Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Μαρ 2016

Προς τι το ”Δημοψήφισμα” κα Δήμαρχε για προαποφασισμένα έργα από το 2015; Ποιος κοροϊδεύει ποιόν;

Τη ζεύξη Περάματος-Σαλαμίνας με υποθαλάσσια σήραγγα που θα κατασκευαστεί ως έργο παραχώρησης, ανακοίνωσαν σήμερα (Δημοσίευση SKAI: 18/11/2015 - 19:04) ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και γγ Δημοσίων Έργων Γιώργος Δέδες. «Είναι ένα έργο παραχώρησης που θα κουμπώσει μαζί κι ένα οδικό κομμάτι προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός», ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.

Η συνέχεια ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/16 10:38

    Δηλαδή τι θα ήθελες, να καθίσει και να το βουλώσει η Δημοτική Αρχή για έργα που αφορούν πρωτίστως εμάς τους Σαλαμινίους και τα οποία προαποφασίζονται από άλλους για μας;
    Αντί να πεις ΜΠΡΑΒΟ στη Δήμαρχο που απευθύνεται στον ίδιο το λαό να εκφράσει την επιθυμία του για την ζεύξη ή μη, κάτι που οι προηγούμενοι δεν τόλμησαν να κάνουν, της τα λες κι από πάνω; Κρίμα !!! Το μένος εναντίον της, χωρίς να ξέρω το λόγο, σε έχει τυφλώσει και πέφτεις σε λάθη που σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Αλήθεια τι θα έλεγες αν ξαφνικά έβλεπες να κατασκευάζεται η γέφυρα και η Δημοτική Αρχή ήταν απούσα από τα δρώμενα; Πάλι θα έβριζες, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο θα της λέγαμε αν είχε αντιδράσει έγκαιρα τότε που το ‘μαθε, δηλ. τουλάχιστον 6 με 8 μήνες νωρίτερα και αντιδρούσε έστω με τον ίδιο τρόπο.
      Πρωτίστως όμως, παίρνοντας θέση για την γέφυρα κι όχι κάνοντας πολιτικό στρουθοκαμηλισμό ισορροπώντας αδέξια μεταξύ ΝΑΙ και ΟΧΙ προς άγραν ψήφων.
      Κι όσον αφορά το ”μένος” είσαι μακριά νυχτωμένος, το να κριτικάρει κάποιος τις αδέξιες κινήσεις κάποιου πολιτικού δεν είναι μένος, είναι απλά και μόνο καλοπροαίρετη κριτική κι αν δε το αντέχετε εσείς, τότε τα κουβαδάκια σας και σ’ άλλη παραλία, δεν κάνετε για πολιτική καριέρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/16 19:58

      Η Δήμαρχος "μεγαλειότατε" το ξέρει από τον Οκτώβρη, όταν της στάλθηκε το έγγραφο από το Υπουργείο Υποδομών.
      Κατά τα άλλα "μεγαλειότατε" ΑΚΤΩΡπερπατείς και ΑΚΤΩΡβατείς

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/4/16 23:55

      Θα έδινα συγχαρητήρια στη κ. Δήμαρχο αν είχε πείσει το λαό της Σαλαμίνας να πάνε να ψηφίσουν τουλάχιστον το 50% των εγγεγραμμένων στο δημοτολόγιο και Όχι το 15%.Η μικρη διαφορά μεταξύ του ΝΑΙκαι του ΟΧΙ και κυρίως το πολύ μικρό ποσοστό συμμετοχής στο άτυπο δημοψήφισμα θεωρώ ότι είναι μη αξιοποιήσιμο και δεν ξέρω αν το φέρει για επικύρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/16 14:20

    Δεν τα ξέρεις καλά κε διαχειριστή. Το έργο δεν είναι προαποφασισμένο από το 2015 αλλά από το 2011. Από τότε είχε προκηρυχθεί αλλά επειδή δεν υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος δίνανε εξάμηνες παρατάσεις και φθάσαμε στο σήμερα και ποιός ξέρει μέχρι πού θα φτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ15/3/16 15:00

    Ο αγώνας τώρα ξεκινάει, όλοι στους δρόμους!!!
    Η Σαλαμίνα τόπος Αναψυχής και Παραθερισμού!!!
    ΟΧΙ, στη Ζεύξη. ΝΑΙ στο Μετρό ή Τραμ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/16 00:55

      Δημήτρη, ξεκαθάρισε τι εννοείς, Μετρό-Τραμ πού, πώς, με το φεριμπότ;

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.