Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Μαρ 2016

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ. Σύσκεψη στο Γραφείο της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού

Στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την τμηματική αποκατάσταση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας κ. Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, η Γενική Δ/ντρια Αναστήλωσης του Υπουργείου κ. Γατοπούλου, η αρμόδια αρχαιολόγος κ. Μιχαλοπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ειδικότερα συζητήθηκε η αξιοποίηση της πίστωσης, που έχει προβλεφθεί για το συγκεκριμένο έργο στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο κ. Χατζηπέρος τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι απαραίτητο για τους πολίτες της Αίγινας, από την πολιτιστική ζωή των οποίων  λείπει ένας σημαντικός πολιτιστικός χώρος. 

Διαβεβαίωσε δε, ότι θα λάβει κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του έργου μέσω σύναψης προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Αττικής με το Υπουργείο Πολιτισμού. Ευχαρίστησε δε, την κα Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη για την άμεση ανταπόκρισή της να δοθεί λύση στα τεχνικά  ζητήματα που προέκυψαν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση της αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού σε συνεργασία και συντονισμό με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Νήσων.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/3/16 20:47

    ειδα αυτη την προσκληση πριν λιγο.ΜΕΣΩ FACEBOOK.''Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΚΟ ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-3-2016 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΣΙΚΙΝΟΥ 2 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    18-21 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ
    21-?? ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΩΡΑ
    ΜΟΥΣΙΚΗ DJ!
    Τα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων βρίσκονται στην οδό Σικίννου αρ. 2 στα Αμπελάκια.
    Τι έγινε αυτη η διευθυνση είναι της Δημοτικής Κοινοτητας Αμπελακιων Τι γινεται άλλαξε η χρηση της αιθουσας;
    ΕΓΙΝΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ; Το 2015 ο συνάδελφος κ.Μαμμης Γιαννης εκανε αρραβωνες συγγενικου του προσωπου το τι γινοταν μεσα στη Κοινοτητα; ΧΑΜΟΣ ενας ΝΤΕΚΕΣ εδωσα τοπο στην οργη. Σημερα γινεται ΧΑΜΟΣ
    Τι γινεται ποιος εχει δωσει τετοιες αρμοδιοτητες;;;κριμα την χρηση που ειχε αυτη η αιθουσα κυριε Τραυλε πάνε οι αγωνες που ειχες κανει να στεκεται στο υψος του κληροδοτηματος της αιθουσης? Την καταντησανε ενα μεγαλο ΄'ΠΟΡΤΕΛΟ΄.΄Που πληρωνουν ολοι αυτοι για ολες αυτες τις εκδηλωσεις κυρια ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΑΣ;Αυτο ειναι το ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΣΑΣ;;;ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.Ετσι και τα Χριστουγεννα υπηρχε μια πινακιδα στη πορτα της εισοδου ΡΕ ΑΡΧ...... κλεινεται τα aircontision οταν φευγετε. Αυτός ειχε απο νωρις καταλαβει οτι εκει εχει γινει οικος ανοχης μονο το φωτακι του λειπει. Ντροπη σας εμεις πληρωνουμε τα γαμ.........α!!!το καταλαβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/16 21:07

    Και βέβαια είναι επιλήψιμο διότι εκδήλωση με δωρεαν εισοδο επρεπε να ειναι για ολους. Εαν ειναι ρεζερβε πόσα αλήθεια πλήρωσαν για να κάνουν το κέφι τους ΜΕΡΙΚΟΊ?? ΜΕΡΙΚΟΙ???ΜΕΡΙΚΕΣ?? ΜΕΡΙΚΕς;;;;;;;;;;;;Γιατί κύριε Ζόγκο;;;Γιατί κυρία Γεροντιώτου ;;;δεν αναρτήθηκε στο site ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;Κρίμα κ. Τραυλέ για τα χάλια σας με το ατομο που υποστήριξες, για να σου ρημάξει τους αγώνες σου και εσύ να το κάνεις τουμπεκί ,όπως πολλές φορές τώρα τελευταία κάνεις!!Αλήθεια τα έπιπλα θα τα έχουν ρημάξει???? ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/16 23:23

    ΣΌΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΜΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΡΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΡΕΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ;;;;;;; ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΗΔΕΙΕΣ;;;;;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ;;;Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΖΟΓΚΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/16 08:20

    Ποια επιπλα αγαπητε;;;;;;η Αιθουσα ειναι διαλειμενη εδω και καιρο .Ολα τα επιπλα ειναι στριγμωμενα στο Δωματιακι που ειχαμε με τον κυριο Μαριδακη και προσφεραμε ΄΄ΕΡΓΟ΄΄Ολα ρημαδιο σου λεω ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ .Αυτο ειναι το Νοικοκυρεμα κυρια Δημαρχε καταλαβα τι θα γινεται στο σπιτι σας απο Νοικοκυριο ,αφου νομιζετε νοικοκυρεμα την διαλυση των πραγματων ΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/16 08:39

    Oπως τα λες φιλε τα ρημαξαν ολα .Γιατι να νοιαστουν;;κουραστηκαν να τα αποκτησουν; Χορευουν επανω στα εδρανα του κοινοτικου συμβουλιου Καλα οι Συμβουλοι της αντιπολιτευσης τι ΚΑΝΟΥΝ ;;;;; Αρε κυριε ΠΕΤΡΟ ,Αρε κυρια Δεσποινα εαν πατε στο Δημαρχειο θα κλαιτε Κριμα οι κοποι σας. Ειναι σαν τον Πατερα που αφηνει περιουσια και οταν την παρουν στα χερια τους τα παιδια του την ρημαζουν η την πουλανε .Αυτο γινεται και τωρα ξεπουλαντο νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/16 19:47

    XATZHΠΕΡΟ ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/16 19:48

    XATZHΠΕΡΟ ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.