Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Μαρ 2016

«Υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης» ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα

Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Δήμος Σαλαμίνας πραγματοποιεί δημοψήφισμα προκειμένου οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το αν θέλουν να γίνει το έργο της  υποθαλάσσιας σύνδεσης  της Σαλαμίνας με το Πέραμα.
Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ. Οι Δημότες Σαλαμίνας ψηφίζουν στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημ. Μπόγρη) και οι Δημότες των πρώην Κοινοτήτων Αμπελακίων, Αιαντείου και Σεληνίων ψηφίζουν στα Κοινοτικά τους καταστήματα.
Εν όψει του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος,  αλλά και της κρισιμότητας του θέματος, είναι ανάγκη οι πολίτες της Σαλαμίνας να ενημερωθούν έγκαιρα για όλες τις πτυχές του συγκεκριμένου έργου, τις δυνατότητες και προοπτικές που αυτό θα δώσει στο νησί, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται, με σκοπό να πάρουν υπεύθυνα θέση με την ψήφο τους.

Είναι προφανές ότι η άποψη των πολιτών είναι εξαιρετικά σημαντική σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για την ανάπτυξη και την οικονομία της Σαλαμίνας.
Για αυτό απαιτείται τόσο η ευρύτερη και πληρέστερη δυνατή ενημέρωση, όσο και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο δημοψήφισμα αυτό που αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα, να συμμετάσχουν μαζικά με την ψήφο τους σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα και να προσέλθουν μαζικά στην διαδικασία. 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/16 01:06

    Σχόλιο για τα γραφόμενα του κ.Χατζηπέρου δεν είδαμε κε Μαστροκόλια. Ετοιμαστείτε λοιπόν όλοι να πάτε στις κάλπες, κάτι θα βγεί από κει, τίποτα δεν πάει χαμένο. Καλό ήταν να είχε γίνει το δημοψήφισμα τώρα και 4 χρόνια όπως λέει και ο Κατσικάρης, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/16 07:40

    Καλά ρε το χάσατε τελείως;
    Τον Μαστρό περιμένετε να κάνει σχόλια; Δεν πήρες χαμπάρι πως τα σχόλια είναι και πάλι ελεύθερα;
    Ή μήπως σε απασχολεί η άποψη του Μαστρό και μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/16 11:52

    χαζτηπερο ασε το δημοψηφισμα και φτιαξε τη λεωφορο φανερωμενης για εχουμε φαει ολα τα λεφτα σε χαπια για τη ναυτια στη στερια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.