Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαρ 2016

Καταγγελία Δημοτικού Συμβούλου Μάνου Δερτούζου. Το αποτέλεσμα του «Δημοψηφίσματος» που δυστυχώς ανακοινώθηκε, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Μετά την ανεπίτρεπτη κατάσταση η οποία επικράτησε την ημέρα του «Δημοψηφίσματος» χωρίς να υπάρχουν τα στοιχειώδη μέτρα που θα διαφυλάξουν το αδιάβλητο του αποτελέσματος, όπως θα έκανε ένας Εξωραϊστικός Σύλλογος, μετά την παραδοχή από την Δημοτική Αρχή, ότι υπάρχουν άτομα που διπλοψήφισαν, περίμενα ένα συγνώμη από την Δημοτική αρχή και επίσημη ακύρωση της διαδικασίας. Το ένα λάθος δυστυχώς διαδέχεται άλλο μεγαλύτερο. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος εκθέτει ακόμη περισσότερο την Δημοτική αρχή παρουσιάζοντας ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ευρισκόμενος στο Κοινοτικό κατάστημα Αιαντείου από το πρωϊ μέχρι την τελική καταμέτρηση το βράδυ, δικαιούμαι να ρωτήσω. Υπάρχουν άτομα τα οποία διπλοψήφισαν και στο Αιάντειο και ποια είναι;
Έχετε υποχρέωση πλέον μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος να αναφέρετε τα ονόματα όλα, αφού πρωτίστως καταθέσετε τα τετράδια που γράφατε τα ονόματα, που δεν είχατε τη στοιχειώδη ευαισθησία να παίρνετε υπογραφές από τους ψηφίσαντες, κάνοντας περισσότερο διάτρητη την διαδικασία.
Στη καταμέτρηση των ψήφων στο Αιάντειο στείλατε την δικηγόρο κα Κατερίνα Μιλλιώτη η οποία με άψογο τρόπο μέτρησε και έβγαλε αποτέλεσμα. Άραγε δεν μπορούσαν εθελοντές δικηγόροι όπως η κα Μιλλιώτη να διαφυλάξουν και κατά την διάρκεια της ημέρας με την παρουσία τους το αδιάβλητο και το κύρος των εκλογών; Ποιο νομικό κόλλημα υπήρχε να το κάνετε;
Ποιο νομικό κόλλημα υπήρχε να βάλετε εφορευτική επιτροπή ανά κάλπη και με παρουσία δικηγόρου να ελέγχετε η κατάσταση; Στο χάος που επικράτησε στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη που όπως λέτε υπήρχαν δικηγόροι, ποιοι είναι αυτοί και με τι τρόπο διαφύλαξαν το αδιάβλητο των εκλογών;
Στο Αιάντειο λοιπόν ψήφισαν 553 άτομα. ΟΧΙ ψήφισαν 145 Ναι 399 άκυρα 9.
Σας ρωτώ λοιπόν εάν στο Αιάντειο διπλοψήφισαν και ποια είναι τα ονόματα; Ποιοι είναι αυτοί που ψήφισαν και στο Αιάντειο και στην Κούλουρη.; Εάν υπάρχουν γιατί δεν αφαιρέσατε τα ονόματα αυτά από το τελικό αποτέλεσμα; Εάν δεν υπάρχουν πάλι να μας το πείτε.
Καταγγέλλω λοιπόν ότι το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Την ύστατη στιγμή περίμενα από την Δημοτική Αρχή  να πρυτανεύσει η σύνεση και να ακυρώσει την διάτρητη από παντού διαδικασία η οποία έγινε και εκθέτει όλους. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Η ακύρωση της διαδικασίας ήταν πράξη πολιτικού θάρρους και θα είχε την ανάλογη εκτίμηση από την κοινωνία.

20 σχόλια:

  1. TOYRLEMAN22/3/16 17:21

    Από την ημέρα που η δήμαρχος έστειλε τον φάκελο για τα κινητά της win στον εισαγγελέα όρχησες τις καταγγελίες .Μπράβο Μάνο παλικάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/16 17:44

    Ρε Μάνο τι σαχλαμάρες λες πάλι;
    Αν έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέει η διαπαραταξιακή, τότε βγάλτα στον αέρα για να τους ξεφτιλήσεις και να βγεί άκυρο το αποτέλεσμα. Αερολογίες και ανοησίες τύπου να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των διπλοψηφισάντων είναι εμπαιγμός στη νοημοσύνη μας γιατί γνωρίζεις καλά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Κι αν ήθελες να βάλεις εκλογικούς αντιπροσώπους για το ΝΑΙ, δεν σε εμπόδισε κανείς. Το να λες απλά χωρίς να το τεκμηριώνεις ότι το αποτέλεσμα του δημοψ/τος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι αφελές, αστείο. Απόδειξέ το κι εγώ μαζίσου, μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/16 18:41

      Αρχιαπατεώνα μηνάρα πώς μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι διπλοψήφισε, με τι στοιχεία?
      Αυτά τα στοιχεία τα έχεις εσύ με τα μπακαλοτεύτερα που έγραφες τα ονόματα αντί να έχεις καταλόγους. Βγάλε στη φόρα αυτούς που λες ότι διπλοψήφισαν για τους κράξουμε όλοι, και να τους πας και στον εισαγγελέα που σου χάλασαν τη σούπα. Δε θα το κάνεις όμως, γιατί θα πας για συκοφαντική δυσφίμηση. Ας φρόντιζες να υπογράψουν δίπλα στο όνομά τους, τώρα θα ήσουν καβάλα στο άλογο. Εϊσαι και ηλίθιος και φασίστας, φάε λοιπόν τη φόλα σου και άντε στη τρύπα σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/16 20:38

      Τελικά γιαννακι δεν είσαι μόνο λαμόγιο είσαι και πολύ ηλίθιος.
      Έχεις αναγάγει το Μηνά σε αυθεντία με αυτές τις μπούρδες που γράφεις.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/16 18:21

    Ουυυυυ ..να χαθειτε ΓΛΕΙΩΔΗ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ...ΕΦΟΠΛΙΣΤΟ-ΜΑΟΥΝΙΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ....ΦΤΟΥ ΣΑς ...ΞΕΥΤΙΛΕΣ......Να ψοφησετε ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/16 18:44

    ΡΕ αρχή ξεφτιλα προδότη και εδω στης ιστοσελίδες επώνυμα λένε ότι τριπλό ψηφισαν και εσυ δούλε των φέριμποτ που κάθε φορά ερχόντουσαν και ψηφισαν ολοι μαζι,,, και το βράδυ ολοι οι σύμβουλοι τα ρίχναμε τρια τρια τα φάκελα με το όχι--- μιλάς ,, και μαθε η διαφορά ήταν 7 ψήφοι στο κέντρο στην Σαλαμίνα και γενικα υπερ το Ναι >>> και βγαίνει η νοσοκόμα και φωνάζει για να την κράξουνε η'' ο άλλος λιμενεργάτης που δεν ξέρει που ειναι το στενό ρε τα Πεύκα κοντένουν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/16 18:45

    Τη γνώμη σου αρχημηνάρα για τη γέφυρα δεν την είπες ακόμα, ούτε η άχρηστη πήρε θέση,μέχρι χθες έλεγες δε θέλει να επιρεάσει τους ψηφοφόρους, μπούρδες, τώρα που τελείωσε η απάτη που βαφτίσατε δημοψήφισμα τι λέτε, να γίνει για όχι. Σιγά που θα απαντήσετε υπάλληλοι της κοινοπραξίας. Φάτε γρήγορα γιατί τα ψωμιά σας λιγοστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/16 18:48

    <<τη γνώμη τους η οποία θα γίνει σεβαστή και θα αποτελέσει πυξίδα για την όποια εξέλιξη του θέματος της ζεύξης".


    Τι θα σεβαστείς ρε απατεώνα, για ποια γνώμη μιλάς, τους σαράντα ψήφοι διαφορά στους σαράντα χιλιάδες κάτοικοι?????? Και τι θα λες ότι είναι η γνώμη της Σαλαμίνας, ναι για όχι. Τη δική σου γνώμη και της άχρηστης δεν την ακούσαμε ακόμα. Χέεεεεεεστες.
    Τράβα τώρα στους μαουνιέρηδες να πάρεις τη μίζα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tourleman22/3/16 21:31

    Μάνο σαν και σένα αγαπημένε μου είχαμε πολλούς στην Κούλουρη .Κανάς καλόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/3/16 21:41

    Μάνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας κάνε μία ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ έξω από το Δημαρχείο. Ξέρεις σαν και αυτή που ειχες κανει υπερ των καταπατητητών στην προκυμαία και το βράδυ ταραζες τα σουβλάκια και τις πίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/3/16 21:52

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
    Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες 20/3/2016 ημέρα Κυριακή από 8π.μ. έως 8μ.μ. στη Σαλαμίνα το άτυπο δημοψήφισμα για ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο επικείμενο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης Περάματος-Παλούκια.
    Γεγονός είναι ότι η είδηση περί δημοψηφίσματος ενόχλησε πολλούς για διάφορους λόγους με αποτέλεσμα να κηρυχθεί ένας ανηλεής πόλεμος λάσπης κυρίως κατά της Δημάρχου που τόλμησε να κάνει αυτό που δεν έκανε ο προκάτοχός της δηλ. να αφήσει να μιλήσει ανεπηρέαστα το κυρίαρχο Σώμα που είναι ο λαός της Σαλαμίνας.
    Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να υπονομεύσουν την διαδικασία αλλά τους γύρισε μπούμεραγκ. Οι κασάνδρες για ακόμη μία φορά διαψεύστηκαν.



    Η διεξαγωγή ήταν ομαλή χωρίς εντάσεις και θύμιζε γιορταστική ατμόσφαιρα.
    Η διαπαραταξιακή επιτροπή που συστήθηκε για τη διεξαγωγή με την αμέριστη συμπαράσταση των εφορευτικών επιτροπών που απαρτίζονταν από δημοτικούς υπαλλήλους και δικηγόρους που επέβλεπαν την διαδικασία έφερε σε πέρας ένα δύσκολο εγχείρημα που για πρώτη φορά έλαβε χώρα στο νησί μας. Τους αξίζουν όλους πολλά συγχαρητήρια. Οι πολυάριθμες κάλπες και παραβάν που είχαν στηθεί συνέβαλαν στο να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου ο κόσμος αφού η όλη διαδικασία της ψηφοφορίας δεν ξεπερνούσε το ένα λεπτό.
    Ορισμένοι, ασθμαίνοντας από τον αγώνα δρόμου που έκαναν για να αμαυρώσουν την εικόνα του δημοψηφίσματος πού είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας, προσέτρεξαν κατόπιν εορτής και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις να βγάλουν και ανακοινώσεις. Οσα λέγονται περί εκδόσεως Προεδρικού Διατάγματος του άρθρου 216 για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος , τη στιγμή που αυτό απαγορεύεται ρητώς από το Σύνταγμα της Ελλάδος μόνο ασχετοσύνη δείχνουν και μάλιστα για άνθρωπο που έχει διατελέσει δήμαρχος.. Δεν διερωτήθηκε καν γιατί 10 χρόνια τώρα δεν έχει αυτό εκδοθεί και γιατί τα δημοψηφίσματα που κάνουν όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας είναι άτυπα;
    Και μιλάει για έλλειψη δικαστικών αντιπροσώπων όταν ξέρει ότι το δημοψήφισμα είναι άτυπο, ε’ τι να πει κανείς απ’ εκεί και πέρα;
    Από την πρώτη στιγμή η Δήμαρχος δεν κρύφτηκε, ξεκαθάρισε τόσο στο Δημ.Συμβούλιο που πάρθηκε η απόφαση για το δημοψήφισμα όσο και στο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε όλα όσα σχετίζονται με τη διεξαγωγή του άτυπου δημοψ/τος και μάλιστα το ονόμασε γενική συνέλευση. Ζήτησε από όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διαπαραταξιακή και δεν εμπόδισε κανέναν να παρευρεθεί ως εκλογικός αντιπρόσωπος του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ. Τα όσα καταγγέλλουν οι πολιτικοί αντίπαλοί της δεν ευσταθούν, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
    Το ότι δεν υπήρχαν στο τραπέζι οι εκλογικοί κατάλογοι τούτο οφείλεται σε νομικό κώλυμα. Ο ψηφοφόρος έδινε την ταυτότητα του, καταγράφονταν τα στοιχεία του και μετά το κλείσιμο της κάλπης τα διασταύρωναν με τους δημοτικούς καταλόγους. Ο λόγος για τον οποίο δεν ανακοινώθηκαν αμέσως τα αποτελέσματα ήταν ότι έπρεπε πρώτα να γίνει η σχετική και απαραίτητη διασταύρωση για να εντοπιστούν οι διπλοψηφίσαντες.
    Με την διασταύρωση αυτή διαπιστώθηκαν τα εξής: Όλοι οι ψηφίσαντες είναι δημότες Σαλαμίνας και ανέρχονται στους 4.584
    Από αυτούς 4 τριπλοψήφισαν και 31 διπλοψήφισαν μεταξύ των οποίων και ένας αιρετός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Περικλής Βασιλικής ο οποίος γνωρίζοντας προφανώς ότι θα ανακαλυπτόταν από την διασταύρωση που έκαναν οι υπηρεσίες του Δήμου, προσέτρεξε με ανακοίνωσή του να δικαιολογήσει τη διπλοψηφία, πράξη που δεν του περιποιεί τιμή.
    Τέλος, επειδή ορισμένοι ετεροδημότες απαίτησαν επιμόνως να ψηφίσουν και προκειμένου να μη διασαλευτεί η τάξη, στήθηκε μία ακόμη κάλπη στο κάθε δημοτικό κατάστημα ειδικά για τους ετεροδημότες που ανήλθαν συνολικά στους 85.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/3/16 22:03

    Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 5/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Σήμερα στις 20 Μαρτίου του έτους 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 14:00, στην Δημοτική
    Κοινότητα Αιαντείου, συνήλθε σε Έκτακτη Συνεδρίαση το Συμβούλιο, ύστερα από την υπ’
    αριθμ. 5951/2016 έγγραφη πρόσκληση της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου,
    αφού επιδόθηκε στα μέλη της σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν.3852/2010.
    Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, η Πρόεδρος, διαπίστωσε ότι από τα πέντε (5) μέλη του
    συμβουλίου παρόντα είναι τα τέσσερα.
    ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
    --------------------------- ---------------------------
    ΜΠΟΥΤΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Πρόεδρος) ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
    Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε η κ. Μπούτση Θεανώ, υπάλληλος του Δήμου για την
    τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης.
    Η Πρόεδρος, αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, κήρυξε την έναρξη της
    συνεδρίασης.
    Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι μετά από έντονους
    διαπληκτισμούς των πολιτών με τους κοινοτικούς συμβούλους για εσφαλμένη ενημέρωση και
    μετά από την ενημέρωση της Δημάρχου από το Κοινοτικό Συμβούλιο σχετικά με το θέμα, το
    σώμα επιθυμεί την τοποθέτησή τους όσον αφορά την διαδικασία του δημοψηφίσματος
    αναφορικά με την ζεύξη Περάματος - Σαλαμίνας.
    Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Συμβούλιο
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Και εγκρίνει το κατεπείγον της συνεδρίασης.
    Αρ. Αποφ. 14/2016
    ΘΕΜΑ 1
    ο Η.Δ.: «Διενέργεια δημοψηφίσματος»
    Ο Κος Γαβριήλ λέει ότι σήμερα 20 Μαρτίου 2016 κατόπιν συνάντησης και με τους
    άλλους κοινοτικούς συμβούλους διαπιστώσαμε ότι η διαδικασία δεν εφαρμόζετε όπως είχε
    αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και από την ενημέρωση την οποία δεχτήκαμε στο
    Κοινοτικό Συμβούλιο στις 7/3/2016 από την Δήμαρχο Σαλαμίνας.
    Προτείνω λοιπόν να μην συμμετέχουμε σ’ αυτή την διαδικασία.
    Συνεχίζει ο Κος Γαβριήλ λέγοντας ότι όλο αυτό το διάστημα ενημερώναμε τον κόσμο ότι
    θα ψηφίσουν μόνο οι δημότες βάση του δημοτολογίου ενώ σήμερα ψηφίζουν όλη ανεξέλεγκτα
    και χωρίς καμία βάση δεδομένων χωρίς νομική κάλυψη και χωρίς ενημέρωση για τους
    ετεροδημότες.
    Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Συμβούλιο
    2
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Να απέχει από την ψηφοφορία του Δημοψηφίσματος και είναι αντίθετο στη διαδικασία
    με τον τρόπο που διεξάγεται καθώς δεν υπάρχει βάση δεδομένων, νομική κάλυψη και
    τοποθετήθηκε κάλπη ετεροδημοτών κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος. Η απόφαση αυτή
    να διαβαστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να ανακοινωθεί στο Κοινοτικό κατάστημα.
    ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    ΑΙΑΝΤΕΙΟ 22/03/2016
    H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΠΑΥΛΙΔΗ – ΜΠΟΥΤΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ( Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες 20/3/2016 ημέρα Κυριακή από 8π.μ. έως 8μ.μ. στη Σαλαμίνα το άτυπο δημοψήφισμα για ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο επικείμενο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης Περάματος-Παλούκια.)

    (Η διεξαγωγή ήταν ομαλή χωρίς εντάσεις και θύμιζε γιορταστική ατμόσφαιρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/3/16 23:12

    Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έχει ως εξής:
    ΟΧΙ 49,68 %
    ΝΑΙ 48,79 %
    ΛΕΥΚΑ 0,45 %
    ΑΚΥΡΑ 1,08 %
    Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας κατά δημοτική κοινότητα.

    Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδημότες μας που έδωσαν το παρόν κι εκφράσανε ελεύθερα και ανεπηρέαστα τη γνώμη τους η οποία θα γίνει σεβαστή και θα αποτελέσει πυξίδα για την όποια εξέλιξη του θέματος της ζεύξης.
    Σαλαμίνα 21/3/2016

    Ισιδώρα Νάννου Διαπαραταξιακή επιτροπή
    Δήμαρχος Σαλαμίνας διεξαγωγής δημοψηφίσματος
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΛΈΝΤΙ;;;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΙΔΩΝ;;;ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/16 15:37

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/3/16 23:37

    Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδημότες μας που έδωσαν το παρόν κι εκφράσανε ελεύθερα και ανεπηρέαστα τη γνώμη τους η οποία θα γίνει σεβαστή και θα αποτελέσει πυξίδα για την όποια εξέλιξη του θέματος της ζεύξης.

    Σαράντα ψήφοι διαφορά σε σύνολο σαράντα χιλιάδων δημοτών, χωρίς να αφερέσουν τους διπλο-τριπλοψιφίσαντες και με μαγείρεμα από το δικηγόρο της κοινοπραξίας και τον σύμβουλο που έχει διορίσει την κόρη του και το φίλο της στα φεριμποτ, ο μηνάς έβγαλε συμπέρασμα. Μπράβο μηνά, και εις ανώτερα.
    Η απάτη έχει ονοματεπόνυμο μηναρούλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/3/16 08:16

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΒΑΖΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΟΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/3/16 08:23

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΒΑΖΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΟΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/3/16 09:32

    Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ NAI ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ OXI.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΒΑΖΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΟΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/3/16 11:14

    Μάνο σαν και σένα αγαπημένε μου είχαμε πολλούς στην Κούλουρη .Κανάς καλόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.