Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Νοε 2009

Γενική Συνέλευση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΠΕΡΙΒΟΣ) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοέμβρη 2009

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΜΙΛΟΥ Σας καλουμε να λαβετε μερος στην Γενικη Συνελευση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που θα πραγματοποιηθει την Κυριακη 22 Νοεμβρη 2009 στην αιθουσα εκδηλωσεων του Εργατικου Κεντρου Σαλαμινας και ωρα 10.00 με τα εξης θεματα: 1. Εκλογη τριμελους προεδρειου της Γ.Σ. 2. Οριστικη αποφαση εγγραφης νεων μελων. 3. Συζητηση για τα πεπραγμενα του ομιλου και καθορισμος μελλοντικων δρασεων. 4. Εκλογη τριμελους εφορευτικης επιτροπης. 5. Εκλογη τριμελους εξελεγκτικης επιτροπης και δυο αναπληρωματικων μελων. 6. Εκλογη επταμελους Διοικητικου Συμβουλιου και τριων αναπληρωματικων μελων. Σε περιπτωση που δεν επιτευχθει απαρτια, η Γ.Σ. θα διεξαχθει την Κυριακη 29 Νοεμβρη 2009 στον ιδιο χωρο και με τα ιδια θεματα. Αν και παλι δεν επιτευχθει απαρτια η Γ.Σ. θα διεξαχθει την Κυριακη 6 Δεκεμβρη στον ιδιο χωρο και με τα ιδια θεματα.Αιτησεις για υποψηφιοτητα στην εκλογη Διοικητικου Συμβουλιου θα υποβαλλονται μεχρι 19-11-2009 στα μελη της προσωρινης διοικησης. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 7-11-2009 Για την προσωρινη διοικηση Ο προεδρος Ν.Κογιας / Ο γραμματεας Μ.Κανακης

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/11/09 17:22

    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΙΝΟ!!! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ, ΕΝ ΔΥΟ, ΕΝ ΔΥΟ. ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/09 18:11

    Φίλε του σχολίου της 16/11/2009 ώρα 5΄22 μ.μ. πρέπει να είσαι πολύ ΒΛΑΚΑΣ. Δεν βλέπεις βρε άνθρωπέ μου, 'οτι πίσω από τον ''ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ'' κρύβονται 'ολα τα ΤΣΑΒΑΡΟΠΟΥΛΑ. Ντροπή σου κοντόφθαλμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/09 19:56

    ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.