Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Νοε 2009

Off line η Νέα Δημοκρατία, όμως τελικά χαμένη βγαίνει η Δημοκρατία

Σήμερα βιώσαμε μια παρωδία εκλογικής διαδικασίας, χωρίς μπούσουλα, χωρίς επίσημους εκλογικούς καταλόγους όπου να διαγράφει η εφορευτική επιτροπή τους ψηφίσαντες γιατί τάχα μου υπήρχε το on line σύστημα.
Έλα όμως που το on line σύστημα έπεσε από τις 8 με 9 το πρωϊ !!!
Ευτυχώς οι “σοφοί” εγκέφαλοι της εκλογικής επιτροπής, είχαν προβλέψει και το off line σύστημα κι έτσι έδωσαν εντολή να συνεχιστεί η διαδικασία μ’ αυτό (αλήθεια ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος το σκέφτηκε;;) κι έτσι άρχισε η διαδικασία του μπέστε σκύλοι αλέσατε κι αλεστικά μην δίνεται.
Ναι, καταλαβαίνουμε την εύλογη απορία σας, θα σας εξηγήσουμε όμως πως γινόταν το μεγάλο κόλπο.
Σε κάθε κομπιούτερ, ο “εγκέφαλος” είχε προβλέψει να υπάρχει το off line σύστημα, δηλαδή φόρτωσε σ’ όλα τα PC τους εκλογικούς καταλόγους που τι έκαναν??
Απλά μόλις πέρναγες τ’ όνομα - σου ‘δινε τον εκλογικό αριθμό - τον πέρναγε ο καλός χειριστής στην αίτηση και πήγαινε ο ψηφοφόρος, έπαιρνε ψηφοδέλτια και ψήφιζε.
Με μια μικρή διαφορά, ασήμαντη κατά τον “εγκέφαλο”, το σύστημα δεν τσεκάριζε τον ψηφοφόρο, οπότε όσες φορές και να ερχόταν ακόμα και στον ίδιο χειριστή, με νέο έντυπο αίτησης του ξανάδινε το εκλογικό Νο και φυσικά ξαναψήφιζε φτάνει ο χειριστής να μην τον θυμόταν.
Υπάρχει στην Σαλαμίνα συγκεκριμένη καταγγελία για ΟΝΕΔΙΤΗ και στέλεχος συγκεκριμένου βουλευτή της Β’ Πειραιά που αποδεδειγμένα ψήφισε στο 1501 εκλογικό τμήμα Αμπελακίων και στο 1502 της Σαλαμίνας.
Για τον συγκεκριμένο κύριο θα επανέλθουμε αν δεν προφθάσει ο εισαγγελέας.
ΝΤΡΟΠΗ, οι υποψήφιοι αρχηγοί και οι τρεις, αν θέλουν να προστατέψουν το κύρος της Δημοκρατίας κι όχι της Νέας Δημοκρατίας, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κάνουν δηλώσεις και να λάβουν θέση

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/09 23:08

    Einai o idios mixanismos pou mexri prin 3 mines KYVERNOUSE. Ta idia atoma einai afta poy eferan ti nea dimokratia ston gremo gatzomenoi poano stis karekles tous. Na tous xairomaste!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/09 12:13

    αγαπητε μου στην Σαλαμινα γενικα υπηρχε η πληρης αποδιοργάνωση του συστηματος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/09 12:53

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΥΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 5-3.ΖΗΤΩ Ο ΧΟΥΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΑΜΑΡΑΝΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.