Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2016

Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το πρόγραμμα LEADER


Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ε. Νήσων και των νησιωτικών Δήμων και της Τροιζηνίας με την διαδημοτική εταιρεία Πάρνωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Γενικός Δ/ντης της εταιρείας κ. Μαρίνος Μπερέτσος και υπηρεσιακοί παράγοντες, συμμετείχαν σήμερα στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η ενημερωτική ημερίδα είχε στόχο την καλύτερη προετοιμασία των σχημάτων που θα αποτελέσουν εν δυνάμει Ομάδες Τοπικής Δράσης της Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση:
·         Του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων – CLLD/LEADΕR, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020
·         Του κοινού σχεδίου της πρόσκλησης αλλά και της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή των Ομάδων τοπικής Δράσης, που αφορά στο Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας που αναμένεται άμεσα
·         Των κανονισμών που αφορούν στις κρατικές ενισχύσεις

Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και των υπηρεσιακών παραγόντων στην ημερίδα ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας της Π.Ε. Νήσων για την συμμετοχή των νησιών της Αττικής, των οποίων η δυνατότητα συμμετοχής προβλέπεται ρητά για πρώτη φορά, στην συγκεκριμένη δράση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.