Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Νοε 2009

ΠΑΝΤΙΕΡΑ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, του ανώνυμου φίλου, «…7 Νοέμβριος 2009 11:24 πμ…»

Κατ’ εξακολούθηση η Δημοτική Αρχή παραβαίνει τους θεσμούς, την νομιμότητα με τον ετσιθελισμό προβαίνοντας σε διαδικασίες ανεξέλεγκτες, με τρομερή επιβάρυνση για τον τόπο. Δεν είναι εταιρεία τους η Δημαρχία, ούτε περιουσιακό στοιχείο που το βρήκαν από τον πατέρα τους, για να τη διαχειρίζονται , όπως εκείνοι νομίζουν.
Είναι η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, όπου με σύννομες διαδικασίες παίρνονται αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, τις διαπαραταξιακές επιτροπές και κάθε άλλου είδους επιτροπές και όχι αυθαίρετα. Τολμώ να πω ότι η αυθαιρεσία έχει γίνει πλέον καθημερινή πράξη που υποβαθμίζει τον τόπο, τον κλυδωνίζει οικονομικά και τον σέρνει σε τελμάτωση και ασυδοσία. Άδικες και παράνομες πράξεις των υπευθύνων της Δημοτικής Αρχής κατακλύζουν τον τόπο αδιαφορώντας για την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Διαγωνισμοί χωρίς νόμιμες αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, περίπτωση ή παραχώρηση άδειας επέκτασης του λατομείου του κυρίου Αγγέλου από το ΔΗΜΑΡΧΟ χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν το έφερε ως όφειλε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά μόνος του την παραχώρησε.
Άλλη περίπτωση η αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου τζιπ.
Αποφάσεις αυθαίρετες για εξυπηρέτηση των ημετέρων, περίπτωση συμβούλων δημάρχου με κομματικά κριτήρια, όπως και τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου.
Δημαρχιακή επιτροπή που λειτουργεί χωρίς διαφάνεια. Διαπαραταξιακές στο κενό, άπιαστο όνειρο άσχετα αν το δηλώνανε προεκλογικά.
Εργασίες παράνομες με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των υμετέρων και όχι του τόπου, περίπτωση λυματολάσπης, αντλιοστάσια στην παραλία χωρίς την έγκριση του Δ.Σ., χωρίς μελέτη και πρόβλεψη, μεταφορά μπαζών με τρομερές υπερχρεώσεις.
Ανεξέλεγκτη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου με τεράστιο οικονομικό κόστος.
Χρήματα από το νερό που δεν τα απέδιδαν στην ΕΥΔΑΠ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ των 6.900.000 Ευρώ.
Η ΕΥΔΑΠ προέβη σε ασφαλιστικά όπου κατάσχεσε από το ταμείο του Δήμου το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων Ευρώ και δέσμευσε 1 εκατομμύριο Ευρώ για δύο χρόνια.
Ενημέρωση: στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τηρεί τους θεσμικούς κανόνες λειτουργίας και δεοντολογίας , περίπτωση του Δημάρχου που φεύγει από τη θέση του όποτε θέλει και εμφανίζεται όποτε του ’ρχεται, λες και έχει να κάνει με αεροπόρους που τους διατάζει.
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου χειραγωγεί και καθοδηγεί επιτακτικά τις συζητήσεις των θεμάτων λες και μόνο αυτή υπάρχει στη αίθουσα, περίπτωση Μπασιαρά Μάρκου.
Δεν γνωρίζει ο αντιδήμαρχος ο υπεύθυνος του έργου της αποχέτευσης αν λειτουργήσει το σύστημα VACUUM, όπως δήλωσε ό ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/08/2009 και ζήτησε τη βοήθεια των Δημοτικών Συμβούλων.
Υλικά με μεταφορά από τη Mάνδρα και όχι από την Κούλουρη με τεράστια υπερχρέωση, περίπτωση που δύο φορές έχει έλθει στο Δ.Σ. για ψήφισμα και δεν έχουν τις απαραίτητες ενημερώσεις οι μηχανικοί, όσο για τους υπεύθυνους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Την τρίτη φορά όμως πέρασε το θέμα, γιατί ο επιμένων κερδίζει και κερδίζει πολλά.
Συνεχής και καθημερινή περιβαλλοντική υποβάθμιση εν ονόματι της ανάπτυξης και των έργων. Περίπτωση Αγγέλου, Γήγερτον, Μεσόγειος κ.α.
Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΟΙ ΔΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/09 18:38

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ, ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/09 19:01

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 1% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΈΡΓΑ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;; ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΠΡΙΝ; ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ; ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ;; ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ; ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/09 12:22

    H ANTIPOLITEYSH KOIMATAI TON YPNO TOY DIKAIOY???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/09 15:35

    Γιατί δε κανεται οτι κανούν και στον ομορο Δήμο των Αμλπελακίων, αρπαχτές και λαμογιά ... και ο μήνας.. έχει εννιάαααααααααα

    Α ρε Σαλαμίνα με το μεγαλείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/09 17:14

    ΣΥΝΕΝΟΧΕ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΕ, ΕΤΑΙΡΕ, ΑΔΑΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ;; ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!! ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ 520.000 € ΗΤΟΙ 177.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ; ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ Δ.Σ. 13/10/2009 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/11/09 17:28

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ, ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/09 19:03

    Δημιουργήθηκε νέο blog το koulouri news στην διεύθυνση koulouri.news@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/09 21:59

    Μεγάλο το όραμα για τον τόπο του έχει και κατέχει γι αυτό θα ξανακατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, γιατί δέσμευση του είναι να ξανακατέβει, μιας και το ποσοστό του το πραγματικό ήταν 24,75% που λόγω καταστάσεων έφτασε στο 57% τη δεύτερη Κυριακή και νομίζει ότι ήταν δικό του. Το 35% του κυρίου Καραγιάννη το έκανε 24,75% και αν δεν ήταν στο συνδυασμό του ο πρώτος του Σύμβουλος, μόνο το 18% θα είχε πάρει. ΑΥΤΑ να λες που είναι τα σωστά και όχι, ότι θέλεις. ΟΣΟ για το έργο και τα θεμέλια που έβαλες, ε! αλήθεια φαίνονται σιγά σιγά, όντως έτσι είναι: 1. ΑΓΓΕΛΟΥ που γέμισες την Κούλουρη με φορτηγά και με την άναρχη εξόρυξη να βιάζεται καθημερινά, περιβαλλοντικά και οικονομικά. 2. ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ στην παραλία της Σαλαμίνας, που κατάντησες το ομορφότερο μέρος της πόλης ΣΚΑΤΟΧΈΣΤΡΑ. 3. ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ έργο του ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ για το οποίο ο κομπασμός σου δεν έχει όρια και έχεις καταντήσει την Κούλουρη άμοιρη ενός και μοναδικού έργου που έχεις να επιδείξεις. 4. ΠΝΙΞΗΜΟ της Δημοτικής Αρχής στα χρέη και των επαγγελματιών που δεν τους δίνεις τα χρήματα που τους χρεωστά η Δημοτική Αρχή. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ¨ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ¨ ¨ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ¨ (υιοθετώ τη ρήση του αείμνηστου ΦΛΩΡΑΚΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/11/09 11:37

    ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΗ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ,ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΘΕΙΑ11/11/09 12:33

    ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.Η ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.ΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/11/09 00:04

    ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΗΘΕΙΑ13/11/09 12:41

    XAXAXA..NASAI KALA EYXARISTO EGO..(DHLADH MONON O GIORGOS TO UYMIZEI AYTO POY KAI POY E;)NOMIZO OTI GIA TON GIORGO DEN EXEI KAI POLY SHMASIA NA TO UYMIZEI..(ALLOSTE POLITIKA TO EISEPRAJE)AJIZEI OMOS NA TO LEME GIA THN ISTORIA KAI TA PAIDIA MAS....PREPEI NA JEROYME POIOI MAS DINOYN KAI POIOI MAS PAIRNOYN GIA NA PAEI O TOPOS MPROSTA.EYXARISTO PANTOS GIA THN EYGENIKH APODOXH THS ALLHUEIAS APO MEROYS SOY...TORA O GIORGOS EXEI (DYO)FILOYS..ESENA KAI MENA..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.