Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Νοε 2009

Παύση λειτουργίας 2 ειδικών σχολείων στον Πειραιά και 1 τμήματος δημοτικού σχολείου στη Νίκαια λόγω της νέας γρίπης

Την παύση λειτουργίας για 7 ημέρες, 2 ειδικών σχολείων στον Πειραιά και 1 τμήματος δημοτικού σχολείου στη Νίκαια, λόγω συρροής κρουσμάτων γρίπης και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου ιού γρίπης Α (Η1Ν1) αποφάσισε ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας μετά από εισήγηση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι από σήμερα και για επτά ημέρες το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πειραιά και το Στ2 Τμήμα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, που είναι και τα πρώτα σχολεία ή τμήματα σχολειών, που κλείνουν από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς στην περιοχή ευθύνης της Νομαρχίας Πειραιά, με γνώμονα την ελάττωση της διασποράς του νέου ιού. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το ΕΚΕΠΥ, το ΚΕΕΛΠΝΟ και την εκπαιδευτική κοινότητα παρακολουθούν διαρκώς την επιδημιολογική εξέλιξη της νόσου στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά. από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Πειραιά

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/11/09 18:30

    Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ; Η ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ; ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΝΘΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.