Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Νοε 2009

Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Δ. Αβραμόπουλος υπέρ της ενότητας

Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος αυτής της κρίσης. Αρνούμαι να γίνω μέρος αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης. Επιθυμώ να είμαι συντελεστής παραγωγής μιας νέας πολιτικής, με όρους, που θα προετοιμάζουν το μέλλον, χωρίς να αναπαράγουν το παρελθόν και τους διχασμούς του.
Για το λόγο αυτό, αποσύρω τη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία του Κόμματος. Εξακολουθώ να θεωρώ, ότι οι διαδικασίες εκλογής της νέας ηγεσίας δεν πρέπει να εξελιχθούν σε διαδικασίες οποιασδήποτε αμφισβήτησης και κυρίως της αποτελεσματικότητας των αναγεννητικών προσπαθειών της παράταξής μας.
Είναι αυτή, μία ακόμα σημαντική συνεισφορά μου την κρίσιμη τούτη ώρα, στην ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος της ηγεσίας, με τρόπο, όμως, που να συνδυάζει την επιλογή της νέας ηγεσίας με την απάντηση κρίσιμων ερωτημάτων ταυτότητας και ιδεολογίας.
Επιλέγω, δηλαδή, η περαιτέρω συμβολή μου να είναι συμβολή αρχών και ιδεών, μακριά από δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλία. Παραμένω σταθερά στην πρώτη γραμμή της συλλογικής μας προσπάθειας»

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/09 10:23

    se eidame epi agapiou pou eixes erthei kai iposxethikes ipio tourismo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗΘΕΙΑ13/11/09 12:04

    SOSTA ALLA KAPOIOI APO TO DHMOTIKO SYMBOYLIO TO APNHUIKAN GIATI OPOS EIPAN UA AKRIBAINAN TA OIKOPEDA KAI DEN UA MPOROYSAN NA TA METABIBASOYN STA PAIDIA TOYS???;;; (AN EINAI DYNATON) AYTH EINAI H ALLHUEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/09 16:35

    ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.Ο ΛΑΛΑΚΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ.ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/09 16:39

    siga toys paragontes.o fournaris tis ipokratous o xtistis-gomeniaris kai o mpakalis tis leof salaminas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/11/09 06:44

    Το υπέρ της ενότητας μου άρεσε. Εδώ πέσανε πάνω στο ταλαίπωρο κι ανήμπορο κορμί της (της Νουδίτσας) και την βιάζουν καθημερινώς φύση και παραφύση για ίδια ευχαρίστηση (διάβαζε ίδιον όφελος), και θέλουν να μας το παρουσιάσουν ότι ενδιαφέρονται για την παράταξη!!!!!!!!!!
    Βουλευτές αλλάζουν καθημερινά τα εσωκομματικά στρατόπεδα ως τα πλέον ξεφτιλισμένα αλάνια, χωρίς αιδώ. Τα εκατομμύρια κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά και βουλευτικά γραφεία λες κι είναι ξηροί καρποί. Νουδίτες βουλευτές συγκρούονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και ξεκατινιάζονται ως χαμάδες κουτσομπόλες. Όλοι αυτοί θέλουν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται για την παράταξη; Οι Ρουσόπουλοι οι Βουλγαράκιδες και τ’ άλλα συναφή λαμογιοβουλευτόνια ξύπνησαν και πονούν για την ενότητα; Να γιατί δεν θα ‘χει συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, γιατί ο κόσμος τους συχάθηκε γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ16/11/09 12:33

    UA SYMFONHSO OS PROS TA SYNESUHMATA POY GENIOYNTE STOYS AGONISTES THS NEAS DHMOKRATIAS...OMOS GIAYTON TON LOGO AKRIVOS DEN PREPEI NA TOYS AFHSOYME ANOIXTO TO PEDION DRASHS...PREPEI NA EIMASTE PARONTES STHN DIADIKASIA THS CHFOFORIAS....KI OXI NA TOYS AFHSOYME NA PAIJOYN MONOI TOYS...O GNHSIOS KAI KAUAROS NEODHMOKRATHS EJORGIZETE MEN...DEN TA PARATAEI DE...DOSTOYS APANTHSH LOIPON...TO KOMA EIMASTE EMEIS...OXI TA LAMOGIA KAI OI TYXODIOKTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.