Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαρ 2016

Οι παραινέσεις σωστές, μα απευθύνονται σε λάθος πρόσωπα κ Αντιπεριφερειάρχα!

Αξιότιμε κ Αντιπεριφερειάρχα, με ιδιαίτερη χαρά δημοσιεύσαμε το από 15/03 Δ.Τ. σας, γιατί όχι μόνο συμφωνούμε με τον τίτλο του ”… «Υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης»…” αλλά επαυξάνουμε! Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά έστω και στο ”παρά πέντε” ενημερώνει κάποιος τους πολίτες υπεύθυνα για το που και πως θα ψηφίσουν, έστω κι αν αυτό δεν ήταν δική σας αρμοδιότητας αλλά της ασθμαίνουσας δημοτικής αρχής.
Όμως κ Αντιπεριφερειάρχα, καλό θα ήταν τις παραινέσεις σας, να τις απευθύνατε προς την παρούσα ανεύθυνη Δημοτική αρχή και όχι στους υπεύθυνους πολίτες που κάνουν ότι είναι δυνατόν για την ενημέρωση τους.
Πού είναι αλήθεια οι σχετικές δημοσιεύσεις της Δημοτικής αρχής; Ούτε το πώς ούτε το που θα ψηφίσει ο κόσμος δεν έχει ακόμα ενημερώσει! Είναι πρώτο το δικό σας κείμενο που κάτι σχετικό ενημερώνει. Όσον αφορά τα θετικά και αρνητικά της ζεύξης καμιά ενημέρωση από τα επίσημα χείλια της Δημάρχου μας, ατυχέστατη η προσπάθεια να τα ‘χει καλά και με τον Χριστό και με τον Μαμωνά;
Όλοι κρινόμαστε κ Αντιπεριφερειάρχα καθημερινά από τους πολίτες και πολύ περισσότερο εσείς οι πολιτικοί μας ταγοί που ως συνήθως, θα κάνετε ”ταμείο” την ημέρα των εκλογών.
Οι παρωδίες των δημοψηφισμάτων όπως και σεις καλύτερα του καθενός γνωρίζετε, δεν εξυπηρετούν κανέναν και θα το δείτε την ερχόμενη Κυριακή, πόσο θα απαξιώσει ο λαός της Σαλαμίνας τους ανεύθυνους πολιτικούς της.

Καλό θα ήταν λοιπόν να καλέσετε την αρμόδια Δημοτική Αρχή, να επιδείξει την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα και ΟΧΙ τους πολίτες. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/16 23:24

    Πω ρε Παναγία μου, τι μίσος είναι αυτό που έχεις για τη Δήμαρχο ρε παιδάκι μου, ούτε τη μάνα σου να είχε σκοτώσει. Πρόσεχε την υγεία σου γιατί αυτά οδηγούν σε τρελοκομείο. Εκτός κι αν σε έχουν ήδη κλείσει μέσα και δεν βλέπεις και δεν διαβάζεις τις ανακοινώσεις της Δημάρχου ούτε βλέπεις τα πανό που είναι αναρτημένα σε όλη τη Σαλαμίνα. Άκου εδώ να λέει ότι η δημοτική αρχή δεν έχει ενημερώσει πότε και πού θα ψηφίσει ο κόσμος !! Τελικά είσαι για ... δέσιμο φουκαρά μου.
    Και αν ενοχλείσαι τόσο πολύ από το δημοψήφισμα αμάν πια, μη πας ρε αδελφέ να ψηφίσεις και μας μείνεις; Άσε όλους εμάς να έχουμε κάποτε το λόγο και να εκφραστούμε, κι αυτό σε ενοχλεί; Εξάλλου το είπε και η …. φίλη σου η Δήμαρχος στο ΔΤ της ότι πρόκειται για άτυπο δημοψήφισμα που δεν υποχρεώνει και δεν δεσμεύει κανέναν είναι ένα είδος γενικής συνέλευσης. Διάβασε το ΔΤ της Δημάρχου και μπορεί να ξετυφλωθείς, ούτε έκρυψε κάτι, τα λέει καθαρά και ξάστερα. Το μόνο λάθος της ήταν ότι δεν πήρε την έγκριση σου πριν το αποφασίσει. Λάθος της, μέγα λάθος. Θα της πω άλλη φορά να σε ρωτάει αγόρι μου.
    http://salamis-news.blogspot.com/2016/02/blog-post_25.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/16 16:06

    ρε οργιο αντιπερειφεριαρχη εχεις να πεις τιποτα για το τσιρκο που γινεται σημερα με το δημοψηφισμα;;;θα το επικυρωσεις;;;που ειναι ο ελαχιστος ελεγχος που επρεπε να ειχες κανει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.