Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Μαρ 2016

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ MARBLEHEAD 2016

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Ναυτομοντελιστών, διοργάνωσε την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11:00 τον αγώνα για τηλεκατευθυνόμενα ιστιοπλοϊκά σκάφη  "ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ MARBLEHEAD 2016" στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι της Σαλαμίνας. Συμμετείχαν 17 αγωνιζόμενοι σε ένα θαλάσσιο στίβο με ιδανικές καιρικές συνθήκες για την περίσταση και παιγνιδιάρικη κατάσταση θαλάσσης.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αυξήσει τον συναγωνισμό, να συμβούν απρόοπτα όπως μικρές βλάβες, εκτός εμβελείας τηλεχειριστηρίου σκάφη, που αποτέλεσαν το αλατοπίπερο για τους τυχερούς θεατές. Ο συναγωνισμός ήταν τέτοιος που μετέτρεψε τον ενθουσιασμό των θεατών σε ομάδες οπαδών υποστηρικτών που προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους χειριστές των σκαφών με χαρούμενες φωνές.
Μεταξύ των θεατών που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρρος, ο Πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου Σαλαμίνος κ. Ι. Λένης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Σαλαμίνος κ. Ισ. Τσούτσουρας.
Στους νικητές, που μετά από 9 ιστιοδρομίες αναδείχθηκαν :
1. ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                GRE 29
2. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΑΘΗΣ          GRE 4
3. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ       GRE 6
απονεμήθηκαν έπαθλα και Γαλακτομπούρεκο, το παραδοσιακό Αποκριάτικο Κουλουριώτικο «Πουπέκι»
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/3/16 17:03

    η σαλαμινασ εχει γεμισει σκουπιδια και ιδιαιτερα το αιαντειο
    θα μαζευτουν αραγε ποτε ειναι ακομα μαρτιοσ το καλοκαιρι τι μασ περιμενει αραγε σε ευχαριστουμε για το μαθημα που μασ εδωσεσ κυρια ναννου να προσεχουμε αλλα φορα που θα δινουμε τγν ψηφο μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/16 19:09

      Εσύ την ψήφισες; Μη ξεχάσεις να την ξαναψηφίσεις

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/16 13:40

    gefyra gefyra gefyra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.