τον 20:01
    Για όσους χρησιμοποιούμε τακτικά τα ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ:
    Θα σταματήσουν να είναι πάντα στην τσίτα να τρέχουν για να προλάβουν τα ωράρια,των ΦΕΡΥ
    Δεν θα υπάρχει άγχος για τυχόν αρρώστια ,η οτιδήποτε άλλη επείγουσα εργασία .Διότι δεν έχουμε και τις καλλίτερες προυποθέσεις ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κ.λ.π αφού τα αφήσαμε και έφυγαν μέσα από τα χέρια μας.Αλήθεια δεν μας είχαν τάξει προεκλογικά ότι θα μας τα γύριζαν ΠΙΣΩ;;;Συνεχίζω επί του θέματος
    Θα αρχίσουν να σέβονται οι Φερυμποτατζήδες που σε βλέπουν και είσαι στα εισιτήρια ,και μέχρι να τελειώσει την κουβέντα ο υπάλληλος στα εισιτήρια σου έφυγε το ΦΕΡΥ και κάτσε εσύ άλλες φορές να περιμένεις τέταρτο,μισή ώρα,μια ώρα ανάλογα Τελευταία φορά γυρνάμε από εκδρομή με το ΚΑΠΗ είχε ανέβει το Πούλμαν επάνω στη είσοδο ,και σας πληροφορώ ξεκίνησε.και μας άφησε ,Ευτυχώς πρόλαβε ο Οδηγός και τράβηξε το πούλμαν (δεν ήταν βέβαια ντόπιος ,δεν ξέρω αν έπαιζε και αυτό ;;)Και τέλος θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές. Θα υπάρξουν κάρτες για αυτούς που μπαινοβγαίνουν. Όπως με την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Πιστεύω να ψηφίσουν όσοι ψηφίζουν βεβαίως ,βεβαίως αλλά και ο κόσμος που δεν ψηφίζει αλλά αποδεδειγμένα από δημόσιο έγγραφο έχει σπίτι στη Σαλαμίνα.
    Σημείωση: έχασα χρόνο από την ζωή της μητέρας μου επειδή στις 2 που φθάσαμε στη Φανερωμένη ήταν η ώρα για τα καύσιμα και δεν είχε Φερυ μπώτ και ίσως ήταν η αιτία που την έχασα ΙΣΩΣ !! Πιστεύω γρήγορα να γίνει κάτι και με το συγκεκριμένο κομμάτι
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/16 11:33

      ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/16 12:55

      Βρε καλώς στον Μαλ...... που άργησε να με σχολιάσει ΑΝΩΝΥΜΑ!!Είναι η εποχή σου που μπορείς να φοράς την μάσκα σου ελέυθερα
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/16 20:02

    Τώρα τελευταία μήπως το μπλοκ το έχει αγοράσει ο Λένης; Γιατί μόνο εσείς γράφετε καλά λόγια. Πες τε μου και εμένα να μάθω τι έχει ξεκινήσει και έχει τελειώσει. Από το πάρκινγκ στο Βουρκάρι, τις παιδικές χαρές, δεντροφύτευση, απομάκρυνση του ναυαγίου, που πήγαν τα σκουπίδια και τι έχει τελειώσει από όλα αυτά, που όπως μαθαίνω όλα αυτά έχουν στοιχίσει αρκετές χιλιάδες και όλα απευθείας ανάθεση και πάντα στο συγκεκριμένο. Όλο υποσχέσεις είναι και όλο ψέματα. Το χω ξαναγράψει και δεν το περνάτε στα σχόλια. Αρα ή ιδιοκτήτης ειναι του μπλοκ σας ή συνιδιοκτήτης. Και έρχεται τώρα να μας πει τι θα ψηφισουμε για τη γέφυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε,
      Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. Με τον Γιάννη μας συνδέει μακρόχρονη φιλία και φυσικά είσαι άδικος να πιστεύεις πως μόνο καλά λόγια του γράφουμε, -αν και θα 'πρεπε- γιατί είναι ίσως ο μόνος που αγωνίζεται κι αν θες… ξέρει να αγωνίζεται και σωστά.
      Όμως δεν περνά λίγος καιρός που του κάναμε κριτική και μάλιστα αυστηρή δες την στις 4 Φεβ 2016, με τίτλο =Ότι νόμιμο… δεν είναι απαραίτητα και ηθικό κ Λένη πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας!=
      http://salamis-news.blogspot.com/2016/02/blog-post_4.html
      Όμως για να μην μακρηγορούμε συμφωνείς ή όχι με την άποψη του, είναι παλικάρι και υποστηρίζει την άποψη του και γιαυτό τον τιμούμε με την δημοσίευση, άλλωστε ως πολιτική προσωπικότητα του τόπου χρόνια τώρα έχει υποχρέωση να το κάνει και το 'κανε.
      Οι άλλοι "λαγοί" που είναι; με πρώτη την Δήμαρχο; Έχουν άποψη να την προβάλουμε όποια και να 'ναι αυτή;
      Έχουν υποχρέωση ή όχι να πούνε την άποψη τους;
      Δεν μπορεί να πορεύεται κανείς σε πολιτικά λαγούμια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/16 01:02

      Από τη στιγμή που το δημ συμβούλιο πήρε απόφαση να ζητήσει από το λαό να εκφραστεί, νομίζω ότι είναι λάθος οποιουδήποτε συμβούλου πόσο μάλλον της Δημάρχου να εκφράσει την άποψη του/της. Θα πρέπει να σιωπήσει, να αφήσει το κόσμο να εκδηλωθεί ανεπηρέαστα και να δεχθεί το αποτέλεσμα όποιο και να ΄ναι αυτό. Έτσι μόνο θα δείξει ότι σέβεται τη λαϊκή ετυμηγορία, διαφορετικά ας έπαιρναν απόφαση στο δημ συμβούλιο να ψήφιζαν αυτοί εκεί και να τελείωνε το θέμα.
      Για μία τέτοια σοβαρή εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει συθέμελα τη ζωή μας, λίγο με ενδιαφέρει τι άποψη έχει ο καθένας σύμβουλος. Γιαυτό έχει δίκιο η Δήμαρχος που καταλήγει στο Δελτίο Τύπου λέγοντας: «Ήλθε η ώρα να μιλήσει ο ίδιος ο κόσμος της Σαλαμίνας, κι όχι μόνο οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι, για το σοβαρό αυτό θέμα της ζεύξης της οποίας τα συν και τα πλην είναι πλέον γνωστά σε όλους μας αφού το θέμα αυτό έχει διαχρονικά απασχολήσει πολλές φορές το ΔΣ και την κοινωνία μας». http://salamis-news.blogspot.com/2016/02/blog-post_25.html#more
      Κι ένα τελευταίο, όταν κολλάς τίτλους στις αναρτήσεις, κοίταξε και κανένα λεξικό γιατί θα ξεχάσουμε και τη γραμματική με σένα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/3/16 20:03

    Και ερωτουμε τον κυριο της φωτο εχει συνδεσει το σπιτι του με την αποχετευση ή οχι οπως οι περισσοτεροι της γειτονιας εκεινης?Αν ναι πολυ σωστα εχει κανει και μπραβο του αν οχι τοτε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ αδειαζει τον βοθρο του σπιτιου του????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/16 11:51

      ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΥΡΙΕ ΣΙΩΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ?????????????

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/3/16 21:53

    ΤΩΡΑ ΛΥΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΗ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/3/16 09:44

    Ρε Λάμπρο, αμαν πια, απέβαλε ρε άνθρωπε το μένος που έχεις κατά της Δημάρχου γιατί κάνει μπαμ από μακρυά. Τι να ενημερώσει η Δήμαρχος, αν υπάρχει σχέδιο, αν υπάρχουν μελέτες;
    Στο λέει στο Δελτίο Τύπου ότι δεν υπάρχει τίποτα κι ότι μας κοροϊδεύουν λέγοντας ότι η ζεύξη θα είναι μονή, τι άλλο θα ΄θελες εσύ να σου πεί; Δεν είδες τι έγινε στην ημερίδα, ο διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών ήταν δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, τι άλλο να σου πει; Μήπως ποιά είναι τα υπέρ και τα κατά; Μια δεκαετία τώρα τα ίδια λέμε και 10 φορές έχει γίνει θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο, εσύ τίποτα δεν έχεις πάρει χαμπάρι;
    Θέλεις να λέγεσαι και δημοσιογράφος !!!!!
    Και δεν μου λες ρε παληκάρι, με ποιό δικαίωμα κάνεις copy-paste αυτά που γράφει ο καθένας στο προσωπικό του ιστότοπο και τα κάνεις ανάρτηση; Αυτά τα κάνουν μόνο οι μπανιστηριτζήδες της κλειδαρότρυπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/16 10:16

      Όποιος έχει άλλη άποψη είναι κατά; Έχει μένος; Πας μη Έλλην βάρβαρος σα να λέμε;
      Αυτή η σκέψη είναι που σας έφαγε και απομακρύνατε όλους γύρο σας.
      Αν για την ζεύξη είναι όπως εσύ τα λες, ένας λόγος παραπάνω να βγει δημόσια να τους καταγγείλει ότι το παιχνίδι έχει σημαδεμένη τράπουλα κι όχι να προχωράει σε μαϊμού δημοψήφισμα εν γνώση της!
      Άνθρωποι του επιπέδου σου ψάχνουν "Λάμπρους" για να ρίξουν ευθύνες της δικιάς τους ανικανότητας και ανυπαρξίας και καλά κάνει και σας έχει συνδεδεμένους ο διαχειριστής, αν κι αυτός έχει τις δικές του ευθύνες για την σημερινή κατάληξη το μόνο που τον σώζει είναι η δημόσια συγνώμη που ζήτησε για την προεκλογική του στήριξη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/16 15:06

      Λάμπρο. φαίνεται ότι η δήμαρχος είναι πολύ σφιχτή στα ''φακελάκια'', εν σχέσει με τον προηγούμενο απατεώνα!
      Ισως αυτό να κακοφαίνεται σε μερικούς!
      Εσύ τι λες Λάμπρο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/3/16 16:13

      Ανώνυμος6/3/16 15:06 = Είσαι πολύ φτηνή ...τάνα για να σου απαντήσει ο Λάμπρος, τελικά είναι και ο μόνος που σας πονάει και προσπαθείς να τον απαξιώσεις.
      Όλα στο φως μωρή λούγκρα αν έχεις κάτι εναντίον του επώνυμα και με στοιχεία, όχι ανώνυμα και πισώπλατα, αλλά καλά κάνετε εκεί μέσα και μοιράζετε μεταξύ σας φουστίτσες, αυτές σας πρέπουν λούγκρες, σας πήραμε χαμπάρι,

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/3/16 17:51

      Tώρα μας έπεισες Λάμπρο...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/3/16 17:04

    Ο σουλτάνος μιλάει για λαϊκή ετυμηγορία ενώ ξέρει πολύ καλά ότι το δημοψήφισμα δεν έχει καμία αξία, καμία υποχρέωση για τη δήμαρχο και καμία συνέπεια αν θα γίνει ή όχι γέφυρα.
    Ρε σουλτάνε δύο μέλη του χαρεμιού πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ της γέφυρας εσύ γιατί κρύβεσαι, η ρουλίτσα γιατί κατάπιε τη γλώσα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/3/16 17:20

    Να μας πει ο σουλτάνος γιατί δεν υποχρεώνει τους φεριμποτατζήδες να βάλουν ταμειακές μηχανές για να μην χάνει το λιμενικό ταμείο έσοδα από μαϊμού εισιτήρια. Μέχρι και οι γύφτοι έχουν ταμειακές οι μεγαλοεφοπλιστές κόβουν αθεώρητα εισιτήρια. Άρπαξε να φας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/3/16 18:05

    Καλησπέρα Γιάννη,
    Συμφωνώ πέρα για πέρα με όσα γράφεις. Ας προσέχαμε ποιους ψηφίζαμε. Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν κρυφτεί και μου το παίζουν πολιτικά πολιτισμένοι. Αυτό δεν είναι πολιτική στάση, αλλά χυδαιότητα. Που είναι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι να ενημερώσουν υπεύθυνα και επώνυμα τον κόσμο για τα αποτελέσματα της σχεδιαζόμενης ζεύξης; Το δημοψήφισμα για ένα έργο που θα συνδέσει την Σαλαμίνα με το Πέραμα γίνεται με λαϊκισμό και με όρους «αιμορουφήχτρες φερυμποτατζηδες» και «θάνατος στους φερυμποτατζήδες» λες και δεν υπάρχουν συμφέροντα και από την πλευρά της ζεύξης.
    Από τέτοια «παλικάρια» βαρεθήκαμε. Μπράβο για την στάση σου. Ο κόσμος σε έβγαλε όχι ο Μηνάς, όποτε μη μασάς στις απειλές του. Είναι πολύ λίγος για να σε φτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/16 21:35

      Πες μας ποιο φερυμποτ εχεις ρε φιλε να σε παραδεχτω..να χαιρεσαι κατι παληκαρια σαν τον Γλενη την ευρορουφηχτρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/16 21:44

      Ston Ανώνυμος6/3/16 21:35
      To F/B "ai kai pidiksou" sou kanei?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/3/16 19:33

    οπα...... νεα ρηξη........ στην παρεα του σουλτανου?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.