Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2016

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ για τα Λατομεία Αγγέλου στη Σαλαμίνα

Το καλοκαίρι του 2014 δημοτικές παρατάξεις, φορείς, σύλλογοι και ενώσεις πολιτών καταγγείλαμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά την παράνομη λειτουργία της επιχείρησης «Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε.». Ταυτόχρονα μαζί με πολίτες του νησιού συμμετείχαμε στον αγώνα ενάντια στην παράνομη δραστηριότητα του λατομείου, με συνεχή παρουσία μας επί τρεις μήνες στην ευρύτερη λατομική περιοχή, 24ωρες το 24ωρο.
Ήταν το μοναδικό διάστημα στο οποίο το λατομείο δεν λειτούργησε.
Οι σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον δεν μας επέτρεψαν τον εφησυχασμό.

Όλο αυτό το διάστημα με συνεχείς ενέργειες μας στις αρμόδιες υπηρεσίες, καταφέραμε να αποτρέψουμε την παράνομη επαναλειτουργία της εταιρίας. Όπως εμφανίζεται στην υπ' αριθ. πρωτ. 22943/222/21.3.2016 απόφαση της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, απορρίφθηκε το αίτημα της λατομικής εταιρίας για συνέχιση των εξορύξεων, λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων και του ενημερωτικού εγγράφου της Επιτροπής μας.
Ευελπιστούμε στην αποκατάσταση της νομιμότητας, για την προστασία του περιβάλλοντος και του δημοσίου συμφέροντος, με την οριστική αποβολή της εταιρίας από τους λατομικούς χώρους του νησιού μας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Για να δείτε τις αποφάσεις της αποκεντρωμένης, ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/16 21:22

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΟΥΒΑ-ΜΠΑΤΣΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ?????????? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΚΛΠ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!! Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ??????? ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/16 22:37

      Όσο θα φύγουν οι πρόσφυγες από την Ελλάδα άλλο τόσο θα φύγει και mr aggelou από την Σαλαμίνα. Ποιος θα τον διώξει η δήμαρχος; χαχαχα Κάθε πρωί πίνει στην υγεία της που πουλάει εκτός σαλαμίνας χιλιάδες τόνους παράνομο υλικό. Προεκλογικά μας είχε κουράσει με την αναφορά της στο λατομείο. Τώρα τι έχει αλλάξει και δεν το πιάνει στο στόμα της; Τι γίνεται με τα χρέη του λατομείου στον δήμο; Χρήματα για αυξήσεις στα δημοτικά τέλη νόμιζε ότι έχουμε αλλά από αυτούς που χρωστάνε δεν ξέρει να πάει να τα ζητήσει. Έχουν γνώση οι Κουλουριώτες δήμαρχε μου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 21:55

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΤΕ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΕΡΡΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/16 22:32

    εγώ θέλω φωτογραφία του νταμαρά και της δημάρχου μαζί. γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/16 22:53

      Κάτσε και να δεις, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά χαχαχαχα εδώ πληρώνονται όλα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/16 22:51

    Άντε για διακοπές διαρκείας μπαρμπα-θωμά εσύ και η παρέα σου. Η Σαλαμίνα σου είπε ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/16 23:01

    ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΆΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/16 09:08

    ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙ ΑΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ?

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/16 09:42

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΛΑΤΟΜΟΣ.ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/3/16 12:13

    Από την δήλωση παραίτησης της κας Λεμονιάς Καπετάνιου, από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

    "Κυρία Δήμαρχε,
    Είχαμε και έχουμε ακούσει χρόνια τώρα για την μετεκλογική μετάλλαξη των πολιτικών που άλλα λένε και τάζουν πριν και άλλα λένε και κάνουν μετά, όμως ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε και με εμάς και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρόνο από την εκλογή μας. Προς απόδειξη δε όλων αυτών, θα σας αναφέρω μερικά παραδείγματα: ...
    ..... – Πού είναι όσα καταγγέλλαμε και λέγαμε για τα ανείσπρακτα τέλη για το λατομείο του Αγγέλου; Πόσα χρήματα έχουμε εισπράξει εμείς μετά από 17 μήνες διοίκησης; Τι κινήσεις κάναμε εμείς για να τα εισπράξουμε; ΤΙΠΟΤΑ! ....."

    Τώρα τα βρήκαν .. δεν τα βρήκαν μεταξύ τους οι θεσμοί και οι αρχές του νησιού μας με τον νταμαροφάγο, για να δουλεύει παράνομα και να μην αποδίδει στον δήμο ούτε ένα σεντς, ο καθένας ας βγάλει μόνος του το συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.