Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Νοε 2009

Ως Superwoman την εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις στα Blogs του νησιού μας την κα. Μακρηνάννου Ρούλα

Ως Superwoman την εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις στα Blogs του νησιού μας την κα. Μακρηνάννου Ρούλα, στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο όπου κυρίως φαίνεται ότι έχει πάρει κεφάλι, προηγείται και μάλιστα την εμφανίζουν με σημαντική διαφορά από τους δυο ασθμαίνοντες συνοδοιπόρους της νεοδημοκράτες.
Μπορεί στις συζητήσεις των καφενείων να την παρουσιάζουν ως μη πεπειραμένη στο να διαχειριστεί τα σοβαρά δημοτικά μας πράγματα, πλην όμως τι να την κάνεις την πείρα όταν έχεις υποτακτικό σου τον Θανασάκη και τον σέρνεις από εκδήλωση σε εκδήλωση.
Το βέβαιο είναι φίλοι μου, ότι στερούνται σοβαρότητας και επαγγελματισμού παρόμοιες δημοσκοπήσεις στα Blogs μια και τα περισσότερα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, γιατί κι ο δήμαρχος σε δικό του Blog εμφανίζεται ως πρώτος και γέλασε όλη η Κούλουρη.
Για το λόγω αυτό πληροφορούμεθα εκ των έσω, ότι με τον ερχομό του νέου έτους, ετοιμάζει επαγγελματική δουλειά όχι για να δει ποιους έχει αφήσει πίσω της γιατί και τους δυο τους ξέρει (όχι Όμηρε, όχι Νικολάκη μην επιμένετε δεν θα σας πω ονόματα είναι αντιδεοντολογικό) - αλλά για να δει πόσους και ποιους έχει μπροστά της.
Η αλήθεια είναι Ρούλα μου, πως με τις επιλογές που κάνεις τι αποτέλεσμα θες να ‘χεις;;
Το γκρεμισμένο σπίτι όσο και να το παλέψεις, όσο και να το αναστηλώνεις ή να το βάψεις, παλιό σπίτι θα παραμένει και κανείς δεν το πλησιάζει με εμπιστοσύνη, κανείς δεν θέλει να το κατοικίσει και κυρίως όταν ο νοικοκύρης που στο χάρισε, είναι ουσιαστικά και ο κατεδαφιστής του από τον οποίο περιμένεις αφελώς να στο αναστηλώσει.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ???

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/11/09 15:55

    Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, Η ΔΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.