Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Νοε 2009

Άμεση αντίδραση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή σχετικά με το θέμα που προέκυψε της εφημερίδας “Εν Πειραιεί”

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ 19-11-09
Αγαπητές και αγαπητοί κάτοικοι του νησιού,
Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Εν Πειραιεί» και συγκεκριμένα στη στήλη «Στα άδυτα των Δήμων» φέρομαι να έχω κάνει στον αρθρογράφο της εφημερίδας Βαγγέλη Φανίδη τη δήλωση: «Δώστε τα «πιλάφια» στο λαό».
Επειδή το περιεχόμενο της δήλωσης αυτής είναι κατάπτυστο, συκοφαντικό, υποβολιμαίο και επειδή με θίγει ως άνθρωπο, οικογενειάρχη αλλά και ως πολιτικό, θέλω να ενημερώσω το σύνολο των κατοίκων του νησιού μας και ιδιαίτερα τους απόστρατους αλλά και μάχιμους αξιωματικούς – υπαξιωματικούς τόσο του πολεμικού μας ναυτικού όσο και όλων των ενόπλων δυνάμεων, ότι ποτέ και πουθενά δεν έκανα αλλά και δεν έχω διανοηθεί να κάνω τέτοιους απαράδεκτους, απαξιωτικούς και άκρως συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.
Αντιδρώντας λοιπόν σε αυτήν την κακοήθεια δηλώνω ότι ήδη ο νομικός μου σύμβουλος έχει λάβει εντολή για να καταθέσει ΑΜΕΣΑ μήνυση και αγωγή τόσο κατά της εφημερίδας όσο και κατά του αρθρογράφου, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο την αποκατάσταση της αλήθειας, του κύρους αλλά και της τιμής των ανδρών του ένδοξου πολεμικού ναυτικού και φυσικά της δικής μου, που τόσο εθίγησαν από τη συγκεκριμένη συκοφαντική ενέργεια.
Τέλος απευθυνόμενος σε όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το γεγονός αυτό τους δηλώνω ότι τέτοιες προβοκατόρικες αντιλήψεις και πρακτικές ανήκουν όπως και αυτοί ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ στο παρελθόν……
Με τιμή
Γιάννης Τσαβαρής

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/09 17:30

    O FAKIRIS RE KOROIDA THN PLATIA THN KTIZEI KAI SEIS KOIMOSASTE, TO MYALO STO PILAFI JYPNISTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/09 23:22

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ.......
    Αυτός είναι δεν αλλάζει με τίποτα.Αλλαζόνας , εγωκεντρικός, ραδιούργος , στυγνός, εν κατακλείδι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Η λέξη μετριοπάθεια λείπει από το λεξιλόγιο του.Αποτέλεσμα ο λέγων πολλά [πολύξερος] πέφτει και σε παγίδες.΄Εκανες το μοιραίο λάθος σου και θα το πληρώσεις ακριβά.Εξάλλου είσαι απ΄αυτούς που ποτέ τα λάθη σου δεν τ΄αναγνώρισες.Πάντα έφταιγαν οι άλλοι. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ο προιστάμενος Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ο προιστάμενος έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης επί μια και πλέον δεκαετία στις προαναφερόμενες θέσεις της Νομαρχίας Πειραιά [τα συμπεράσματα δικά σας]. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ο ιδιοκτήτης Πρακτορείου ΠΡΟΠΟ [τα συμπεράσματα δικά σας]. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/09 13:41

    ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, ΑΛΑΖΟΝΕΣ, ΨΕΥΤΟΚΥΡΙΛΑΤΟΙ, ΛΕΛΕΔΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.ΟΤΑΝ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΓΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΙΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ. ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 177.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΕΊΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΜΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/11/09 16:21

    givrgo ua se kanv na klais paliopaido

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/09 17:42

    Σεβασμός στους ''ΠΙΛΑΦΑΔΕΣ'', σε ανθρώπους που πραγματικά υπηρέτησαν και υπηρετούν με ευσυνειδησία το Πολεμικό μας Ναυτικό με πενιχρές αμοιβές, σε αντίθεση με κάποιους ΤΥΠΟΥΣ που το επάγγελμά τους το έχουν αναγάγει σε επιστήμη με εισπρατόμενες μαύρες αμοιβές μέσα από υπόγειες και ύπουλες διαδρομές. Δεν πειράζει όμως ''ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΊΑ''. Οι ''ΠΙΛΑΦΑΔΕΣ'' αγαπητέ ΓΙΑΝΝΗ σε περιμένουν στη γωνία. ''ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ''. 'Ενας έντιμος Αξιωματικός του Π.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/11/09 11:52

    TI EXETE NA ΠEITE META THN ΔΙΑΨΕΥΣΗ??????????Ε?????????
    ΡΙΧΤΕ ΛΑΣΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ............ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.