Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Νοε 2009

Αφιερωμένο στον άγνωστο φίλο « …3 Νοέμβριος 2009 3:27 πμ… »

Μπορείς να έχεις όποια γνώμη θες για οποιονδήποτε υποψήφιο Δήμαρχο ή Δημοτικό Σύμβουλο και είναι σεβαστή έστω κι αν είναι σαν σκέψη χυδαία. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν θα δεχτούμε να υποβιβάσεις το επίπεδο του blog με χυδαίες εκφράσεις όχι μόνο γιατί δεν αρμόζουν στον δικό μας χαρακτήρα, αλλά για να προστατέψουμε ακόμα κι ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους, ανεξάρτητα από την εκτίμηση ή την συμπάθεια μας. Σκέψου ότι μετά τον «αγώνα» που θα δώσουμε όλοι μαζί κι ο καθένας χώρια, θα κάτσουμε αύριο στο ίδιο καφενείο - στο ίδιο τραπέζι γιατί πάνω από όλα είμαστε συμπατριώτες και θέλουμε όλοι το καλό αυτού του τόπου. Λοιπόν άγνωστε φίλε μας, βάλε ένα ψευδώνυμο αν δεν θες το όνομα σου και στείλε μας τις απόψεις σου κόσμια (μην χάνεις την ψυχραιμία σου) και να είσαι βέβαιος ότι θα το σηκώσουμε στο blog άμεσα και χωρίς δικό μας σχόλιο, έστω κι αν διαφωνούμε με τις απόψεις σου, έχεις να κερδίσεις περισσότερα.
Περιττό να σας αναφέρουμε ότι παρόμοια σχόλια, θα διαγράφονται άμεσα από τον διαχειριστή του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.